Kurs for deg som jobber i hotell og reiselivsbransjen

Vi hjelper deg å bli en god digital medarbeider!

Vi tilbyr kurs til ansatte i hotell- og reiselivsbransjen og hjelper dere å komme i gang med digitale verktøy.

Våre kursinstruktører er godt utdannet og jobber daglig med temaene som de underviser i. Det er en stor fordel for deg som skal på kurs og betyr at du får god opplæring i temaet du skal ha kurs i.

Våre instruktører har fokus på digital kompetanse slik at kursdeltakeren får den beste opplæringen og blir oppdatert på det nyeste innen teknologi. Vi hjelper dere godt i gang med digitaliseringsprosessen.Noen av våre populære kurs for deg som jobber i hotell og reiselivsbransjen

"God gjennomføring av kurset tilpasset både gruppa og den enkelte kursdeltaker. Motiverende og innholdsrikt! Jeg gleder meg til å komme igang igjen!"

Ukeskurs i WordPress

"Strålende fornøyd med gjennomføring, innhold, instruktør og lokaler. Ekstra fornøyd med superblid, positiv, interessert og entusiastisk kursleder/instruktør :-)"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Jeg er veldig fornøyd med kurset, kursleder og dets innhold. Glad jeg valgte dette kurset."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fint og lærerikt kurs! Får en veldig detaljert og fin gjennomgang av Facebook sine annonseringsverktøy."

Kurs i Facebook- og Instagram-annonsering: slik lykkes du

"Med InDesign - Modul 1 lærte jeg meg enkle og effektive steg som har forenklet hverdagen til både meg og mine kolleger. Nå trenger vi ikke lenger sende absolutt alle justeringer til eksternt byrå, men kan utføre de selv. I tillegg har vi hatt det mye moro med utvikling av nytt markedsmateriell som vi har utviklet selv. Helt fra scratch!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs