Kurs for ansatte i industri og energisektoren

Digitaliseringen av sektoren fører til økt produktivitet og effektivitet, men det krever at man holder seg oppdatert på det nyeste innen digitale verktøy og teknologi. Våre kursinstruktører arbeider daglig med temaene de underviser i og er derfor alltid oppdatert på det nyeste innenfor sitt område.

Vi har faste oppsett på våre kurs, men vi kan også skreddersy og tilpasse nøyaktig etter hva som er behovet og ønsker for opplæring. Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe dere å finne riktige kurs.Noen av våre populære kurs for ansatte i industri og energisektoren

"Takk for ytterst meningsfull dag på kurs! Jeg gruet meg i morges. Ute var det kaldt, og av erfaring vet jeg at hjemmesider og sosiale medier opererer etter en logikk som ikke faller naturlig for meg. Men det ble en stor opplevelse. Valget med skreddersydd opplæring viste seg riktig. Instruktøren og jeg jobbet målrettet med konkret forbedring og til slutt ferdigstillelse av min nettside i 6 timer - parallelt med at jeg fikk lære meg hands-on håndverk på administrator-siden. En svært effektiv kombinasjon. Jeg reiste hjem fra kurs - glad som en lerke! Takk for glimrende hjelp."

WordPress-kurs for nettredaktører

"Tusen takk for kjempefin innføring i InDesign! Jeg satt der i 3 dager og fikk svar på den ene tingen etter den andre av det jeg har gått å lurt på - og det uten å spørre engang :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Photoshop-kurset var bra og det har åpnet seg en helt ny verden, så ja, kjempe bra kurs og jeg skal ta flere :-) Kommer til å anbefale folk jeg kjenner til å ta kurs hos dere."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Svært fornøyd med utbytte av kurset. Fantastisk kunnskapsrik instruktør inspirerer til videre arbeid med dette flotte produktet. "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjonRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs