Kurs for reklame, PR og kommunikasjonsbyråer

Velg mellom over 140 ulike kurs!

For å tilby dine kunder det beste er du nødt til å holde deg oppdatert på det skiftende digitale landskapet. I en travel hverdag er det lett å gjøre ting slik man alltid har gjort, selv om det finnes smartere, raskere og mer moderne måter å jobbe på.

Tid til å holde seg oppdatert

Problemet for de fleste er å finne tid til å holde seg oppdatert på nye programmer og skiftende trender. For mange er hverdagen så hektisk, med nye prosjekter og leveranser fortløpende, at det å finne tid til faglig påfyll vanskelig lar seg gjøre.

Vi hjelper deg!

Med kurs hos Qross Kurssenter er du sikret undervisning av instruktører med høy faglig og pedagogisk kompetanse. Vårt evalueringssnitt ligger på 4.8 av 5 og vi har i en årrekke levert kurs av høy kvalitet til fornøyde kunder over hele landet.

Vi leverer kurs i våre lokaler sentralt i Oslo, og tilbyr internkurs over hele landet.Noen av våre populære kurs for reklame, PR og kommunikasjonsbyråer

"Kurset svarte til alle forventninger og ga et bunnsolid utgangspunkt for videre arbeid med Flash. Instruktøren briljerte med sin imponerende ekspertise og svært gode formidlingsevner. Stort pluss i boka for at instruktøren skreddersydde hver del av kurset til deltakernes ønsker, erfaring og spørsmål. Dette var mitt andre kurs hos Qross, og det kommer ikke til å bli det siste."

Adobe Flash Grunnkurs

"Kanonbra! Kursets innhold og instruktør stod virkelig til forventningene. Instruktøren tok oss stødig gjennom dagene og øste av sin kompetanse. Jeg kunne ingenting om kursets innhold fra før, men føler meg nesten som "ekspert" nå i etterkant. Kurset var svært lærerikt, nyttig og motiverende - og vi fikk som bonus god innsikt noen av de "skjulte" skattene som ligger i Adobes CS-pakke. Anbefaler utvilsomt Qross til alle som trenger faglig Adobe-påfyll! Terningkast 6. Kunne også nevnt at kaffen og lunsjen var prima :-) Takk for to fine og lærerike dager. "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Veldig fornøyd med kurset - har lært masse nyttig som nå gjør meg i stand til å lage egne websider og landingsider. Kurset var midt i blinken for mitt behov i allefall - skulle gjerne lært enda mer :-)"

Kurs i Adobe Muse: design websider uten å skrive kode

"Bra kurs med kunnskapsrik og engasjert lærer. Veldig mye info og kunne tenke meg et kompendie - noe jeg ser er litt vanskelig da dette var et internkurs med en konkret jobb som fokus. Anbefales videre!"

Kurs i Adobe Flash

"Jeg syns kurset var veldig bra - kunnskapsrik og pedagogisk lærer. Jeg har nå en mye større forståelse av Wordpress og hva jeg kan gjøre av endringer av maler i Dreamweaver. Akkurat hva jeg hadde behov for! Vil anbefale dere videre til andre."

Kurs i WordPress og Adobe DreamweaverRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs