Kurs for reklame, PR og kommunikasjonsbyråer

Velg mellom over 140 ulike kurs!

For å tilby dine kunder det beste er du nødt til å holde deg oppdatert på det skiftende digitale landskapet. I en travel hverdag er det lett å gjøre ting slik man alltid har gjort, selv om det finnes smartere, raskere og mer moderne måter å jobbe på.

Tid til å holde seg oppdatert

Problemet for de fleste er å finne tid til å holde seg oppdatert på nye programmer og skiftende trender. For mange er hverdagen så hektisk, med nye prosjekter og leveranser fortløpende, at det å finne tid til faglig påfyll vanskelig lar seg gjøre.

Vi hjelper deg!

Med kurs hos Qross Kurssenter er du sikret undervisning av instruktører med høy faglig og pedagogisk kompetanse. Vårt evalueringssnitt ligger på 4.8 av 5 og vi har i en årrekke levert kurs av høy kvalitet til fornøyde kunder over hele landet.

Vi leverer kurs i våre lokaler sentralt i Oslo, og tilbyr internkurs over hele landet.Noen av våre populære kurs for reklame, PR og kommunikasjonsbyråer

"Takk for bra kurs!! Veldig ryddig og bra gjennomført - helt etter min smak, og med et godt oppskriftshefte! Du er flink!"

WordPress kurs - en innføring

"Takk for et kjempefint kurs, åpnet Mac'en nå for å se litt på WP faktisk - så virkelig inspirerende!"

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Vår hensikt med kurset hos Qross var å lære oss å lage digitale magasiner siden vi lager magasiner for trykk. InDesign som vi benytter daglig kan jo benyttes til begge deler. Vi hadde litt kunnskaper om de digitale verktøyene fra før, og med et 2-dagers kurs hos Qross så fikk vi ytterligere forståelse for bruken. Kursleder var meget kunnskapsrik, også utover det selve kurset handlet om. Ting ble på den måten satt i sammenheng, og nye tips og triks ble snappet opp. Det var et stort pluss at vi fikk kursholders e-post slik at vi kunne ta kontakt hvis det var noe vi lurte på i ettertid. Se eksempel på magasin for iPad laget av kursdeltaker "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor nyttig og lærerikt kurset var, til tross for at det bare varte tre dager. Kursinstruktøren forklarte alt på en pedagogisk og enkel måte, samt at han hadde veldig fokus på at vi skulle lære å sette opp websider på en riktig måte. Det var viktig for meg."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Takker for et godt gjennomført kurs, som ga masse inspirasjon til å jobbe videre med HTML5 og CSS3. Jeg syntes kurslederen Hans ga oss en god innføring i emnets funksjonalitet og ga oss gode rettningslinjer for bruk. Alt i alt er jeg meget fornøyd med gjennomføringen og kurset generelt. Anbefaler Qross som kurssted."

Kurs i HTML5 og CSS3Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs