Kurs for ansatte i industri og energisektoren

Digitaliseringen av sektoren fører til økt produktivitet og effektivitet, men det krever at man holder seg oppdatert på det nyeste innen digitale verktøy og teknologi. Våre kursinstruktører arbeider daglig med temaene de underviser i og er derfor alltid oppdatert på det nyeste innenfor sitt område.

Vi har faste oppsett på våre kurs, men vi kan også skreddersy og tilpasse nøyaktig etter hva som er behovet og ønsker for opplæring. Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe dere å finne riktige kurs.Noen av våre populære kurs for ansatte i industri og energisektoren

"Sitter igjen med god innsikt i InDesign. Kurset ble i tillegg til å dekke det grunnleggende, tilpasset akkurat det vi kursdeltagerne ønsket å gjennomgå. Hallvard Hatlestad er en kunnskapsrik og tålmodig kursleder. Fin fordeling av visning/ gjennomgang og praktisk øving."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd! Dyktig kursholder, avpasset tempo/innhold/vinkling fint etter deltakernes behov! Kommer gjerne tilbake :-)"

Google Tag Manager kurs: effektiviser all digital markedsføring

"Meget blid, tålmodig og dyktig kursholder som er flink til å formidle og lære bort egen kunnskap etter gruppens behov, ønsker og nivå. Godt jobba :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er strålende fornøyd med kurset. Det var veldig lærerikt og oppklarende og sto til mine forventninger. Kursholder var meget kompetent, hyggelig, strukturert og tydelig. Jeg har fått bedre forståelse og oversikt over muligheter innen webdesign og programmer jeg kan bruke. Jeg er kvitt "kode-skrekken" min og kan godt tenke meg å lære mer HTML og CSS. Hurra!"

Webdesign kurs for grafiske designere

"Få deltakere (3) gjorde at vi fikk god og mye oppfølging. Kursleder var flink til å legge seg på rett nivå og tilpasset seg deltakere fort. Holdt seg på dette nivået igjennom hele kurset uten å forvirre oss med funksjoner "over vårt nivå". Kursleder var meget flink pedagogisk sett og hadde stor kunnskap i MS programvaren. Fine lokaler, god kaffe og flott lunsj. Bra kurs :-)"

Microsoft Project kursRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs