Kurs for advokater og advokatsekretærer

Over 280 kurs å velge mellom og spesialkurs for deg som jobber med domstolene.

Vi har ofte advokater på kursene våre som har behov for å øke sin kompetanse blant annet innen Adobe Acrobat og PDF, Adobe InDesign, digital markedsføring og Adobe Illustrator. Ved å sørge for at de ansatte er oppdatert tilføres også mer kompetanse til bedriften.

Våre kursinstruktører er til enhver tid oppdatert på det nyeste innen teknologi og har spisskompetanse på digitale verktøy.

Hvorfor ta kurs hos Qross Kurssenter?

Våre kurs har høy kvalitet, holdes av sertifiserte kursholdere og er tilpasset hva markedet etterspør. Vi kan også skreddersy kurs etter dine ønsker slik at du får akkurat den opplæringen du trenger.

Kurs over hele landet

I tillegg til våre åpne kurs som holdes i våre lokaler i Oslo, tilbyr vi bedriftsinterne kurs over hele landet. Ønsker dere at en av våre dyktige instruktører kommer til dere er det bare å ta kontakt.

Elektronisk kommunikasjon med domstolene

Vi tilbyr i dag over 280 ulike kurs og har også spesialtilpassede kurs for advokater. Se vårt kurs elektronisk kommunikasjon med domstolene hvor du lærer Adobe Acrobat for dokumentpresentasjon og behandling.Noen av våre populære kurs for advokater og advokatsektretærer

"Er godt fornøyd med kursinnhold og ikke minst kursholders presentasjon av dette. Det var rom for spørsmål underveis og det var god dialog mellom kursholder og kursdeltagere."

Kurs i PDF med Adobe Acrobat DCRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 280 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs?

Onlinekurs - kursoversikt

×

Din handlevogn


Din handlevogn er tom.

Se våre fysiske kurs og onlinekurs for å finne ditt neste kurs

Trenger du hjelp? Kontakt oss via chatten nederst på siden

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 280 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs