Kurs for reklame, PR og kommunikasjonsbyråer

Velg mellom over 140 ulike kurs!

For å tilby dine kunder det beste er du nødt til å holde deg oppdatert på det skiftende digitale landskapet. I en travel hverdag er det lett å gjøre ting slik man alltid har gjort, selv om det finnes smartere, raskere og mer moderne måter å jobbe på.

Tid til å holde seg oppdatert

Problemet for de fleste er å finne tid til å holde seg oppdatert på nye programmer og skiftende trender. For mange er hverdagen så hektisk, med nye prosjekter og leveranser fortløpende, at det å finne tid til faglig påfyll vanskelig lar seg gjøre.

Vi hjelper deg!

Med kurs hos Qross Kurssenter er du sikret undervisning av instruktører med høy faglig og pedagogisk kompetanse. Vårt evalueringssnitt ligger på 4.8 av 5 og vi har i en årrekke levert kurs av høy kvalitet til fornøyde kunder over hele landet.

Vi leverer kurs i våre lokaler sentralt i Oslo, og tilbyr internkurs over hele landet.Noen av våre populære kurs for reklame, PR og kommunikasjonsbyråer

"Veldig bra kurs, flinke kursholdere."

Ukeskurs i digital markedsføring

"Et kjempefint kurs i Adobe Muse. Lærte utrolig mye, og er i løpet av en dag på kurs selvgående. Tusen takk til Hans Aamodt for en flott produktiv dag!"

Kurs i Adobe Muse: design websider uten å skrive kode

"Kurset oppfyller mine forventninger. Jeg har fått bedre forståelse og oversikt over muligheter innen webdesign. God start å lære mer. Veldig dyktig kursleder!"

Webdesign kurs for grafiske designere

"Veldig bra kurs! Pedagogisk og bra gjennomgang!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Vil skryte av hele mitt hjerte. Hallvard er en utrolig dyktig kursinstruktør, ikke bare lærte vi akkurat det vi skulle lære ift. det vi ble forespeilet, men han svarte på spørsmål som også gikk litt utenfor. Jeg lærte utrolig mye av dette kurset, og har allerede tatt i bruk en god del av det i arbeidshverdagen min. Positiv, inspirerende, kunnskapsrik kursholder med hodet ikke bare på rett plass, men på alle plasser samtidig. Tusen hjertelig takk for at dere "made my day, my week, my year"!"

Adobe InDesign modul 2 for digitale og interaktive flaterRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs?

Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs