Kurs for ansatte innen bank, finans og forsikring

Øk din digitale kompetanse!

Er du ansatt innenfor bank, finans eller forsikring? Hos oss har du mulighet til å velge mellom over 150 ulike klasseromskurs og mer enn 130 forskjellige onlinekurs.

Digitalisering er viktigere enn noengang. For å henge med og være "up to date", og kunne jobbe riktig og effektivt, er det viktig med god opplæring. Vi har opp igjennom årene kurset mange fra bransjen, og har lang erfaring.Noen av våre populære kurs for ansatte innen bank, finans og forsikring

"Veldig bra kurs. Dyktig instruktør."

Google Analytics kurs: bruk Analytics for alt det er verdt

"Kurset har vært veldig lærerikt, og jeg har lært mye som jeg aldri ville tenkt på at hadde noe å si. Blant annet arbeidsprosesser ved å lage skisser før man designer, hvor mye former/farger/fonter har å si for designet, og hvilke hjelpemidler man kan ta i bruk ved kommunikasjon."

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Utrolig bra kurs! Har lært mye som vil gjøre arbeidsprosessene mye mer intuitivt og raskere. Har lært mange nye funksjoner, og om apper som gjør det mulig for meg å jobbe "på veien"."

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Utrolig gøy å få på plass ferdigheter og se sammenhenger i kunnskap jeg allerede har. Superdyktige og inspirerende instruktører."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Utrolig bra kurs. Lært mye! Masse gode tips fra instruktør."

Kurs i innholdspublisering på webRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 280 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs?

Onlinekurs - kursoversikt

×

Din handlevogn


Din handlevogn er tom.

Se våre fysiske kurs og onlinekurs for å finne ditt neste kurs

Trenger du hjelp? Kontakt oss via chatten nederst på siden

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 280 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs