Hopp til hovedinnhold
Evalueringssnitt 4.8 av 5. Logo

Referanser

Hva sier deltakerne om våre kurs?

"Dette var det beste kurset jeg noensinne har deltatt på. Læreren var veldig klar, metodisk og ga oss mange gode tips å jobbe med materialet vi har lært. Jeg absolutt anbefaler begge, kurset og firmaet. :)"

Adobe InDesign modul 2 for digitale og interaktive flater

"Synes til å være helt "fersk" at dette var utrolig informativt og gøy. Dagene har aldri gått så fort på kurs før. All ære til kursinstruktør Hallvard Hatlestad for å gjøre det så interessant og være så kunnskapsrik."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Veldig praktisk med relativt få deltakere. Ryddig og rolig gjennomgang. Takk!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Etter endt Wordpress og Dreamweaver kurs hos Qross Kurssenter fikk jeg fantastisk oppfølgning av kursleder Hans Aamodt. Jeg hadde mange spørsmål og bombanderte Hans med disse i tide og utide. Aldri et nei å få. Han svarte alltid med lange utfyllende og veldig bra svar som gjorde at jeg etter kun et to dagers kurs (inludert utallige mail frem og tilbake) nå har fått satt opp hjemmeside og er i gang med ny. Veldig fornøyd og setter stor pris på Hans sin tålmodihget og evne til å forklare problemstillingene for meg."

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Responsive web er den nye standaren, en nødvendighet å kunne, om man ønsker å nå ut til hele publikumsmassen som benytter internett. Kursholderen Hans Aamodt er som et orakel å regne på sitt fagfelt. For mitt vedkommende, fikk jeg en uvurderlig kursdag."

Kurs i responsiv webdesign (HTML og CSS)

"Dette var et aktuelt og fint kurs med en flink lærer. Kurset var godt pedagogisk bygget opp, og læreren tok seg god tid hver enkelt deltaker. Kursholder og innholdet motiverte meg til å lære mer."

WordPress kurs - en innføring

"Veldig inspirerende og lærerikt"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Akkurat det vi trengte. "The missing link""

Kurs i HTML5-annonser med Google Web Designer

"God gjennomgang av kurset! Jeg har vært på flere kurs med Qross og jeg er like fornøyd hver gang :-)"

MailChimp kurs - e-postmarkedsføring / nyhetsbrev

"Kurset i WordPress med Dreamweaver var meget godt. Den eneste innvendingen jeg har er at det kanskje var for mange deltakere på kurset - slik at instruktør etter beste evne måtte "løpe" rundt for å svare på spørsmål. Kanskje en maksgrense på 4 - maks 5 - deltakere hadde vært en ide? Likevel: En svært god innføring i WordPress, mens koblingen til Dreamweaver fikk litt for lite tid. 7 av 10 mulige poeng :-)"

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Veldig bra instruktør, med høy faglig kompetanse! Kommer på flere kurs :-)"

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Veldig kompetent og lyttende instruktør."

Foto og video med mobil

"Veldig lærerikt kurs"

Ukeskurs i video

"En veldig inspirerende og dyktig kursleder."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Fantastisk imøtekommende dyktige flinke folk. Lærerikt, innholdsrikt, veldig fin atmosfære."

WooCommerce kurs - nettbutikk i WordPress

"Instruktør hadde god innsikt i de problemstillinger vi tok opp og kom med gode tips. Mye bra info som vi utvilsomt får bruk for senere."

Office + Adobe = Sant

"Jeg har mye positivt å si om kurset. Flott at det kunne holdes via nett. Kursleder var dyktig, god til å undervise og hadde god kontakt med kursdeltakerne. Det var veldig komprimert, mye informasjon på to dager. Kunne godt ha vært over tre, for å få litt mer tid på de forskjellige temaene. Men ellers veldig bra og profesjonelt. Vil anbefale det til andre."

Nettkurs i Adobe Illustrator - en grunnleggende innføring

"Fantastisk dyktig kursholder! Faglig sterk med glimrende pedagogiske evner og gjennomarbeidet opplegg. En fryd å delta på kurs. Intenst, lærerikt og gøy! Kursholder legger tilrette for mestring, noe å strekke seg etter og tar i mot innspill på problemstillinger."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Er veldig fornøyd med kurset. Veldig mye nytt. Lærerikt og interessant. "

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"I will be back :-)"

SketchUp kurs - tegning og design

"Veldig flink og hyggelig instruktør!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Lært mye - veldig fornøyd :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig tilrettelagt mine behov og ønsker. Over all forventning mtp. videre bruk i min arbeidshverdag. Tusen takk :-)"

Microsoft Visio kurs

"Veldig lærerikt kurs, med svært dyktig kursholder. Supert at vi kunne spørre spørsmål og ble vist småting som egentlig ikke var en del av denne modulen. Interaktivt kurs som gjorde informasjonen lett og motta."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs. Dyktig instruktør."

Google Analytics kurs: bruk Analytics for alt det er verdt

"Takk for kjempe flott Wordpress ukeskurs, veldig innholdsrikt kurs hvor vi gikk igjennom "ALT". Veldig dyktig kursleder, men en spesiell takk går til Hans. Hadde ingen forkunnskaper, men kom meg igjennom det meste på en uke. Melder meg nok på flere kurs i fremtiden."

Ukeskurs i WordPress

"Vi var kun 2 fra samme firma. Det gav oss KJEMPEUTBYTTE!!! Tusen takk :-)"

Kurs i Microsoft SharePoint

"Jeg var i utgangspunktet veldig motivert for å ta Grunnkurs i InDesign, men ville avvente til etter forkurset med å melde meg på i fall jeg ikke følte at Qross var det riktige kurstilbudet for meg. Etter forkurset ble jeg enda mer motivert og har meldt meg på grunnkurs i ID i dag! Kursleder er en veldig god pedagog og en flink kursholder, så det er også viktig for meg at det er han som skal holde grunnkurset og bygge videre på det jeg lærte på forkurset. Ellers er det et fine kurslokaler og fasiliteter, og lett å finne fram til."

Grafisk forkurs

"Veldig interessant innhold. Litt utenfor forventningen, men fortsatt interessant."

Kurs i kunstig intelligens (KI/AI)

"Er veldig fornøyd med kurset og gleder meg til de to neste kursene som bringer meg et steg videre. Nå er det hjem å praktisere :-)"

Fotokurs - digital fotografering

"Et meget relevant kurs for nye og de som har forsøkt seg litt i programmet på forhånd. God progresjon i oppbygging av undervisningen, med vekslende bruk av felles undervisning og egen jobbing. Ble aldri kjedelig og god stemning. Kunne vært noe bedre orientert om hva man selv burde notere seg i forhold til kursheftet. Kurset anbefales til alle som har skaffet seg Adobe Cloud - et godt startpunkt også for andre programmer i Adobe-pakken."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig fotokurs med flink kursholder som var god til å forklare grunnleggende bruk av kamera og belysning. Det var bra praktiske oppgaver som hjalp oss å sette teori i praksis. "

Internkurs digital fotografering

"Veldig bra!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig godt fornøyd!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Veldig bra kurs. Flott at vi fikk med en perm hjem med notater - så vi slapp å notere så mye underveis."

Ukeskurs i video

"Et supert kurs! En effektiv og krevende uke med masse innput. Takket være god opplæring, åpen dialog og små klasser sitter kunnskapen. Gode arbeidspermer med smørbrødlister er også kjekt å ha når man kommer hjem og skal klare seg alene. Kan anbefales på det sterkeste. Sitter igjen med mye bedre forståelse for web generelt."

Ukeskurs i WordPress

"Jeg deltok på kurs i HTML og CSS i juni 2017. Jeg opplevde dette kurset som veldig nyttig og lærerikt. Jeg hadde prøvd meg litt på HTML og CSS på egenhånd, men hadde behov for å få mer oversikt og lære fra en som virkelig kan det. Kursinstruktør Hans Aamodt var veldig kunnskapsrik og inspirerende. Vi fikk jobbe med det vi lærte underveis, dermed fikk vi en bra "mal" som kan brukes i ettertid. Det var spesielt nyttig og artig å lære responsiv webdesign. Alle deltakerne ble fulgt opp godt underveis. Jeg anbefaler dette kurset på det varmeste."

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Stor fordel å ha noe reelt jobbmessig å knytte infoen til. Kurset er effektivt og kompetansen til kursholder er fantastisk :-)"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Det var en veldig flink instruktør og jeg lærte mye. "

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Tack för en bra introduktion till HTML och CSS! Upplägget blandade teorin med praktiska övningar där läraren var utomordentlig på att hjälpa till där det behövdes och svara på frågor. Kursen kändes personlig, genomtänkt, väl förberedd och flexibel. Jag blev sugen på att lära mig mer och ger mig direkt på nästa Qross kurs i HTML5 och CSS3!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Vi satte stor pris på at kurset ble gjennomført, tross i at vi kun var 2 stk påmeldte. Grunnet dette fikk vi også et spesialtilpasset kurs som dekket alle våre behov og spørsmål. PERFEKT! Takk for denne gangen!"

Kurs i presentasjon med Microsoft PowerPoint

"Veldig morsomt å lære InDesign, dette blir gøy."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig innhaldsrikt kurs, der eg lærte mykje nytt."

Kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator

"Svært fornøyd med kursinnholdet som annonsert, samt åpnet for å diskutere temaer litt på siden etter kursdeltakernes ønske. Pedagogisk og god kursholder. Godt utbytte av kurset."

WordPress-kurs for nettredaktører

"Utrolig bra kurs. Max relevant. Topp kursleder."

Kurs i Adobe Photoshop Elements

"Dette var et innholdsrikt kurs, jeg kom helt uten forkunnskaper om Premiere Pro, og føler jeg sitter igjen med en god start, og er klar til å prøve meg litt på egenhånd. Veldig tålmodig kursholder."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Ekstremt dyktig instruktør. Relevant og god til å ta ting på sparket. Enorm kunnskap."

Kurs - Photoshop for video

"Veldig nyttig og lærerikt!"

GIF-animasjon - animerte bannerannonser med Adobe Photoshop

"Takk for tre flotte dager med HTML5 og CSS3 :-) Takket være kurset, åpnes en hel verden med nye muligheter."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Bra tempo og innhold på begge dagene. Gir et godt grunnlag for videre arbeid på egenhånd."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Med en svært pedagogisk kursholder som tilpasset seg både nivået kursdeltakerne var på og hva vi ønsket å lære, fikk jeg mer ut av kurset enn jeg hadde turt å drømme om. Små grupper gjorde at man kunne få veldig god oppfølging underveis og spørre mye om det man lurte på. Kommer til å anbefale kurset til alle som vil lære seg HTML og CSS, både på nybegynner- og viderekomment nivå. Kjempefornøyd!"

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Veldig bra kurs. Godt sammensatt og interessant - fengende forelesning i akkurat passe tempo - Halvard er også en hyggelig foreleser."

Kurs i Adobe Acrobat

"Flott kurs!"

WordPress-kurs for nettredaktører

"Fantastisk opplegg! Pedagogisk og kunnskapsrik instruktør, med god forståelse for andres varierende kunnskapsnivå."

Ukeskurs i video

"Veldig fornøyd både med det faglige og kursinstruktør. Hallvard er kjempeflink, og gjorde en super jobb :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Flink foredragsholder, som var veldig pedagogisk og god i sin formidling."

Microsoft Project kurs

"Takk for ytterst meningsfull dag på kurs! Jeg gruet meg i morges. Ute var det kaldt, og av erfaring vet jeg at hjemmesider og sosiale medier opererer etter en logikk som ikke faller naturlig for meg. Men det ble en stor opplevelse. Valget med skreddersydd opplæring viste seg riktig. Instruktøren og jeg jobbet målrettet med konkret forbedring og til slutt ferdigstillelse av min nettside i 6 timer - parallelt med at jeg fikk lære meg hands-on håndverk på administrator-siden. En svært effektiv kombinasjon. Jeg reiste hjem fra kurs - glad som en lerke! Takk for glimrende hjelp."

WordPress-kurs for nettredaktører

"Bra med en oversiktlig gjennomgang av kriteriene."

Kurs i universell utforming av websider (WCAG)

"Veldig lærerikt og morsomt kurs. Kompetent og pedagogisk instruktør og behagelig tempo."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er nå påmeldt til mitt fjerde kurs hos Qross, og det i seg selv sier vel noe om at jeg er veldig fornøyd med kursene de leverer! Kurslederne er veldig kunnskapsrike, entusiastiske og godt oppdaterte. Qross er dessuten veldig lydhøre i forhold til å sette opp nye kurs etter kundenes behov."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig for meg som nybegynner. Ble kjent med mange enkle måter å komme i gang. Supert med så få deltakere pr kurs, at det var lett å få hjelp og tips til egen jobbhverdag."

Video med mobil og nettbrett

"Veldig bra! :-)"

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra."

Microsoft Project kurs

"Dette var akkurat det jeg håpet at det skulle være og helt riktig beskrivelse av nivå på kurset. Klar og tydelig instruksjon. Gode oppgaver. Meget godt utbytte for min del, føler meg trygg på programmet og klar for videre utforsking. Takk! :-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Chattefunksjonen på hjemmesiden deres var veldig nyttig i forkant av bestilling av type kurs og lengde. Jeg fikk god hjelp til å forstå forskjellen på 3-dagers kurset og ukeskurset!"

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Veldig fornøyd med kursinnholdet. Kursholder hadde mange gode "anekdoter" og tilleggsinformasjon i tillegg til det omfattende kursinnholdet, noe som gjorde kurset rikt og spennende."

Videoredigering med Adobe Premiere Rush

"Jeg har i to år brukt InDesign for å produsere 32-siders Menighetsblad og årskalender med bilder. Fikk privat "undervisning" i 10 timer på kontoret med 1. blad. Veldig begrenset kunnskap. Dette kurset har lært meg veldig mye. Flott kursholder, inspirerende, dyktig, og lett å følge. Tusen takk. Håper på fortsettelse en dag."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd. Dyktig kursholder. Bra tempo."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Fikk lyst til å lære mer."

Microsoft Excel og Adobe Illustrator kurs: infografikk og diagrammer

"Jeg deltok på dag to av et ukeskurs med WordPress som tema. Vi som ikke hadde vært med første dagen, fikk en effektiv og rask gjennomgang av det viktigste fra dag en, som jeg forsto også var en nyttig repetisjon for de andre. Kursholderen er svært kunnskapsrik og hadde utarbeidet gode kompendier med oversiktlige trinn-for-trinn beskrivelser på forhånd. Kurset hadde svært god struktur og oppbygning. Det hjalp meg fort over en kneik og åpnet opp for mye ny kunnskap innenfor temaet. Dette kan jeg kan ta med meg inn i egen undervisning innenfor programfag på Medier og kommunikasjon. Terningkast 6."

Kurs i WordPress: Hvordan lage egne temaer

"Veldig nyttig og praktisk orientert kurs. Superfornøyd denne gangen også :-)"

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Hallvard er helt enestående! En fornøyelse å delta på dette kurset."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg var veldig fornøyd med kurset. Vi var kun fem deltagere og fikk dermed veldig god oppfølging av kursleder Hans Aamodt."

MailChimp kurs - e-postmarkedsføring / nyhetsbrev

"Veldig fornøyd med kurset. Vi gikk igjennom alt det viktigste for å få en grunnforståelse av emnene. Kursinstruktør har kunnet svare på alt vi har lurt på."

Ukeskurs i video

"Veldig lærerikt og bra kurs. Fint tempo så nybegynnere klarer å henge med."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Sympatisk, behjelpelig instruktør."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Takk for god innføring i Adobe Dreamweaver! Har fått et godt utgangspunkt til å kunne jobbe videre med websidene våre."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Hadde ingen store forkunnskaper før kurset. Drar fra kurset med masse motivasjon og ny kunnskap. Jarle er utrolig dyktig og jobber hele tiden for at vi skal lære de beste og mest effektive løsningene fra start. Gleder meg til videregående kurs neste måned."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Få deltakere (3) gjorde at vi fikk god og mye oppfølging. Kursleder var flink til å legge seg på rett nivå og tilpasset seg deltakere fort. Holdt seg på dette nivået igjennom hele kurset uten å forvirre oss med funksjoner "over vårt nivå". Kursleder var meget flink pedagogisk sett og hadde stor kunnskap i MS programvaren. Fine lokaler, god kaffe og flott lunsj. Bra kurs :-)"

Microsoft Project kurs

"Super foredragsholder! Faglig flink og veldig trivelig. Pedagogisk flink også :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Tok dette kurset over 2 dager, hadde noe forkunnskaper om programmet før kurset, instruktøren var helt makalaus flink . 10/10"

Nettkurs i SketchUp

"Grei blanding av teori og praksis."

Microsoft Visio kurs

"Et kurs som for meg var ordentlig informativt, lærerikt og interessant. Kurset mitt ble hold i regi av Hallvard Hatlestad, kurs emne kunne han skikkelig og Hallvard klarte også å gjøre kurset såpass interessant at innholdet festet seg godt med en gang. Etter allerede 1 arbeidsdag koser jeg meg med programvaren allerede. Igjen takk for et godt kurs Hallvard og Qross mannskapene."

Microsoft Excel kurs: Organisering av informasjon

"Dette var et perfekt kurs for oss som ikke kunne noe om Illustrator fra før. Har lært masse nyttig i løpet av disse to dagene."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra! Engasjert instruktør gir engasjerte deltakere."

Organiser din digitale arbeidshverdag

"Veldig bra kurs med variasjon av undervisning og praktiske oppgaver."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kjempebra kurs, mye relevant i forhold til min arbeidshverdag. Dette kommer jeg helt klart å få nytte av i mitt daglige arbeid."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Helt fantastisk å være her, veldig trist at kurset tar slutt i dag, selv om hjernen er frityrstekt :-) Kurslederen er meget tålmodig, takk for det! "

Ukeskurs i video

"Utrolig bra kurs. Lært mye! Masse gode tips fra instruktør."

Kurs i innholdspublisering på web

"Veldig praktisk læring."

Microsoft Word kurs - enkel og effektiv bruk

"Veldig bra! Rolig, men bra fremdrift gjennom hele kurset. Man hang med på alt."

WordPress kurs - en innføring

"Kjempebra kurs! Dyktig instruktør som tilpasset kurs etter våre sider og spørsmål vi hadde."

WordPress-kurs: administrasjon og innholdspublisering

"Fantastisk kursleder"

Kurs i Adobe Substance

"Meget bra kurs, med godt faglig innhold og en instruktør som er meget engasjert. Flink til å følge opp hver enkelt deltaker."

SketchUp kurs - tegning og design

"Hallvard er en meget dyktig fyr. Han er pedagogisk flink."

Microsoft Project kurs

"Veldig nyttig (og matnyttig) kurs med konkrete tips tilpasset vår markedsføring. Fint med en innføring i hva som er "in" akkurat nå."

Kurs i digital markedsføring

"Bra kurs!"

Google Analytics 4 kurs (GA4)

"Jeg opplever Qross og Hallvard som veldig dyktig kursleder. Han er flink til å forklare hele veien og terskelen er veldig lav for å spørre om ting underveis. Han svarte gledelig på alt vi måtte lure på :-) Jeg vil absolutt anbefale kurset videre til andre og ta flere kurs selv!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Genialt. Masse god informasjon, fine løsninger, og godt grunnlag. Veldig kunnskapsrik instruktør, som ga oss mange gode tips! "

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg må bare si at dette var langt over mine forventninger til kurset. Kursets innhold var strukturert, godt gjennomtenkt og forberedt. Man sitter igjen med veldig mye godt formidlet kunnskap etter bare tre dager. Jeg kommer i hvert fall tilbake til dere. Vi sees!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Utrolig dyktig lærer. Hun er rolig og tålmodig og flink til å lære bort."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Vanskelig å finne noe å klage på her, så det skal jeg ikke. VELDIG BRA Jeg føler jeg sitter igjen med mer kunnskap enn hva jeg hadde forventet. Selve kurset ble holdt i rene, fine lokaler, vi fikk god lunsj og luftepauser underveis. Kursleder var UTROLIG dyktig pedagogisk. Hvis det var noe vi ikke forstod etter første eller andre forsøk, var det frem med kopper og lignende for å forklare det så enkelt som overhodet mulig. Instruktøren var veldig nøye på at alle måtte henge med hele veien, noe som også er bra. Det var veldig tydelig at instruktøren kjente det han snakket om inn og ut og jeg følte meg trygg på at jeg ville få svar på alt jeg lurte på i klasserommet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, det var verdt pengene og jeg kommer til å følge med på fremtidige kurs og melde meg på når det er noe mer som er interessant for min bransje!"

Ukeskurs i WordPress

"Veldig dyktig instruktør. Kurset ble også gjort relevant for hver enkelt deltaker sitt behov."

Microsoft Visio kurs

"Jeg er selvlært på mye og ønsket og få mer kontroll på kode. Kurset var utmerket! Vi var overraskende nok bare to deltakere, noe som var et stort pluss da kurset raskt ble tilpasset våre behov og nivå. Hans Aamodt tok oss gjennom tre suverene dager og jeg har ny og nyttig læring å ta med meg videre i bedriften min som kommer meg og kundene mine til gode umiddelbart. Jeg skal vurdere Qross også neste gang jeg trenger et kompetanseløft og anbefaler gjerne andre å gjøre det samme!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Skulle gjerne hatt lengre tid. Kanskje en ekstra dag for å kunne gå igjennom alt litt grundigere. Blir fort hektisk mot slutten, hvor man gjerne skulle hatt tid til spørsmål og lignende. Ellers veldig fornøyd."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 2

"Veldig nyttig kurs som legger grunnkunnskaper du kan lett bygge videre på. Supert med kursfiler + ferdige filer man kan se på senere. Enkel gjennomgang."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Informativt og lærerikt kurs som jeg hadde stort utbytte av. Dyktig kursleder som hadde svar på alle spørsmål, også de som nok tilhørte et annet kurs:-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Bra instruktør, bra kurs. Veldig fornøyd!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig spennende kurs med mye informasjon. Veldig flink instruktør. Kjempefornøyd med Qross! Helle er veldig hjelpelig."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Har jobbet en del i AE før (selvlært) og var spent på om grunnkurs var riktig. Det var det uten tvil! Har lært mange smarte måter å jobbe på, morsomme effekter og fått innblikk i justeringer og tilpasninger. I tillegg har jeg fått mange ideer til kreative løsninger."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra :-)"

Kurs i Adobe Animate CC

"Fantastisk flott kursinstruktør :-) Tusen takk for meg."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Har vært på HTML5 og CSS3 kurs hos Qross Kurssenter. Er meget fornøyd med et veldig godt gjennomført kurs, holdt av en kunnskapsrik kursleder, Hans Aamodt. Vil komme tilbake på flere kurs. Anbefales!"

Kurs i HTML5 og CSS3

"Særdeles bra kurs og instruktør i toppklasse!"

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Veldig fornøyd! Utrolig flink kursholder!"

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Et veldig nyttig kurs for alle som jobber med nettsider. Kursholder klarte på en utrolig måte å forklare avanserte ting på en lettfattelig måte :)"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Bra kurs med få/riktig antall deltagere. Riktig nivå på stoffet som ble presentert."

Microsoft Project kurs

"Helt topp!"

Kurs i Adobe Animate CC

"Veldig godt og lærerikt kurs. Dyktig kursholder som virkelig kan sitt fag. Mye bra kursmateriell og vekselsvis eksempler som bidrar til gode refleksjoner."

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Jeg prøver alltid å gå på kurs hos Qross hvis jeg kan, jeg har aldri blitt skuffet enda."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Jeg har vært på kurs hos Qross tidligere, og dette kurset opprettholder like god standard som jeg husket! Kursholder er flink til å videreformidle informasjon, og lære oss "intetanende" et fag som vi kan klare å beherske, til tross for lite kunnskap. Kurset er motiverende, spennende og ikke minst kunnskapsrikt! Anbefaler Qross på det sterkeste. Jeg vil komme tilbake for flere kurs i fremtiden!"

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Toppen!"

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Fantastisk flott kurs! Meget flink instruktør."

Kurs i Microsoft Excel og Outlook

"Veldig interessant kurs!"

Kurs i Sass (SCSS)

"Vil anbefale Qross til andre. Dyktig, morsom og fleksibel instruktør."

Kurs i WordPress: Hvordan lage egne temaer

"Andrés er en svært så hyggelig instruktør! Vi kommer til å bruke han igjen."

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Med InDesign - Modul 1 lærte jeg meg enkle og effektive steg som har forenklet hverdagen til både meg og mine kolleger. Nå trenger vi ikke lenger sende absolutt alle justeringer til eksternt byrå, men kan utføre de selv. I tillegg har vi hatt det mye moro med utvikling av nytt markedsmateriell som vi har utviklet selv. Helt fra scratch!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Supert kurs med mye nyttig næringsstoff. Topp instruktør - anbefales :-)"

Kurs i Adobe Animate CC

"Tusen takk igjen for fine kursdager!"

Kurs i HTML5 og CSS3

"Veldig bra og gjennomgående kurs. Bra grunnlag for videre utvikling. "

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Et nyttig kurs som tok for seg tema fra Word, Excel, Power Point. Mange nyttige tips å ta med seg her, selv om jeg har brukt alle programmene mye. Det var lett å stille spørsmål underveis. Det var god framdrift, uten at det ble masete."

Nettkurs: universell utforming av dokumenter

"Takk for et innholdsrikt og bra tre dagers kurs i Indesign."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg har benyttet Qross Kurssenter sin hjemmeside for å finne kurs. Jeg påmeldte meg på fredag og fikk komme på kurs allerede mandag. Veldig fornøyd med kurs. Tusen takk!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kurset var lagt opp på en svært god måte og basert på en omfattende og god lærebok med tilhørende eksempelfiler som gjorde at det både var enkelt å øve på å skrive kode, samtidig som det vil være enkelt å finne tilbake til stoffet på egenhånd. God balanse mellom teorigjennomganger, praktiske øvelser og visning av eksempler. Kunnskapsrik instruktør som hadde svar på alle spørsmål som dukket opp underveis. Så klart er dette emnet så stort at man gjerne skulle hatt et par ukers kurs (eller en årsenhet) og det vil jo kreve at man fortsetter å jobbe videre og utforsker på egenhånd. Men slik er det jo med det meste man vil lære."

JavaScript kurs

"Kurset ga meg akkurat den innføringen jeg trengte for å få en god start på After Effects! Veldig bra kurs!"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Synes kurset var veldig bra, spesielt siden vi fikk lære ting gjennom praktiske oppgaver. Når det gjelder de nevnte oppgavene, savnet jeg imidlertid skjermbilder som viste en før- og ettertilstand for hver deloppgave.

Det er nok en stor fordel om man allerede har en del erfaring med både HTML og CSS før man tar dette kurset, kanskje spesielt ift. CSS-delen.

Kursholderen holdt et høyt nivå og tok seg god tid til hver enkelt. Veldig bra!

Veldig positivt at vi fikk med oss en CSS3-bok og alle oppgavene på minnepinne. Dette gjør det mye enklere å fortsette å jobbe med stoffet når man kommer hjem/tilbake på jobb, Veldig bra tiltak med både forum og blogg også. I det hele tatt virker opplegget veldig gjennomført, og man får definitivt lyst til å ta flere kurs hos dere.

Likte veldig godt å jobbe på iMac med Mac OSX, og vil etter kurset absolutt vurdere å bruke Dreamweaver videre som IDE. Arbeidsstillingen ble imidlertid ikke helt riktig ift. bordhøyde osv., så jeg fikk andtydning til "musearm". Dette vil jeg anbefale å løse med heve-/senke-bord."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Motiverende og bra kurs!"

Innføringskurs i SEO - søkemotoroptimalisering

"Et godt innføringskurs i Photoshop, fra null forkunnskap til middels avansert på to dager!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra og godt fornøyd med kurset. Fikk svar på en del elementære ting jeg har bruk for i jobben. Det er nå "jobben" begynner. Lett å spørre, lett å få svar. Positivt, hyggelig og lærerikt. Anbefales!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Jeg synes kurset var både morsomt og lærerikt og læreren var kunnskapsrik og engasjert."

Adobe Captivate Grunnkurs

"Behagelig og pedagogisk undervisning. Nok info, men ikke for mye. Fint med dialog med instruktør. Mulighet til å stille spørsmål - dermed mer relevant for egen hverdag."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd :)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Interessant. Lærerikt. Kursholder tett på og god formidler. Mye bra å ta med tilbake på jobb - lært mye - og nok til at jeg (forhåpentligvis) får brukt dette masse på jobben."

Videoredigering med Adobe Premiere Rush

"Godt kurs og god gjennomgang. Solid fagkompetanse hos instruktør."

Elektronisk kommunikasjon med domstolene

"Kurset innfridde mine forventninger og vel så det! Med en kurslærer som sørget for gode individuelle tilpasninger, hadde et eget bredt kunnskapsnivå og var opptatt av kursdeltakernes egne erfaringer, ble det to effektive og lærerike kursdager. Jeg kommer definitivt tilbake for mer faglig påfyll hos Qross :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Kjempeviktig og interessant kurs. Er helt klart et kurs man vil få mye nytte av når man skal jobbe med digital markedsføring. 100 % verdt pengene!"

Ukeskurs i digital markedsføring

"Det ble en stupbratt läringskurve for meg, men en tålmodig og dyktig kursinstruktör gjorde at jeg fikk veldig mye ut av kurset. Ikke minst ble jeg inspirert til å läre mer - mye mer. Vil absolutt anbefale kurset til andre."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd med kurset. Vi har lært mye bare på en dag. Flott at kursholder raskt kartla dagen og spurte hva vi ville ha mest fokus på ila. dagen. Nå gleder vi oss til å komme i gang med å ta flere type bilder."

Internkurs digital fotografering

"David Jensen er den absolutte beste og mest engasjerte kursleder jeg noensinne har hatt! Han er inspirerende, levende, kunnskapsrik og får alle med seg før han går videre. For meg som overhodet ikke har peiling på databaser osv så gikk han rett inn, tok over skjermen og fiksa og triksa. Det måtte han gjøre flere ganger hver dag. Tusen takk! Lill-Anita"

Online ukeskurs i WordPress

"Dyktig kursleder med god formidlingsevne."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd. Kursleder går igjennom slik at man forstår det før man går videre. Man har mye mer faglig kompetanse når kurset er ferdig."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Nyttig og aktuelt! :-)"

Synlighet på Facebook & medieproduksjon med Office

"Svært kunnskapsrik og pedagogisk kursholder! Jeg hadde noe selvlært (les: vranglært) kunnskap om HTML og CSS fra før, så tok kurset for å få en korrekt innføring i HTML og CSS - og gjett om jeg fikk! Her var det learning-by-doing og rom for alle (virkelig, jeg mener alle) dumme spørsmål. Hans er en trygg og behaglig kursholder, som man kan spørre om alt, og man får et enkelt og forståelig svar tilbake fra. Stort pluss for å bruke deltagernes egne websider som eksempler, som gjør læring enklere, og ting lettere å forstå til senere."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Meget fornøyd :-) Super dag!!!"

Kurs i Adobe Photoshop Elements

"Veldig bra at man tilpasser kurset til de som er der."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Forventet å lære programmene, øke kompetansen, men det jeg fikk var "The library of Alexandria" på steroider. For et fantastisk kurs. Lærte mye mer enn forventet. Nesten som natt & dag. Kreds til Jarle. En fantastisk instruktør. "

Ukeskurs i video

"Fint kurs med variasjon mellom forklaring og øvelser. Gode muligheter for å spørre ut fra egne behov. Tips og triks til videre bruk av Illustrator."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Kort og godt: det jeg trenger for shot!"

Kurs i kamera- og opptaksteknikk

"Igjen, supert kurs. Kanon kursholder og kurssted. Forklarer på en forståelig og enkel måte. Anbefaler på det sterkeste. Terningkast 6 av 6. "

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Veldig godt kurs, mye kompetanse hos instruktør og lærte bort på en gøy måte. Veldig fornøyd!"

Organiser din digitale arbeidshverdag

"Alt er på topp nivå. Veldig fornøyd."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kurset er svært godt tilrettelagt for at du kan bruke InDesign når du er tilbake på jobb. Mulighet til å stille spørsmål underveis er gull!! Tilpasses deltakerenes behov underveis."

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Det var veldig fint at kurset ble tilpasset nivået mitt :-)"

Kurs i WordPress: Hvordan lage egne temaer

"Kurset var veldig lærerikt, med en flink kursholder. Han var flink til å svare på det jeg lurte på underveis, og jeg har allerede fått bruk for det jeg lærte på kurset i jobben min. Kurset kunne godt vært en dag lenger, for vi fikk litt liten tid til å rekke gjennom hele pensum. Totalvurdering: Veldig fornøyd!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Er godt fornøyd med kursinnhold og ikke minst kursholders presentasjon av dette. Det var rom for spørsmål underveis og det var god dialog mellom kursholder og kursdeltagere."

Kurs i PDF med Adobe Acrobat DC

"Grundig gjennomgang for oss "nesten" uten forkunnskaper. Metoden og progresjon gjorde det lett å forstå hva som skjer "på baksiden" og hvorfor ting skjer. Anbefaler dette kurset."

Webdesign kurs for grafiske designere

"Som vanlig er jeg svært fornøyd etter å ha vært på kurs hos Qross. Har lært utrolig mye nytt og kommet over en høy terskel i forståelsen av verktøyene. Kursinstruktøren er svært kunnskapsrik, profesjonell og behagelig. Utvalget fra læreboken var komprimert og relevant med gode eksempler og arbeidsoppgaver. Instruktøren tok seg også tid til å gå gjennom spesielle funksjoner utenom det som kanskje var planlagt, når det kom opp ønsker og spørsmål fra deltagerne. Terningkast 6!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Bra gjennomgang och tempo. Duktig och kunnig kursledare."

LinkedIn kurs

"Jeg storkoste meg på kurs hos Qross! Kursleder Hallvard Hatlestad hadde tydelig svært god kunnskap, men han formidlet det på en lettfattelig måte, og han tilpasset også stoffet etter ønske og behov. Anbefales!"

Grafisk forkurs

"Jeg synes det er veldig bra at det er rom for å diskutere tema utenfor planlagt kursinnhold. Flott med input på konkrete problemer/utfordringer på egen side."

WordPress-kurs: administrasjon og innholdspublisering

"Veldig nyttig kurs! Langt mer effektiv arbeidsflyt etter mange gode tips."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 2

"Kjempebra! Flink kursholder :-)"

LinkedIn kurs

"Jeg er veldig fornøyd med kurset å er utrulig takksam for at man i tilegg fikk bok med tilhørende oppgaver. Boken har vart til stor hjelp både for repetering av oppgaver og for videre utvikling. Instruktøren som holdt kurset var veldig bra, han tok seg god tid med var enkel elev som var å en trengte hjelp til sine spørsmål. På en skala fra 1 til 10 så blir det en 10er for dette kurset også :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg vil takke for et veldig bra introkurs i Adobe Illustrator. Dette var et veldig nyttig kurs for meg som i utgangspunktet hadde null erfaring med Illustrator. Helt grunnleggende intro på hvordan en skal bruke de ulike knappene samt manøvreringsteknikker, hurtigtaster etc. Meget dyktig og tolmodig kursinstruktør som hadde rom for mange spørsmål underveis i kurset. En liten gruppe med kursdeltagere er absolutt et pluss og også veldig bra at kurset inkluderer instruksjonsboken samt USB-stick med de oppgavene vi gjorde. Strålende!!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra og nyttig kurs."

MailChimp kurs - e-postmarkedsføring / nyhetsbrev

"Strålende kurs som ga en topp innføring og et godt utgangspunkt for å jobbe videre med InDesign :-) "

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig kurs! Hyggelig kursholder :-)"

Microsoft Visio kurs

"Tok dette kurset 10-12 mai. For min del var kurset helt glimrende, både lærerikt og inspirerende. Tommel opp!!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Flott at vi fikk kurset tilpasset våre behov."

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Kurset var veldig lærerikt, med en flink kursleder. Han var flink til å forklare så jeg forstod det, og jeg har allerede fått bruk for det jeg lærte på kurset i mine oppdrag. Jeg er er meget fornøyd med deres kurs. Dere vil nok se meg igjen!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Takker for et fint kurs HTML5 og CSS3. En bra kombinasjon av temagjennomganger og oppgaveløsning. Sitter igjen med et godt grunnlag for å arbeide med stoffet på egenhånd videre slik at jeg kan bruke det i egen undervisning på en videregående skole."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Jeg fikk godt utbytte av kurset. Jeg satte stor pris på at det var så få deltagere, noe som gjorde det lett å stille egne spørsmål og å be om informasjon mer spisset til den enkelte av oss. Det gjorde også at hver av oss fikk god veiledning når vi ønsket det under den delen av kurset der vi skulle ta bilder på egenhånd. Kurslederen hadde god oversikt over stoffet og la det frem på en behagelig og enkel måte - uten å gjøre det for enkelt eller repetitivt. Jeg kunne en god del av det tekniske fra før, men opplevde at jeg fikk mer konkret forståelse av kurset, og selv der det ble ren repetisjon, kjedet jeg meg ikke. Dersom jeg skulle ønsket meg noe mer, ville det vært mer mulighet til praktisk øvelse, men jeg ser at det ville blitt vanskelig innenfor tidsrammene. Da burde man i så fall ha gått ut; det er begrenset hvor gode muligheter det var til å fotografere og prøve ulike teknikker i og rundt kursrommet."

Fotokurs - digital fotografering

"Et spennende kurs som fyller ut de sorte hullene efter en tid med tutorials på nett. Jeg synes kurset hadde et godt tempo som var tilpasset mitt faglige nivå."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Takk for meg - jeg kommer igjen!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig lærerikt og verdifullt kurs for oss som bruker InDesign hver dag. Veldig dyktig foredragsholder. Anbefales på det sterkeste. "

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Et utrolig bra kurs! Takket være kursleder. "A little less conversation, and a little more action" - enn de fleste kurs jeg har deltatt på. Det er ved prøving man lærer, og det fikk vi absolutt erfare på dette kurset. Kursleder fikk alle med uansett kunnskapsnivå på deltagerne."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Jeg deltok på et 1-dags intensivkurs i CSS. I utgangspunktet var det et nybegynnerkurs, men jeg hadde jobbet en del med CSS fra før av men visste ikke helt hvilket nivå jeg lå på. Kursholder tilpasset undervisningen underveis, slik at jeg hele tiden fikk holde på med nye og spennende ting og ikke med det jeg kunne fra før av. Kursholder var dyktig til å forklare meg alt det jeg måtte lure på, og jeg føler jeg har lært veldig mye på kort tid. Veldig bra! "

Kurs i CSS med Adobe Dreamweaver - nivå 1

"Veldig bra kurs, nyttig! Lærerikt og inspirerende."

Google Ads kurs: slik lykkes du med Google Søk

"Veldig bra kurs, skreddersydd for vårt behov. Flink og hyggelig kursholder som hadde satt seg inn i våre ønsker på forhånd og virket godt forberedt!"

Kurs i Adobe Acrobat

"Et spennende og lærerikt kurs med en fremragende kursholder. Topp lærer."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig lærerikt kurs. Lærte masse."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig og grunnleggende gjennomgang. Føler meg nå mye tryggere på at jeg kan klare dette på egenhånd."

SketchUp kurs - tegning og design

"Nybegynner kurset i Sketchup som jeg deltok på, stod absolutt til forventingene. Vi lærte blant annet om; målsetting av tegninger, modellering i 3D, plantegning i 2D, animasjon, import av egne bilder osv., akkurat det jeg trengte. Veldig dyktig instruktør som tok hensyn til alle deltakernes tidligere erfaring med programmet. Matnyttig kurs!"

SketchUp kurs - tegning og design

"Helt konge!!"

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Supert kurs som tilrettelegger for videre utvikling og læring av After Effects. Jarle er selve læreboka på AE - og formidler på en lett forståelig måte."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Kjempe lærerikt og fantastisk kursholder!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Fantastisk kurs! Utrolig kompetent, flink, tålmodig og god lærer! Også veldig hyggelig atmosfære, lokaler, og god lunsj. Strålende oppfølging fra første telefon, til gjennomført kurs. Anbefales på det varmeste!"

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Dyktig instruktør. Viktig å få utlevert fagstoffet for senere egendrill. Meget fornøyd."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 2

"Et veldig lærerikt kurs på tre dager! Her har du lov til å spørre om omtrent alt du måtte ha spørsmål om i henhold til programmet og jammen får du svar på alle spørsmål og ikke minst hjelp for å løse problemet. Tipp topp tommel opp for dette kurset!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Supert kurs og veldig bra intro til InDesign. Har lært meg verktøyene jeg trenger for å komme i gang. Hallvard var kjempeflink og besvarte alle spørsmålene vi hadde - takk!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"God gjennomføring av kurset tilpasset både gruppa og den enkelte kursdeltaker. Motiverende og innholdsrikt! Jeg gleder meg til å komme igang igjen!"

Ukeskurs i WordPress

"Godt å komme hit for litt faglig påfyll. Jeg begynner å bli klar til å lansere ikke bare nettsiden min men også nettbutikken samtidig, så fort som mulig. Takk til David Jensen!!!"

WooCommerce kurs - nettbutikk i WordPress

"Inspirerende og lærerikt :-)"

Microsoft Visio kurs

"Topp kurs! Nyttig, grundig og pedagogisk. Dette får jeg bruk for med en gang!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig trivelig kursholder. Presis, enkel å forstå og flink pedagogisk!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Helt supert med oppfølging av individuelle problemstillinger. Lærer mye av å høre om andre kursdeltakeres problem."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Supert tilpasset kursopplegg med tilstrekkelig få deltakere til at det ble relevant for hver enkelt! Anbefales!"

WordPress-kurs for nettredaktører

"Meget bra, lærerikt, pedagogisk, profft :-)"

Kurs i Adobe InDesign og universell utforming

"Jeg deltok på kurs i Kamera- og opptaksteknikk mandag 25 november. Dette var mitt første kurs på Qross men blir absolutt ikke det siste. Hyggelig velkomst, ikke så stor gruppe kursdeltakere og en fantastisk inspirerende instruktør gjorde denne dagen til en kursdag godt over forventningene. Vi sees snart igjen."

Kurs i kamera- og opptaksteknikk

"Veldig fornøyd med kurset jeg gikk hos dere. Kommer helt klart til å anbefale Qross sine kurs til andre :-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Vi har fått mange praktiske tips, men aller viktigst, en god forståelse av hvordan grunnsystemet virker. Det åpner for så mye mer. Helt topp!"

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Jeg synes at opplegg og innhold var veldig godt tilpasset et nybegynnerkurs og at kursholder var flink til å tilpasse seg gruppen og hjelpe oss underveis med alt vi spurte om."

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Jeg er strålende fornøyd med kurset. Det var veldig lærerikt og oppklarende og sto til mine forventninger. Kursholder var meget kompetent, hyggelig, strukturert og tydelig. Jeg har fått bedre forståelse og oversikt over muligheter innen webdesign og programmer jeg kan bruke. Jeg er kvitt "kode-skrekken" min og kan godt tenke meg å lære mer HTML og CSS. Hurra!"

Webdesign kurs for grafiske designere

"Jeg anbefaler dette kurset til alle som vil ha en rask, men grundig innføring i Wordpress! Instruktør Hans Aamodt er kunnskapsrik og flink til å lære bort. Han tilpasser seg deltakernes nivå og ønsker og legger inn kaffepauser akkurat der det trengs!:-) Terningkast 6 -igjen- fra meg!"

Ukeskurs i WordPress

"Veldig bra kurs! Instruktør var veldig flink og tilpasset kurset til ulike nivåer."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Dette var mitt andre kurs her hos Qross, og som mitt første kurs, så levde dette også opp til mine høye forventninger. Personlig føler jeg at jeg lærer mer i en kurssituasjon enn av en bok, ikke minst raskere. Det er derfor med stor glede og inspirasjon å oppleve at instruktøren er så dyktig og kunnskapsrik at utbyttet av et kurs blir så stor. Erfaring fra tidligere kurs er at dyktige instruktører kan være litt "kjappe", med det mener jeg at de kan stoffet så godt at de går litt for fort frem. De bruker snarveier på dataen som jeg ikke får med meg, hopper litt fort frem i stoffet da de kanskje tenker: "dette er jo enkelt stoff". Men vår instruktør tok oss gjennom hele prosessen og viste oss alt på veien. Var det noen snarveier så viste han oss disse også. Når han i tillegg er åpen for spørsmål både angående kurset, og problemstillinger man har i forhold til det en selv skal bruke programmet til, og kan svare på de alle, ja da blir utbyttet ekstra stort! Likte også godt kursets størrelse, det var slik at han fikk tid til hver enkelt, og uansett kunnskapsnivå så følte jeg at alle fikk veiledning for å forstå hvordan oppgaven løses. "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjon

"Et veldig relevant kurs for alle som skal produsere lekre trykksaker eller webrapporter. En flott innføring i InDesign-verden og tilhørende Adobe-apper. Kan brukes rett inn i jobben! Hyggelig atmosfære og lav terskel for å stille spørsmål."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Takk for et lærerikt kurs og tusen takk for fleksibiliteten mht. kursdato!"

Adobe Captivate Grunnkurs

"Kurset på Qross var tydelig og enkelt gjennomført. Mestringsevnen ble godt ivaretatt, det gikk passelig fort slik at man ikke gir opp for tidlig. Er veldig fornøyd. Det var også ett pluss at det ikke var så mange deltakere. Har vore på kurs tidligere med 15-20 deltakere det er for mye for denne typen kurs..."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs. Vi fikk svar på mye annet enn det kurset gikk ut på. Flink kursholder! Vi har spurt mye underveis og fått svar!!"

GIF-animasjon - animerte bannerannonser med Adobe Photoshop

"Veldig lærerikt og engasjerende kurs. Skal definitivt anbefale det til andre!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Hei. Har kikka gjennom kurs-dokumentet, notatene mine og tenkt på gjennomgangen i dag, men jeg har ikke noen kommentarer utover at det var nok et bra kurs levert av Jarle. Dette er det 4. kurset jeg deltar på med ham som lærer, og jeg tar alltid med verdifull info hjem etter endt kurs. Siden jeg var eneste deltager i dag, så fikk jeg også stilt en haug med spørsmål som jeg fikk svar på, så for min del så var det full valuta for pengene :) Kort og greit er kurs med Jarle svært matnyttig. Han lærer god metodikk, effektiv arbeidsstruktur og up-to-date kunnskap."

Podcast - lynrask tekstbasert redigering av lyd med kunstig intelligens

"Man lærer veldig mye nytt. Når man tror man kan en del om programmet, så skjønner man at det ikke stemmer. Instruktøren lærer bort på en måte som gjør det enklere å forstå og alt man lærer er utrolig nyttig. Anbefaler kurset på det sterkeste."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Fantastisk hyggelig og lærerikt kurs! Kommer garantert til å komme på flere kurs her i fremtiden."

Kurs i Adobe Animate CC

"Utrolig bra begynner kurs."

Fotokurs - digital fotografering

"Veldig bra kurs! Føler jeg endelig har kommet igang med Illustrator."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Kjempebra kurs og FANTASTISK kursholder :)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Flink og positiv kursholder."

Kurs i Adobe Express

"Jeg likte kurset veldig godt. Det var godt satt opp for nybegynnere, samtidig som vi raskt lærte praktiske ting. Dette vil jeg få bruk for, og få til. Tusen takk for et veldig bra kurs."

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Tusen takk for et nyttig og godt gjennomført kurs! Enkle beskrivelser som gjør WordPress nyttig og overkommelig for meg som daglig bruker!"

WordPress-kurs for nettredaktører

"Veldig hyggelig, informativt og godt organisert! Strukturert kurs. Fikk svar på spørsmål vi hadde i forkant og fikk god kontroll på det vi ønsket. Veldig hyggelig instruktør."

Kurs i presentasjon med Microsoft PowerPoint

"Svært nyttig kurs der instruktør har skyhøy kompetanse. Godt tempo i god balanse mellom detaljer og progresjon."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Meget nyttig og solid gjennomført!!"

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Veldig førnøyd med kurset. Ting ble forklart på en enkel og oversiktlig måte. Gode tilbakemeldinger på egne videoer og gode eksempler som jeg lærte mye av."

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Åpnet seg en ny verden."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Supert kurs. Matnyttig og bra. Dyktig instruktør. Effektiv."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kursleder presterte, med imponerende kunnskap om et fagfelt som er i rasende utvikling, å geleide oss gjennom fem dager med svært matnyttig informasjon. I sann Qross-stil besto kurset av god opplæring, interessante diskusjoner, avsporinger og en-til-en oppfølging. Anbefales på det sterkeste for de som ønsker å utnytte de digitale mulighetene til Indesign CC."

InDesign interaktiv ukeskurs

"Hallvard besitter en helt unik kompetanse og er veldig flink til å lære bort videre. Fantastisk serviceinnstilling og positiv! Helt topp. 100p!"

Kurs i effektiv produksjon av årsrapport

"Var meget fornøyd med grunnkurset i Photoshop forrige uke - lærte masse og øver nå flittig :)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Hallvard har vært en utrolig pedagogisk, tålmodig og dyktig kursholder. Vi i Leger Uten Grenser har blitt sterkere i InDesign, og gleder oss til å ta fatt i det vi har lært på kurset tilbake på kontoret. Tusen takk!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Takk for et bra kurs! Jeg fikk en like god og nyttig oversikt over mulighetene i ID som jeg hadde håpet på. Dyktig instruktør! "

Adobe InDesign: E-bøker og interaktive publikasjoner

"Alt var supert. Veldig moro å lære Captivate. Så mye fine funksjoner som sparer tid. Grundig, tydelig og god gjennomgang og tid til spørsmål. Fint med frukt/kjeks og kaffe. God lunsj."

Adobe Captivate Grunnkurs

"Vært på ukeskurs i Dreamweaver, det har gjort at jeg har en større forståelse for programmet og lært det jeg trengte. Anbefaler kurset og kursholder på det sterkeste."

Ukeskurs i Adobe Dreamweaver

"Bra kurs som ga meg innblikk i en del ting jeg bruker i hverdagen, både i jobb og privat. Ting jeg funderte på fikk jeg svar på, så nå er det bare å trene framover."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig profesjonelt og faglig nyttig. Dyktig instruktør med svar på det meste. Terningkast 6."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"InDesign modul 1 var veldig bra og innholdsrikt. Veldig bra å kunne lære hvordan man kan jobbe effektivt i InDesign, men også mye nyttig informasjon om både mobilbruk og bildebruk."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Kursinnholdet og instruktøren var svært dyktig og svarte på alle spørsmål."

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Veldig bra kurs! Dette kurset gjør det lettere og mer effektivt for meg å jobbe i Illustrator :-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Dette var et veldig bra kurs med grundig og fin gjennomgang av HTML(5) og CSS(3) i sammenheng. Dyktig instruktør. Gode kurslokaler og veldig behagelige stoler i kursrommene. Lærte veldig mye denne uka og gleder meg til å gå løs på repetisjon og gjøre egne prosjekter framover."

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Hallvard var en fantastisk god kursleder - for meg var det bra at han er tydelig og begynner på start sånn at jeg får med meg steg for steg. Fin dag."

Kurs i Adobe Dimension CC

"Jeg hadde kanskje litt lave forventninger ettersom jeg kunne mye fra før, men ble veldig positivt overrasket! Personlig følte jeg at erfaringen min hjalp på grunnleggende ting, men at jeg nå har lært bedre og lettere måter å gjøre ting på. I tillegg har jeg lært mer enn jeg trodde var mulig å animere i AE! Vil definitivt foreslå modul 2 for min arbeidsgiver og har allerede anbefalt min kollega å ta dette kurset på nyåret! Man lærer definitivt mye bedre av en "pro" enn av YouTube :-)"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Grundig og god innføring for nybegynner. Jeg hadde stor glede av å gå dette kurset og føler at jeg nå kan komme igang med Photoshop og komme meg videre."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Smart kurs og flott gjennomføring. Blir tvunget til å delta aktivt og tenke selv underveis. Morsomt og spennende!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Makaløs instruktør! Veldig entusiastisk, flink til å forklare på en lettfattelig måte. Tålmodig, flink med løsning på det meste! Heia Hallvard :-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Bra!"

Google Analytics 4 kurs (GA4)

":-)"

LinkedIn kurs

"Veldig hyggelig og informativ instruktør. Gleder meg til å fortsette hjemme og bli enda flinkere :-) God sommer."

Enkel og rask videoproduksjon for annonser, sosiale medier og nettsider

"Veldig nyttig og innholdsrikt."

Ukeskurs i digital markedsføring

"Kjempebra!"

Kurs i universell utforming av websider (WCAG)

"Bra kurs :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Tusen takk for et kjempebra kurs! Mange fine gullkorn. Lærte mye selv om jeg kunne en del fra før."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs med flink kursholder. Men det kunne gjerne vært et lengre kurs med flere praktiske oppgaver :)"

Kurs i universell utforming av websider (WCAG)

"Veldig bra instruktør."

SketchUp kurs - tegning og design

"Innholdsrikt kurs med dyktig og hyggelig instruktør. Fin fordeling mellom teori og praksis - veldig lærerikt!"

Innføringskurs i SEO - søkemotoroptimalisering

"Veldig god instruktør."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra gjennomgang av alle stegene i prosessen av redigering. Grundig og forståelig."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd :-)"

Adobe InDesign kurs - digitale magasin og interaktiv PDF

"Kursholderen er en fantastisk dyktig foreleser og forfatter. For den som ikke har noen som helst bakgrunn i Adobe Indesign, er dette et svært informativt kurs, og boken hans "En innføring i Adobe Indesign" er absolutt å anbefale for alle nybegynnere som ønsker å lære dette programmet."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra og lærerikt kurs!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Fantastisk kurs og flink kursholder. Mange nyttige tips."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Bra og nyttig kurs, og ikke minst en veldig pedagogisk kursleder."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Et utrolig informativt kurs som gir deg "hands on" oppgaver underveis, lagt opp på en fin måte som gjør at du får tid til å prøve kunnskapen i praksis. Godt tilrettelagt kursmateriell i form av både bok, kurshefter og usb-stick med alt du trenger. Selv om jeg bruker Microsoft Visual Studios og ikke Adobe Dreamweaver til daglig, så jeg fort at dette var en fordel i å kunne lære enda en dimensjon innenfor temaet. Qross er utrolig flinke til å tilpasse kursplan og innhold underveis i kurset avhengig av kursdeltakerne slik at alle får det de skal. Lyse, trivelige lokaler sentralt i Oslo, kjempebra lunsj og trivelige ansatte. Anbefaler Qross til alle som driver med, eller har tenkt å starte med, nettsider og webpublisering."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Flink og inspirerende instruktør som gjorde det morsomt å lære nye ting! Fint og også få repetert ting man har lært tidligere, og å kunne spørre fritt."

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Jeg hadde et lærerikt og hyggelig kurs. Skulle nok ønske vi hadde mer tid, det er litt for kort med en dag, men vi fikk i alle fall mye gjort."

Kurs i presentasjon med Microsoft PowerPoint

"Nyttig og spennende kurs. Dyktig foreleser!"

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Instruktøren ER virkelig en Adobe-ekspert slik tittelen sier, jeg er imponert! Med tanke på kursets lengde og mine forkunnskaper var dette kurset perfekt for meg. At vi lagret prosjektene vi jobbet med på kurset på en USB minnebrikke som vi fikk med oss hjem var i tillegg et stort pluss."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Veldig engasjert og kunnskapsrik kursleder. Nyttig og interessant både for jobb og privat. Kjempefornøyd!"

Fotokurs med mobiltelefon / smarttelefon

"Fantastisk pedagogisk instruktør, lett å forstå, supert m/strukturert opplæring i ID."

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Topp kurs!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"For meg var dette 100 % midt i blinken! Fikk svar på det jeg lurte på og føler stor økning av kompetanse etter bare to dager. Svært dyktig instruktør :-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig spennende og lærerikt kurs. Gode eksempler som gjorde at vi fikk gjennomgått det grunnleggende. Gleder meg til å ta dette i bruk!"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Veldig flink kursholder. Forklarer bra, behagelig stemmebruk, morsom, kunnskapsrik :-)"

Kurs i Adobe InDesign og universell utforming

"Veldig fint og lærerikt kurs! Får en veldig detaljert og fin gjennomgang av Facebook sine annonseringsverktøy."

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Veldig bra satt, og dekket alle mine behov!"

Microsoft Project kurs

"Veldig matnyttig kurs som alle som jobber med produksjonsarbeid burde ta seg tid (og råd) til. Lærer mye som man har googlet seg vranglære på og som vil gjøre produksjonsarbeidet mye lettere (og mer profft...)."

Ukeskurs i video

"Svært dyktige instruktører. Raskt, enkelt og kreativt."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Kjempebra og lærerikt."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Utrolig god lærer i Hallvard!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Behagelig instruktør som forklarer godt og i et rolig tempo. Tid til å svare på spørsmål (alle spørsmål :)). Vært på kurs her før, og kommer garantert igjen."

Google Ads kurs: slik lykkes du med Google Søk

"Kurset ga mersmak, jeg kommer gjerne igjen!"

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Jeg vil gjerne takke instruktøren for et inspirerende kurs i After Effects. Det har vært utrolig lærerrikt og lettfattelig.
Han brukte mange eksempler som man kjenner igjen i vignetter og filmer man har sett på tv."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Supert kurs og svært dyktig kursleder"

Videoredigering med Adobe Premiere Rush

"Supert kurs som gir god kunnskap om hvordan man lager spennende interaktive publiseringer! Kursholder Hallvard er utrolig dyktig, og man sitter igjen med tilleggskunnskap man ikke forventer å ha med seg hjem:) Er det noe den mannen ikke kan??"

Adobe InDesign modul 2 for digitale og interaktive flater

"Indesign videregående var mitt femte kurs hos Qross og levde opp til forventningene. Med ett særdeles høyt kompetansenivå evner kursholderen å besvare spørsmål på stående fot. Jeg har blitt mer effektiv og kreativ i mine arbeidsoppgaver etter kurset ettersom jeg kjenner mulighetene programmene gir meg. "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjon

"Photoshop-kurset var bra og det har åpnet seg en helt ny verden, så ja, kjempe bra kurs og jeg skal ta flere :-) Kommer til å anbefale folk jeg kjenner til å ta kurs hos dere."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"De to kursene jeg deltok på fungerte veldig bra som en kombinasjon. InDesign er mitt daglige arbeidsverktøy og det var interessant og gøy å se hvordan jeg kan ta InDesign videre. Med den tekniske innsikten jeg ble gitt og eksempler jeg fikk se er det blitt klarere for meg hvilke utfordringer som venter og hvilke hensyn som må tas i betraktning når jeg nå skal designe og tilrettelegge for kommunikasjon av rapporter/tidsskrift på elektroniske medier. Kursene var inspirerende og jeg gleder meg til nå også kunne produsere gjennom InDesign. Kurslederen kunne sakene sine og vi var heldige og fikk litt generelle tips også. Dessverre ble det ikke satt av mye tid til ebok/epub, dette er noe jeg gjerne skulle likt å bli enda bedre kjent med. "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Veldig bra og informativt kurs. Tydelig og god instruktør. Brukte caser fra oss som gjorde at vi kan bruke det vi har lært."

Kurs i Microsoft Excel og Outlook

"Veldig bra kurs! Kursleder kommuniserer på en veldig god og forståelig måte. Kan anbefales!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Supert å kunne få tid til å spørre om programvaren - og få både svar og demo på kursdagen!"

Sketch kurs

"Jeg er veldig fornøyd med kurset. Før jeg kom hadde jeg bare brukt Photoshop Elements, og var litt usikker på om jeg skulle velge dette kurset eller det med Elements. Jeg angrer ikke på at valget falt på Photoshop :) Nå har jeg mange flere valgmuligheter enn med Elements, og kan å bruke mange av dem. En veldig flink og tålmodig instruktør. :) Det må til, når jeg ikke er så tålmodig ved bruk av slike programmer selv."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kursene jeg har tatt hos Qross er svært profesjonelt lagt opp og veldig "up to date". Kursleder er kunnskapsrik og engasjert, og jeg tror knapt det er noe InDesign relatert han ikke kan svare på! Jeg har stort utbytte av kursene, og er ikke i tvil om at de øker effektiviteten min på jobb betraktelig! "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjon

"Svært fornøyd med utbytte av kurset. Fantastisk kunnskapsrik instruktør inspirerer til videre arbeid med dette flotte produktet. "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjon

"Jeg fikk utrolig godt utbytte av den undervisningen jeg fikk og vil nå kunne produsere en mer effektiv hjemmeside og layout i applikasjoner."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Et utrolig lærerikt kurs. Kurset gir et svært godt utgangspunkt til å benytte verktøyene i jobben man skal gjøre. Kursleder har svært god kompetanse og legger opp kurset trinn for trinn. Anbefaler gjerne dette kurset videre. Tusen takk til Qross. Profesjonelle, dyktige, seriøse og behjelpelige."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Flott ukeskurs der Jarle øste med sin kunnskap."

Ukeskurs i video

"Veldig bra. Dyktig kursholder. Rolig og kunnskapsrik."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig :-)"

Microsoft 365 - samarbeid og informasjonsflyt

"Topp!"

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Jeg var så heldig at jeg fikk Rebecca alene. Hun tilpasset kurset til mine behov og jeg fikk stille alle spørsmål jeg ville. Dette blir spennende å bruke videre i arbeidet med historiske bilder."

Kurs i Adobe Photoshop Elements

"En lærerik gjennomgang av det man trenger for å komme igang med å redigere video i Premiere Pro."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Kurset stod til forventingene og med eit lite antall deltakere var det stort rom for personlig tilpasning fra en dyktig kursleder. Med kort avstand til Oslo S var det enkelt å delta også for oss som kommer fra andre kanter av landet."

Kurs i PDF med Adobe Acrobat DC

"Helt supert kurs. Flink og erfaren kursholder med masse kunnskap. Tar gjerne flere kurs her."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Har vært to dager på kurs hos Qross i Adobe Indesign Modul 2 digitale og interaktive flater. To dager gikk fort med både hyggelig kursleder og hyggelige meddeltagere. Hallvard var dyktig til å svare på spørsmål men også å holde tempo og interesse oppe gjennom kurset. Synes kurset svarte til forventningene både i innhold og gjennomføring. Kan anbefale kurset til andre som ønsker å utforske indesign på digitale flater. Tommel opp!"

Adobe InDesign modul 2 for digitale og interaktive flater

"Veldig bra opplegg! Skulle gjerne hatt mer tid til å jobbe med det vi har gjennomgått - 1 uke til :-)"

Ukeskurs i WordPress

"Inspirerende og grundig gjennomgang av programmet og mulighetene i Animate."

Kurs i Adobe Animate CC

"Hvis man trenger en rask og god innføring i MailChimp og det å sende ut nyhetsbrev, er dette kurset perfekt. Kursleder Hans er kunnskapsrik og flink til å få med det viktigste, gir gode råd og konstruktive tilbakemeldinger. Anbefales!:-)"

MailChimp kurs - e-postmarkedsføring / nyhetsbrev

"Kanonbra! Kursets innhold og instruktør stod virkelig til forventningene. Instruktøren tok oss stødig gjennom dagene og øste av sin kompetanse. Jeg kunne ingenting om kursets innhold fra før, men føler meg nesten som "ekspert" nå i etterkant. Kurset var svært lærerikt, nyttig og motiverende - og vi fikk som bonus god innsikt noen av de "skjulte" skattene som ligger i Adobes CS-pakke. Anbefaler utvilsomt Qross til alle som trenger faglig Adobe-påfyll! Terningkast 6. Kunne også nevnt at kaffen og lunsjen var prima :-) Takk for to fine og lærerike dager. "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Veldig bra instruktør, som bryr seg om å dele kunnskapen sin, men også være opptatt av å hjelpe og passe på at alle forstår."

SketchUp kurs - tegning og design

"VELDIG BRA KURS! Åpent for spørsmål og kommentarer. Hvis noe manglet: flere arbeid med case/eksempeloppgaver. Kjempefornøyd :-)"

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Veldig nyttig."

Adobe Captivate Grunnkurs

"Jeg er SVÆRT fornøyd med kurset. Veldig proft opplegg, lærte masse og i mitt eget tempo, personlig veiledning, hyggelig og tålmodig kursleder. Jeg har allerede anbefalt kurset til flere av mine venner og kollegaer!!;-)"

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Kursleder er en trollmann med HTML, CSS og de fleste andre bokstavene i alfabetet:-) Jeg er virkelig fornøyd med hvordan min webside tar form - og alt jeg lærer, dette er utrolig morsomt! Kursledereren setter meg også på sporet til egenutvikling - hva er en webside hvis man ikke klarer å følge den opp? Skal du utvikle en webside fra ide til en profesjonell og markedsrettet site med åpninger for videreutvikling og strategi som passer både her og nå - og ikke minst senere - får man ikke bedre kurs i Norge. Jeg er forbrukerjournalist, og har sjekket dette."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Kjempe fornøyd! - har bare godt å si om Qross og opplevelsen jeg fikk når jeg besøkte de. Ekstremt høy kompetanse på instruktørene og med god pedagogikk så fikk jeg med meg veldig, veldig mye, og har utvidet min egne kompetanse, mer enn forventet. Når det er på tide for kurs igjen, så vil valget av selskap ikke lengre vare vanskelig."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Jeg var fornøyd med kurset jeg deltok på, vi fikk en kjapp og grei oversikt over hva vi kan finne på Google Analytics :-)"

Kurs i Google Analytics

"Bra kurs som tar for seg hele prosessen fra idé til ferdig produkt. Dyktig kursinstruktør. Kan anbefales!"

Video med mobil og nettbrett

"Profesjonelt, morsomt og veldig lærerikt kurs. Hans gikk igjennom materialet steg for steg og det var enkelt å holde følge. Dette vil jeg gjerne anbefale videre."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Tipp topp!"

Kurs i Adobe Premiere Pro

"Fint nivå på kurset, og veldig positivt at det oppfordres til diskusjon og innspill. Lettere å lære gjennom praktiske grep og samtale - veldig positivt!"

Google søk - SEO og Google Ads

"Jeg fikk godt utbytte av kurset og har allerede brukt noe av det. Instruktør var svært kunnskapsrik og forklarte godt. Dette var et grunnkurs og det var nettopp det jeg trengte for å bruke det videre i arbeidsprosessen."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kurset WordPress og Dreamweaver var svært nyttig for meg, jeg lærte mye føler jeg! Vi var en relativ liten gruppe, noe som betød at lærer kunne gå rundt å hjelpe den enkelte - helt supert! Det var rom for spørsmål, og lærer forklarte på en forståelig måte. Likte spesielt godt at vi fikk utdelt et omfattende hefte der alt vi gjennomgikk på kurset står godt forklart - slik at vi kan ta det fram og repetere i etterkant. For det er mye lærdom pakket inn på to kursdager... ;o) God kaffe og deilig lunsj!"

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Helt topp! Veldig fint at vi fikk litt ekstra info ift. andre prog. som brukes inn i InDesign."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Takk for et intensivt og lærerikt kurs i Adobe Edge Animate med en dyktig og effektiv instruktør. Jeg hadde ingen forkunnskaper i dette programmet, bortsett fra at jeg har jobbet mye med Dreamweaver og CSS3 (også med god hjelp av kurs hos Qross). Nå har jeg fått et solid grunnlag for å jobbe videre med Edge Animate på egenhånd og forhåpentligvis begynne å bruke det sammen med egne elever. Dette er det sjette kurset mitt her. Jeg kan anbefale Qross på det varmeste."

Kurs i Adobe Edge Animate - animasjon med HTML5

"Dyktig, erfarne lærere. 100 % fornøyd."

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Bra med rolig og trygg gjennomgang av alt. Jeg er vant til høyt tempo, men setter stor pris på å få anledningen til å spørre alle "dumme" spørsmål."

Ukeskurs i digital markedsføring

"Veldig informativt, nyttig og lærerikt kurs!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Takk for et solid kurs i HTML5 og CSS3. Kurset var godt tilrettelagt og gjorde en god jobb med å bygge på grunnleggende HTML & CSS-kunnskaper med de siste nyvinningene innen feltet. Kurset er meget godt planlagt, og baserer seg i stor grad på utføring av oppgaver i timen, der instruktøren er ekstremt behjelpelig. Alt kurs-materiellet, inkludert en bok og Qross sine egenutviklede hefter, deles ut til alle kursdeltagere, samt en usb-stick med oppgavefiler, som du også lagrer alt arbeidet ditt på i timene. Maskinene i undervisningsrommet er kjappe og velholdte, og man har tilgang til en lang rekke software under timene. Lunsjen, som er inkludert, forsyner man seg med i kantinen, der et godt utvalg fersk og sunn mat serveres. Profesjonelt, vennlig og lærerikt!"

Kurs i HTML5 og CSS3

"Kjempe fornøyd! Lærerikt og interessant."

Ukeskurs i digital markedsføring

"Lærerikt og nyttig, lært masse, med god instruktør. Ser frem til flere kurs hos Qross :-)"

Ukeskurs i WordPress

"Veldig bra kurs. Kunne ingenting og lærte masse :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig og veldig inspirerende! Dette vil gjøre arbeidsdagen mye enklere."

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Anbefales! Kursholder forklarer på en måte som forenkler det man jobber med. Selv erfarende brukere lærer mye nytt og opplever at kurset er nyttig. Anbefales på det sterkeste."

Ukeskurs i WordPress

"Kurset var kjempebra og stod til alle forventninger. Jeg har også fått hjelp fra kursinstruktør Hans Aamodt etter kurset, som jeg har satt stor pris på."

WordPress-kurs for nettredaktører

"Veldig gøy og inspirerende å sjå alle mulighetane som finnes med AE."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Supert kurs! Lært mye nytt som vil komme til stor nytte i hverdagen."

Kurs i Adobe Photoshop Elements

"Da jeg var usikker på hvilket kurs jeg hadde behov for, ble jeg oppringt med veldig utfyllende og oppklarende info. Veldig positivt! Selve kurset var lagt opp på en fin og oversiktlig måte, og det var lett å forstå. Motiverende og hyggelig kursholder :-)"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Behagelig og rolig kursholder. Lett å forstå. Systematisk."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Solid gjennomgang av programmet. Deltakerne spurte mangfoldige spørsmål uten at det skapte noen problemer for instruktør. Mektig imponert over instruktørens evne til å huske samtlige navn i forsamlingen. Takk."

Kurs i Adobe Acrobat

"Veldig profesjonelt og nyttig kurs. Anbefales."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra og kunnskapsrik kursholder. Var heldig å være eneste påmeldt, så dette fikk jeg masse utbytte av :-)"

LinkedIn kurs

"Veldig bra med tid til å lage egne videoer/oppgaver. Uformelt og faglig bra."

Foto og video med mobil

"Jeg synes kurset var generelt veldig bra. Det eneste jeg skulle ønske var at det hadde vært mer tid til ebok delen. Min intensjon for å delta på kurset var at jeg skulle få en bedre forståelse av å lage ebøker. "

Adobe InDesign: E-bøker og interaktive publikasjoner

"Jeg er veldig fornøyd med kurset jeg var med på i forrige uke. Lærte masse. Flotte lokaler, flott kursleder som kunne masse og var flink til å lære bort. Kan absolutt anbefale kurset til andre."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig strukturert kurs. Flott å få "kokebok". God struktur. Tålmodig instruktør. Saklig og poengtert."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Høy nytteverdi som forklarer hvorfor, hvor og hvordan publisere på riktig måte og hva som er viktig."

WordPress-kurs: administrasjon og innholdspublisering

"Utrolig hva en god lærer kan gi av mestringsfølelse. Enkelt og pedagogisk lagt opp. Praktisk og raskt å bruke kunnskapen etter endt kurs. Anbefales!"

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Jeg opplevde kurset som svært relevant, strukturert, informativt og oppdatert. Jeg møtte opp med et minimum av kompetanse på området digital marketing, men etter den ene intensive uken fikk jeg en "flying start" inn i et fagområde, og masse nyslått kompetanse, terminologi og inspirasjon med i bagasjen videre."

Ukeskurs i digital markedsføring

"Svært pedagogisk lærer, tydelig og nøye."

Kurs i Microsoft Excel

"Topp dag!"

Kurs i Adobe Photoshop Elements

"Kurset i Illustrator for viderekommne sto absolut til forventningene. Det som var bra var at vi fikk det veldig tilpasset de som kom på kurs slik at problemer som det å sitte å føle at du har kommet på feil sted ikke oppstod. Når vi jobbet var instruktøren veldig tilpassningsdyktig så når vi ville "speede" opp tempoet gjorde vi det, og dermed satt vi igjen med et veldig godt grunnlag for det vi lærte.

Alle mine spørsmål ble besvart på en tilfredstillende måte og gjennomgangen var grundig. Det fristet til å melde meg på kurs i andre program fordi utbyttet ble stort. Veldig bra!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Jeg er veldig fornøyd med kurset, kursleder og dets innhold. Glad jeg valgte dette kurset."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Meget bra kurs. Fra helt basic til et bra nivå på ila kun tre dager, lærerikt."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig god og pedagogisk opplæring!"

Adobe Captivate Grunnkurs

"Jeg har bare positivt å si om kurset :-) Jeg er veldig fornøyd med kurset. Det var godt strukturert og profesjonelt gjennomført. I tillegg til å lære masse nye HTML5- og CSS3-tricks føler jeg har fått litt orden og struktur på mine selvlærte webkunnskaper. Hyggelig kursleder og fine lokaler. Melder meg gjerne på flere kurs :-)"

Kurs i HTML5 og CSS3

"Svært inspirerende kursleder. Overrasket over hvor mye en gikk igjennom av materiale på dette grunnkurset. Alt i alt, svært positivt!"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Meget blid, tålmodig og dyktig kursholder som er flink til å formidle og lære bort egen kunnskap etter gruppens behov, ønsker og nivå. Godt jobba :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig hyggelig mann. Fikk masse igjen for kurset. Trenger mer praktisk opplæring."

Kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator

"Tillitsvekkende, kunnskapsrik og serviceinnstilt kursholder."

Kurs i digital strategi

"Ønsker å si stor takk. Jeg er veldig fornøyd med kurset. Synes lærer er veldig flink og presenterte emne på en flott måte."

Kurs i Adobe Edge Animate - animasjon med HTML5

"Proff kursholder som kan det faglige både teoretisk og i praksis."

Ukeskurs i video

"Veldig lærerikt. Blir holdt og fortalt, slik at hvem som helst kan skjønne seg på dette. Anbefales på det sterkeste."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Hei og takk for et fantastisk grunnkurs i Photoshop. Kurset sto til forventningene og instruktøren synes jeg var meget god pedagogisk. Det virket som han fulgte opp behovene til alle deltagerne og loset oss gjennom de grunnleggende funksjonene i Photoshop på en veldig god måte."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Photoshop grunnkurs: Kurset var veldig bra, passe antall deltagere og flink pedagogisk kurs-leder!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Dyktig kursholder, akkurat passe avansert og bidrar til en mye mer effektiv arbeidshverdag."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Selv om det var enkelte ting som var klart på forhånd, var kurset tilpasset hver enkelt og det de slet med. Fikk mye oppklart og kan anbefale dette kurset."

WordPress-kurs for nettredaktører

"For min del var kurset interessant og givende i den forstand at jeg fikk inspirasjon, kunnskap og kompetanse til å utvikle hjemmesidene jeg administrerer videre. Det var en bra fordeling mellom teori og praksis samt et fleksibilt kursopplegg som gjorde kurset bra. Også bra med få deltagere som gjør individuell oppfølging bra. Kunnskapsrik kursholder bidro til å gjøre kurset relevant opp imot ny tekologi og "nye" måter å jobbe på. Meget fornøyd!"

Kurs i HTML5 og CSS3

"Veldig bra og masse nyttig info."

Kurs i Microsoft Excel, videregående

"Jeg er veldig fornøyd med kurset :-) Veldig flink og hyggelig lærer. Mye individuell tid med hver deltager. Fin varighet på kurset og passelige pauser. Jeg anbefaler lett videre og kommer nok tilbake for flere kurs."

Kurs i HTML5-annonser med Google Web Designer

"Tålmodig og kunnskapsrik instruktør som kan sitt fag. Fikk tid til å prøve ut og spørre - og fikk svar på det jeg lurte på. Siden Photoshop er så omfattende er det lurt å forberede seg litt før kurset starter, om det er bestemte ting man vil lære. Anbefaler kurset til andre."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Jeg synes kurset var svært nyttig! 3 dager var passelig med tid til mye praktisk arbeid. Jeg sitter igjen med masse matnyttig kunnskap!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Knallfornøyd!!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Jeg hadde så og si ikke noe erfaring med Illustrator før dette grunnkurset, men iløpet av to dager lære jeg det aller mest nødvendige, pluss litt til. Kursleder Hallvard Hatlestad er en fantastisk tålmodig mann som tilpasser seg kursdeltakerne sitt nivå på en super måte, han er grundig og kjempeflink til å lære bort! Plusspoeng for få kursdeltakere, god kaffe og lunsj og Hallvards gode humør:-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra lærer!!!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Meget bra og lærerikt kurs. Kurset var over alle forventninger."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Et veldig bra kurs- svært matnyttig. Jeg har jobbet litt med programmet i forkant og det tror jeg var avgjørende for å få så godt utbytte. En 6er fra meg."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Morsomt og bra kurs. Lært masse nytt som jeg kan ta i bruk i mitt arbeid på jobb og ellers."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Det er sjelden å få med seg så gode verktøy hjem fra et kurs. Jeg kan gjøre mange oppgaver selv som jeg tidligere satt ut til designer. Veldig bra!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er generelt veldig fornøyd med de to dagene jeg var med på. Kunnskapsrik instruktør og god lunsj. Fikk et tilpasset kurs, en til en, med en Dreamweaver instruktør. Lærte veldig mye om det grunnleggende som skjer i bakgrunnen for alle typer nettsider og nettlesere pluss andre smarte ting å huske på når man jobber med digitalt/web design. Det var også tid for egne spørsmål og problemstillinger. Spørsmål om alt fra andre Adobe programmer man benytter i hverdagen, og hvordan man kan kombinere kunnskapen om HTML og CSS når man lager apps eller hjemmesider i programmer som Adobe Muse, Adobe Edge og Indesign DPS som er mer kodefrie på overflaten. Har også fått hjelp i etterkant av kurset via mail når jeg har hatt et teknisk problem."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig fornøyd. Veldig godt forberedt kursholder."

Kurs i Adobe Animate CC

"Jeg er veldig fornøyd med både kursets innhold, kursinstruktør og kurset i sin helhet. Jeg drar fra kurset med masse ny og nyttig kunnskap."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er meget fornøyd med kurset og kan sterkt anbefale kurset til andre! Helt topp!"

Ukeskurs i digital markedsføring

"Flink lærer/fotograf, gode øvelser og fin gjennomgang av innstillinger."

Fotokurs - produkt og ansattfotografering

"Takk for bra kurs!! Veldig ryddig og bra gjennomført - helt etter min smak, og med et godt oppskriftshefte! Du er flink!"

WordPress kurs - en innføring

"Veldig bra kurs! Ispirerende og nyttig for min arbeidsdag."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Dette var et flott kurs takket være kursleder. Han var kjempegod på Photoshop, veldig lett å spørre og utrolige tålmodig med oss. Antallet deltakere var også perfekt."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Jeg var svært fornøyd med kurset. Rett nok var vi (heldigvis) kun 2 elever og begge jobber vi sammen. Dermed kunne instruktøren være mer detaljert i kurset. Jeg gir terningkast seks og syntes samtidig lokalet var meget bra (god luft, bra lys og pc-utstyr). Korte stikkord: Alt det tekniske fungerte (pc, kurssider i mappestrukturen etc), videokanon etc fungerte. Dette er noe jeg svært sjelden opplever - bra! Faglig solid lærer. Han brukte god tid første timen til å finne ut om vår erfaring/bruk av FM i jobb. Gode pedagogiske evner. God lunsj. Alt i alt svært fornøyd!"

Kurs i Adobe FrameMaker

"Veldig bra! Tilpasset innholdet underveis slik at vi alle hadde god nytte av kurset på tross av ulike utgangspunkt."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Kurset sto absolutt til forventingane. Svært god lærar som hadde tid til kvar elev. Eg lærte nye smarte løysingar på mine utfordringar i inDesign - og lærte enkle grep ein kan gjere med bilete. Veldig kjekt var det og! Flotte lokaler, og lett å kome seg dit med offentleg kommunikasjon."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Veldig fornøyd! Dyktig kursholder, avpasset tempo/innhold/vinkling fint etter deltakernes behov! Kommer gjerne tilbake :-)"

Google Tag Manager kurs: effektiviser all digital markedsføring

"Dette var et svært lærerikt kurs som vil være et godt utgangspunkt for meg som nyutdannet. Kurslederen var veldig tålmodig, dyktig og behjelpelig. Jeg kommer gjerne tilbake for å lære mer."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Matnyttig, bra kurs :-)"

Fotokurs - digital fotografering

"Veldig dyktig kursholdar og profesjonelt opplegg. Eg kan trygt anbefale Qross."

Office + Adobe = Sant

"Veldig fornøyd med 2-dagers kurs i SketchUp. Lærer Hallvard Hatlestad får full score for opplegg, pedagogisk væremåte og tålmodighet. Med kun 3 elever på kurs, ble dette like mye en workshop som et kurs. Lærte mye - vil bare lære mer, alt er mulig - sitat Hallvard :))"

SketchUp kurs - tegning og design

"Veldig bra!"

Ukeskurs i digital markedsføring

"Takk for meg og God Jul! :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Sitter igjen med god innsikt i InDesign. Kurset ble i tillegg til å dekke det grunnleggende, tilpasset akkurat det vi kursdeltagerne ønsket å gjennomgå. Hallvard Hatlestad er en kunnskapsrik og tålmodig kursleder. Fin fordeling av visning/ gjennomgang og praktisk øving."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs, flink instruktør."

Lightroom kurs - Effektiv bildebehandling med Camera Raw og Adobe Lightroom

"David er helt super. Enkel og kommunisere med og meget kunnskapsrik. Anbefaler dette kurset til alle som ønsker å lære seg eller utvide sine kunnskaper innen WordPress og WooCommerce. Takk!"

Kurs i WordPress og WooCommerce

"Kurset hadde et godt faglig innhold. Jarle som er instruktør har spisskompetanse i fagfeltet!"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Utrolig bra kurs! Har lært mye som vil gjøre arbeidsprosessene mye mer intuitivt og raskere. Har lært mange nye funksjoner, og om apper som gjør det mulig for meg å jobbe "på veien"."

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Jarle er svært kunnskapsrik og deler godt sin erfaring på en lærerik måte."

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Utrolig gøy å få på plass ferdigheter og se sammenhenger i kunnskap jeg allerede har. Superdyktige og inspirerende instruktører."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Tusen takk for et veldig inspirerende og lærerikt kurs! Når jeg startet første dagen, hadde jeg aldri tidligere testet det grafiske design programmet- InDesign. Men i løpet av disse tre dagene, lærte vi både en del teori, samt og selv kunne designe eget materiale. Kurslederen var godt innarbeidet, profesjonell og var flink til å hjelpe hver enkelt med å utfylle deres behov. Har du noen gang ønsket å bli en grafisk designer?? Ta kurs hos Qross! Du vil etter kurset føle deg som en designer, med en ny giv og et pågangsmot til å håndtere de utfordringer som du møter på din vei."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Takk for et veldig godt og lærerikt kurs. :-)"

WordPress kurs - en innføring

"Meget bra! Kommer tilbake :-)"

Kurs i responsiv webdesign (HTML og CSS)

"Engasjerende gjennomført kurs. Flink lærer som lytter og stiller gode spørsmål tilbake til elevene. Anbefales for alle som trenger den nødvendige innføringen i HTML; Enten som en oppfriskning, eller rett og slett som en god start."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Dyktig og engasjerende foreleser. Flott balanse mellom teori og praksis. Et meget nyttig kurs."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Dette har vært fem fantastiske lærerike dager. Kursholder har hentet oss inn om vi har falt av og sikret at alle har kommet seg igjennom alt stoff og oppgaver. I tillegg har vi hatt repetisjon av stoffet som funket veldig bra. Har lært mye både i Premiere Pro og After Effects og gleder meg til å jobbe videre og prøve ut alle de nye mulighetene som kommer med kunnskapen vi har fått på kurset. Anbefales på det varmeste."

Ukeskurs i video

"Veldig bra kurs, flinke kursholdere."

Ukeskurs i digital markedsføring

"Veldig fornøyd :-) Lærte masse nyttig."

Adobe InDesign kurs - Design, kreativitet og layout

"Nyttig og informativt kurs. Inspirerende :-)"

WordPress-kurs for nettredaktører

"Fin intro til verktøyet og hva man kan bruke Project til."

Microsoft Project kurs

"Veldig fornøyd :-)"

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Tålmodig og rolig kursholder. Akkurat passe mengde informasjon. Supert med PDF-innhold i portalen."

Kurs i innholdspublisering på web

"Veldig bra!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Godt og informativt kurs."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Relevant. Interessant. Åpner dører. Enkle løsninger på en del utfordringer, ser flere sammenhenger. Øker forståelsen for digital markedsføring."

Kurs i digital markedsføring

"Har vært på kurs hos dere tidligere også og er svært fornøyd med deres kurs. Dere har gode instruktører, flott kursmateriale og gode innholdsrike kurs."

Markedsføring i sosiale medier

"Jeg benytter meg veldig ofte av tutorials og instruksjonsvideoer på nettet, men denne gangen ville jeg imidlertid dykke dypere i materien med et "ekte" tilstedeværende kurs. Hensikten var å få økt motivasjon, og en flying start, til å studere programvaren videre på nettet. Det svarte absolutt til forventingene, og jeg synes nå at jeg er mye mer forberedt og inspirert til å jobbe videre med programmet/-ene enn jeg ellers hadde vært. Et flott, oversiktelig og innspirerende kurs."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig kurs! Kommer definitivt tilbake :-)"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Supert kurs og super kursleder :-)"

Kurs i KI/AI i Adobe Creative Cloud

"Takk for et kjempefint kurs, åpnet Mac'en nå for å se litt på WP faktisk - så virkelig inspirerende!"

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"God pedagog!"

Kurs i Adobe Illustrator

"Takk for to fine kursdager!"

Adobe Captivate Grunnkurs

"Illustrator grunnkurs: Kurset var veldig bra, passe antall deltagere og flink pedagogisk kurs-leder!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig nyttig og informativt!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig informativt og pedagogisk lagt opp."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Bra lagt opp med passe lengde på pauser. Interessant og godt bokvalg. Generelt en bra innføring som motiverer for videre programmering."

JavaScript kurs

"Tusen takk for kjempefin innføring i InDesign! Jeg satt der i 3 dager og fikk svar på den ene tingen etter den andre av det jeg har gått å lurt på - og det uten å spørre engang :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig godt kurs. Fint at det ble tilpasset til vårt "nivå". Veldig interaktivt og særdeles hyggelig og imøtekommende kursholder."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"God struktur, tempo, temaer :-)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Tusen takk for flott kurs. Fra jeg første gang tok kontakt for å sjekke om dette var kurset for meg, fikk jeg rask og god respons. Jeg hadde akkurat søkt ny stilling og det var et krav at jeg skulle kunne bruke Illustrator. Svaret jeg fikk, hjalp meg videre i søkeprosessen og jobben ble min. Supert kurs, med tålmodig og kunnskapsrik kursleder. Vi var kun tre på kurset så jeg synes jeg fikk stort utbytte av de to kursdagene. Jeg kommer gjerne tilbake ved senere anledning."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Kurset var veldig bra og jeg fikk svar på alt jeg lurte på i forkant, så nå føler jeg meg rustet til å sette i gang med å lage illustrasjoner og annen vektor grafikk.
Kommer snart tilbake og lærer mer:-)"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Svært fornøyd med kursinnholdet og kursinstruktør. Lærerikt og nyttig for min arbeidshverdag."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Engasjerende instruktør som tilpasser undervisningen til deltakernes bruksområder. Veldig bra!"

Adobe Captivate Grunnkurs

"Kjempefint og nyttig. Mye å ta med seg tilbake på arbeidet."

WordPress-kurs for nettredaktører

"Meget fornøyd med innhold og gjennomføring. Nå har jeg kunnskapen jeg har behov for på det nivået vi kommer til å legge kursene våre på. Har fått mange nyttige tips for å unngå nybegynnerfeil."

Adobe Captivate Grunnkurs

"Dette er mitt første møte med Qross og kurs. Ivaretagelsen fra begynnelsen og frem til avholdt kurs var fremragende. Dyktig foreleser med god kompetanse og evne til å lære bort. Dette ga mersmak. På gjensyn."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Bra og nyttig, vedig praktisk rettet."

Presentasjon med PowerPoint

"Excellent!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs - kompetanse. Dyktig instruktør. Anbefales."

Innføringskurs i SEO - søkemotoroptimalisering

"Qross kan på det varmeste anbefales til enhver som søker kunnskap om Adobeprogrammene, og om Web, design og bildebehandling generelt.
Etter å ha deltatt på både Photoshop, Flash og Dreamweaver kurs er jeg nå supermotivert for å ta fatt på både de oppgaver jeg hadde ønske om å løse før kursene og til å "strekke strikken" ennå litt lenger... :-)
Deres imponerende utvalg av alle gode foredragsholdere tilpasser kursene til deltakernes behov, ønsker og forutsetninger på en engasjerende og "hands-on" måte som inspirerer til eksperimentering videre med programmene."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Superflink og dyktig instruktør. Superbra kurs for nybegynnere som meg. Gir stor glede og lyst til videreutvikling."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Veldig bra!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Relevant kurs for min arbeidshverdag. Flink instruktør, som kunne svare på alle spørsmål."

Microsoft Project kurs

"Bra kurs, ikke fort, bra tempo."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra!!!"

Kurs i KI/AI i Adobe Creative Cloud

"Meget dyktig instruktør med glede for fagfeltet. Instruktør har stor kompetanse og er flink til å formidle."

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Bra og grundig! Topp programvare!"

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Super nyttig kurs med dyktig instruktør som presenterte kurset på en forståelig måte selv for meg som ikke hadde noen form for bakgrunnskunnskap. Jeg har tatt flere kurs hos Qross og er alltid like fornøyd, sekser på terningen! Gleder meg til å ta videregående kurs og anbefales på det sterkeste:)"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Til å være nybegynner var dette kurset helt topp. Akkurat passe tempo, bra med repetisjon i begynnelsen av dag 2 og følte at ingenting var dumt å spørre om. Veldig fornøyd med begge to kursdager. Og klarte å henge med hele tiden."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra og mange gode tips og triks. Fått øynene opp for hva som er god kvalitet og hvilke feller vi går i når det gjelder videoproduksjon. Motivert og interessert i å ta i bruk "verktøykassa" når jeg kommer hjem :-)"

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Nyttig gjennomgang av funksjonene i Teams, og god tid til å stille spørsmål."

Kurs i Microsoft Teams

"Veldig fornøyd med alt."

Kurs i KI/AI i Adobe Creative Cloud

"Veldig lærerikt kurs! Kursleder Hallvard Hatlestad har tydelig god kunnskap, ikke bare om Adobe InDesign, men også om andre program som kan benyttes i sammenheng med dette, og vi fikk også en liten innføring i slikt. Løs og ledig stemning på kurs, lett å spørre om ting, tålmodig kursleder og han er flink til å gi eksempel ut fra det vi driver med for å gjøre det lettfattelig. Anbefales, og jeg gleder meg til flere kurs hos Qross! "

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Kurset passet perfekt i kunnskapsnivå og progresjon. Jeg hadde ingen forkunnskaper på å lage websider og kun generell PC kunnskap. Etter kurset har jeg kjøpt Dreamweaver, produsert flere web-sider og vedlikeholdt dem. Jeg var overrasket over hvor mye kunnskap og ferdigheter jeg klarte å tilegne meg på kursets 3 dager. Kurset var veldig bra gjennomført!"

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Supert :-)"

Fotokurs - digital fotografering

"Takk for et veldig bra kurs! Gjennomføringen var super, både faglig og pedagogisk. Anbefales! "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjon

"Bra innhold med fokus på hvordan systemet er oppbygget, samt gjennomgang og forklaringer på alt fra bildefiler og filformat. Mye smarte triks i tillegg til en ryddig gjennomgang av programmene."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Eg synest alt var tipp topp. Bra faglig innhold, gode diskusjonar. Veldig nyttig! Bra at vi såg på våre eigne nettsider for å gjera det ekstra relevant. "

Kurs i universell utforming av websider (WCAG)

"Saklig. Gode eksempler. Gode diskusjoner."

GDPR kurs - EUs personvernregler

"Vi hadde et bedriftsinternt kurs som absolutt innfridde forventningene. Kursleder var veldig bra, så vi er i ferd med å bestille enda et bedriftsinternt kurs for flere av våre ansatte."

Kurs i PDF med Adobe Acrobat DC

"Flott innføring i kameraets innstillinger, og hvordan tenke for å gjøre gode opptak for redigering. Gleder meg til å teste ny kunnskap i praksis."

Kurs i kamera- og opptaksteknikk

"Godt tilrettelagt mtp. innhold og variasjon mtp. at dette er et grunnkurs. God start for videre selvutvikling i programmet."

Kurs i Adobe Animate CC

"Photoshop-kurset svarte helt til forventningene! Vi hadde sendt endel bilder og spørsmål i forkant av kurset, som ble gått nøye igjennom. I tillegg fikk vi svar på mange andre spørsmålsstillinger som kom opp på kursdagen. Veldig fornøyd!"

Adobe Photoshop Internkurs

"Kurset har vært veldig lærerikt, og jeg har lært mye som jeg aldri ville tenkt på at hadde noe å si. Blant annet arbeidsprosesser ved å lage skisser før man designer, hvor mye former/farger/fonter har å si for designet, og hvilke hjelpemidler man kan ta i bruk ved kommunikasjon."

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Bra kurs!"

GDPR kurs - EUs personvernregler

"Veldig flink instruktør."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Vi hadde et dagskurs hos oss i Tønsberg. Offce 365. Er veldig fornøyd med kurset. Vi fant ut av ganske mye og kom inn på riktig vei videre."

Kurs i Microsoft 365

"Svært pedagogisk og tålmodig, passe tempo, faglig bra, tid til spørsmål, uformelt og hyggelig stemning. Svært fornøyd! Virkelig valuta for pengene."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Lærerikt og spennende kurs!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig fin & grunnleggende innføring i bruk av infografikk. Ga mersmak, og inspirasjon til videre læring & bruk."

Microsoft Excel og Adobe Illustrator kurs: infografikk og diagrammer

"Veldig dyktig instruktør som er flink til å formidle. Kurset inneholder mange nyttige verktøy og vil være gode bærebjelker i det videre arbeid. Anbefales på det sterkeste."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs med en komfortabel og dyktig instruktør. Bra pauser og ikke for mye info."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Kurset i InDesign var veldig informativt og kurslederen gikk frem i et veldig passelig tempo. Det var rom for spørsmål og gode pauser. Vi fikk lære mye forskjellig. Mest i InDesign, men også i Illustrator, Photoshop og Bridge. Dette gjorde at forståelsen ble bedre. Det var også gøy å lære og forstå programmene."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Takk for fine og lærerike kursdager. Veldig lærerikt og pedagogisk gjennomført med en tålmodig og dyktig kursleder. Gode undervisningsforhold og sentralt beliggende. Håper du ikke ble alt for sliten etter 3 dager med oss :-)"

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Hei! Jeg rakk ikke fristen for evaluering, men føler behov for å takke for et meget lærerikt, interessant og hyggelig kurs! Kursholder var svært kunnskapsrik og pedagogisk, og klarte å gjøre kurset relevant og nyttig for alle deltakerne - til tross for våre forskjellige behov og innfallsvinkler. Jeg var i alle fall både klokere og gladere etter endt kurs. Topp! :)"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"God balanse mellom kursinnholdet og tiden til rådighet. Fin lærebok."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Flott kurs med dyktig instruktør :-)"

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Jeg har tatt flere kurs hos Qross kurssenter (WordPress, kamera-og opptaksteknikk, videoreportasjer) og har vært kjempefornøyd hver gang. Kurslederne er veldig kompetente, brenner for faget sitt og er åpne for alle slags spørsmål rundt kurstemaet, til og med etter endt kurs. De har en egen evne til å inspirere og motivere til å prøve noe nytt. I tillegg er medarbeiderne og rådgiverne i Qross veldig hjelpsomme og imøtekommende, og har du vært på kurs der en gang, blir du hilst velkommen som en gammel bekjent neste gang. Jeg stortrives hos Qross og kommer sikkert tilbake."

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Veldig god service og oppfølging fra første tlf samtale til kursavsluttning."

WordPress-kurs for nettredaktører

"Fint gjennomført, positiv kursholder."

Kurs i KI/AI i Adobe Creative Cloud

"Meget dyktig instruktør. Utrolig fornøyd med kurset. Kursleder har høy kunnskap i faget, og er meget flink til å lære bort. Positiv og inspirerende. Har lært det jeg trenger, og mer til."

Ukeskurs i Adobe After Effects: avansert

"Jeg er helt overveldet over hvor mye jeg har lært på tre dager med InDesign-kurs. Jeg føler jeg har tilegnet meg masse nyttig kunnskap som gjør meg i stand til å kunne løse veldig mange ulike kreative prosjekter. Alt i alt har forventningene til kurset blitt overgått til 1000. Takk til dyktig foreleser med masse kunnskap og god formidlingsevne."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Meget strukturert og ryddig kurs fra start til sendt nyhetsbrev. Alle eventualiteter ble belyst klart og tydelig, likeså alle spørsmål som kom fortløpende. Anbefales på det sterkeste for alle som vurderer nyhetsbrev - og det bør alle!"

MailChimp kurs - e-postmarkedsføring / nyhetsbrev

"Jobber på digitaltrykk så veldig mye var relevant. Kursopplegget samt oppgavene kunne ikke gjøres bedre! Takk for bra gjennomført kurs :-) "

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Godt forklart."

Kurs i Microsoft Excel

"Spennende & lærerikt kurs med masse ny kunnskap. Veldig god utnyttelse av tiden - følte jeg lærte det jeg trengte for å kunne utforske Photoshop på egenhånd. Takk for et supert kurs!"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Grundig og godt kurs og ny kunnskap som jeg gleder meg til å teste ut."

Kurs i Facebook- og Instagram: betalt annonsering ved bruk av Meta Business Manager

"Jeg syns kurset var veldig bra - kunnskapsrik og pedagogisk lærer. Jeg har nå en mye større forståelse av Wordpress og hva jeg kan gjøre av endringer av maler i Dreamweaver. Akkurat hva jeg hadde behov for! Vil anbefale dere videre til andre."

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Veldig dyktig og engasjert kursleder."

Kurs i Adobe Photoshop

"Väldigt informativ och "matig" kurs med bra upplägg. Även om HTML och CSS var relativt nytt för mig så var denna kurs toppen och jag lärde mig verkligen massor jag kommer ha nytta av i mitt jobb framöver. De praktiska övningarna var roliga och lärorika. Tack för en så bra kurs med god stämning och en väldigt bra och engagerad lärare."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Fikk også gjennomgå mange andre relevante program. Generelt mange gode tips."

Kurs i Adobe Xd

"Veldig nyttig og lærerikt med mange gode tips!"

Office + Adobe = Sant

"Et kurs som gav mange nyttige tips over hva man må tenke på ved innholdspublisering på web. Dyktig instruktør som får deg engasjert og har bred faglig kompetanse innen sitt felt. Det er andre gangen jeg er på kurs hos dere og vil garantert komme tilbake."

Kurs i innholdspublisering på web

"Veldig bra kurs med proff instruktør. God mix av teori og praksis. Instruktør sørger for at alle henger med."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"+ for oppdaterte muligheter i programmet. + med Premiere Pro gjennomgang også. Engasjerende. Lærerikt. Fikk lyst til å ta flere kurs."

Adobe Audition kurs - lydredigering

"Kurset i Dreamweaver Dynamiske webapplikasjoner var et lærerik og ekstremt motiverende kurs. Det var virkelig det jeg var ute etter. Når Qross i tillegg har fleksible, dynamiske og dyktige kursholdere så kan det vel ikke bli bedre! "

Adobe Dreamweaver: Dynamiske webapplikasjoner

"Kursets innhold var veldig nyttig. Det blir enklere å komme igang med webdesign. Anbefales!"

Webdesign kurs for grafiske designere

"Bra kurs. Mye relevant til min jobb i avis med produksjon av nettannonser."

Kurs i HTML5-annonser med Google Web Designer

"Wow, med en slik kursholder kunne vi ha holdt på i flere dager - både kurset i seg selv og foredragsholderen stod til toppkarakter. Her fikk vi virkelig boltre oss i Photoshop, samtidig som vi lærte utrolig mange store og små "hemmeligheter" om programmet. Ikke nok med at jeg virkelig koste meg her, men det virket som om kursholderen også hadde det fint :-))."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Topp gjennomgåelse av de forskjellige Adobe-programmene og grundig gjennomføring av InDesign. Tok seg god tid til felles forklaringer, samt til hver og en etter behov. Det er virkelig en grunn at alle fra vår avdeling på NRK har bare gode ord og anbefalinger om Hallvard sitt InDesign-kurs!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Strålende fornøyd med kurset, Hallvard og kontorpersonalets hyggelige velkomst og service. Jeg fikk Hallvard alene pga samme dags avbestilling og fikk dermed mye fokus på mitt eget prosjekt. Dagen ble en god blanding av mye flott læring og mye humor og latter. "

Kurs i presentasjon med Keynote

"Veldig fornøyd med utbytte av kurset! Synes det er veldig greit at jeg kan være med å påvirke innholdet slik at jeg får noe som passer for den situasjonen jeg er i. "

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Veldig bra. Mye jeg får bruk for i jobb."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er veldig fornøyd med kurset. Nå har jeg fått en bedre forståelse av hvilket fantasktisk redskap InDesign CS6 er. "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Veldig bra!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig god instruktør!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"For meg var dette et nyttig kurs. I tillegg til nyttige tips, fikk jeg bekreftet at det jeg hadde forsøkt å lære meg på egenhånd var riktig, men noen aha-opplevelser var det så avgjort. Mao nå er basiskunskapen på plass og jeg ser fram til modul 2."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er veldig fornøyd med kurset å er veldig takksam for at man i tilegg fikk bok med tilhørende oppgaver. Boken har vart til stor hjelp både for repetering av oppgaver og videre utvikling. Instruktøren som holdt kurset var veldig bra, han tok seg god tid med var enkel elev som trengte hjelp til sine spørsmål. Hom har i tilegg var behjelpelig via telefon i ettertid. Så på en skala fra 1 til 10 så blir det en 10er for dette kurset :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Instruktøren var veldig pedagogisk i sin presentasjon og lett å følge. Vi rakk gjennom veldig mange temaer på kort tid, uten at jeg satt igjen med følelsen av å være overveldet, og kompendiet vi fikk var lett å forstå og følge. Veldig fornøyd!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Kjempeflink kursholder. Veldig nyttig at han også kan de andre Adobe-programmene og trekker paraleller, samt at man også kan stille spørsmål. Veldig fin størrelse på gruppa."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Jeg synes kurset i Dynamiske Webapplikasjoner var et særdeles godt og spennende kurs som definitivt vil sette meg i bedre stand til å utvikle websidene jeg arbeider med videre. Innholdet var relevant og kunnskapen formidlet på en god og lettfattelig måte. Få deltagere sikret god oppfølging fra læreren og kurset hadde en bra progresjon i læringskurven. "

Adobe Dreamweaver: Dynamiske webapplikasjoner

"Meget bra kurs. Rutinert og hyggelig foreleser. Vil anbefale dette kurset til andre arkitekter."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Veldig godt fornøyd med kurset. Kunnskapsrik og engasjert instruktør som ga oss både kunnskap og inspirasjon for videre arbeid. Vi var ikke så mange deltakere på kurset, men for min del var det fint. Det var lett å spørre og ta opp ting underveis."

Foto og video med mobil

"Knallbra!!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Takk for innholdsrikt og lærerikt kurs. Fikk umiddelbart bruk for det vi lærte."

Dreamweaver - Modul 3: jQuery Mobile og responsiv webdesign

"Førsteklasses nivå på både instruktør, kursstruktur og all teknisk standard. Uvurderlig introduksjon til de viktigste verktøyene."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Nyttig. Utfordrer meg som bruker."

Presentasjon med PowerPoint

"Suverent kurs som åpner nye dører til InDesigns spennende verden. Strukturert og nyttig!"

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Veldig nyttig kurs, dyktig instruktør og tydelig gjennomføring med relevante oppgaver."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Kurset var veldig organisert, og kursleder hadde enormt mye kunnskap om programmet, i tillegg til linkede programmer. Vi gikk gjennom mye av det grunnleggende, mens det også er rom for spørsmål og workshops rundt det vi selv skal bruke programmet til. Anbefales."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Tusen takk for en veldig fin dag med masse inspirasjon :-) Veldig hyggelig og flink instruktør."

Adobe InDesign kurs - Design, kreativitet og layout

"Kurset var akkurat hva jeg hadde behov for som relativ nybegynner! Jeg hadde kjennskap til Photoshop fra før og kurset ga meg alle AHA-opplevelsene jeg trengte på de tingene jeg lurte på. Nå er det bare å praktisere."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig oversiktlig og informativt kurs. Instruktøren var faglig dyktig og svarte villig på alle spørsmål - dumme som smarte. Fine og lyse lokaler og deilig lunsj. "

Google Tag Manager kurs: effektiviser all digital markedsføring

"Vil skryte av hele mitt hjerte. Hallvard er en utrolig dyktig kursinstruktør, ikke bare lærte vi akkurat det vi skulle lære ift. det vi ble forespeilet, men han svarte på spørsmål som også gikk litt utenfor. Jeg lærte utrolig mye av dette kurset, og har allerede tatt i bruk en god del av det i arbeidshverdagen min. Positiv, inspirerende, kunnskapsrik kursholder med hodet ikke bare på rett plass, men på alle plasser samtidig. Tusen hjertelig takk for at dere "made my day, my week, my year"!"

Adobe InDesign modul 2 for digitale og interaktive flater

"Veldig bra kurs! Pedagogisk og bra gjennomgang!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig bra gjennomført! Fint med 3 dager slik at man slipper å stresse seg igjennom kurset, men har god tid. Også bra med en liten gruppe, slik at alle får den hjelpen man trenger."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Svært innholdsrikt og lærerikt kurs. God flyt og interaktivt med rom for alle typer spørsmål. Kursholder er svært kunnskapsrik og har en god formidlingsevne. Veldig positivt at kursholder også har kunnskap på tvers av Adobe-programmene så man kan stille spørsmål og få hjelp der etter. Absolutt et kurs jeg kommer til å anbefale videre."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Super informativt kurs. Hyggelig og flink kursholder!"

WordPress-kurs for nettredaktører

"Veldig forbrukervennlig at kursinstruktør tilpasset innholdet til deltakerene!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Kurset var etter forventningene. Fikk lært noen nye triks og videreføring av det jeg kunne fra før. Instruktør var meget dyktig og anbefaler andre til å søke på kurs hos Qross."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Veldig fornøyd med kurset. Lærer mye man ikke kunne fra før på en enkel måte. Det vil bli flere kurs her. Anbefales på det sterkeste."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Kurset var tilfredstillende, informativt og bra!"

Enkel og rask videoproduksjon for annonser, sosiale medier og nettsider

"Inspirerende og givende kurs!"

Visual Composer Page Builder for WordPress

"Det er veldig gøy å gå på kurs hos Qross :-)"

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Rask respons, masse informasjon, høyt nivå på både info før kurs og under kurs. Anbefales på det sterkeste. Topp av alt var at jeg fikk påmelde meg på kurset bare få dager før! Kjempe bra! Takk for det."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Helt topp kurs! God lærer, bra eksempler. Veldig fornøyd."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Meget fornøyd med kurset. Fikk den hjelpen jeg trengte av en flink kursinstruktør i fine lokaler. Kan absolutt anbefales."

Webdesign kurs for grafiske designere

"Nyttig kurs for å få en oversikt over hva programvaren er i stand til å gjøre for deg."

Adobe Captivate Grunnkurs

"Veldig bra kurs, dyktig instruktør. Møtte forventningene mine. Gleder meg til å ta i bruk kunnskapen."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Jeg synes kurset var veldig aktuelt for min arbeidsstilling. Jeg lærte veldig mye og ønsker egentlig å lære mer fordi når man mestrer det vil man lære mer :) Kursforedrageren, Hallvard, var utrolig kunnskapsrik og god til å lære bort. Veldig glad for at jeg ble tipset om å ta kurset hos dere :) Kanskje vi sees igjen!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Veldig fornøyd og gleder meg til å jobbe med det jeg har lært."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Vår hensikt med kurset hos Qross var å lære oss å lage digitale magasiner siden vi lager magasiner for trykk. InDesign som vi benytter daglig kan jo benyttes til begge deler. Vi hadde litt kunnskaper om de digitale verktøyene fra før, og med et 2-dagers kurs hos Qross så fikk vi ytterligere forståelse for bruken. Kursleder var meget kunnskapsrik, også utover det selve kurset handlet om. Ting ble på den måten satt i sammenheng, og nye tips og triks ble snappet opp. Det var et stort pluss at vi fikk kursholders e-post slik at vi kunne ta kontakt hvis det var noe vi lurte på i ettertid. Se eksempel på magasin for iPad laget av kursdeltaker "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Jeg sender gjerne tilbakemelding på kurset vi var på hos dere; for det var UTROLIG bra! Vi fikk akkurat det vi ønsket oss (og trengte); en grunnleggende innføring i programvaren slik at vi får brukt den mest mulig effektivt i hverdagen. Kurset ble skreddersydd nøyaktig etter våre behov - og det på en mesterlig måte, til tross for at vi var 3 deltagere med svært ulik erfaring med programvaren. Vi satt igjen med mange «aha-opplevelser» og grunnleggende kunnskap. Etter endt kurs satt vi også igjen med et relevant arbeidsdokument som vi kan benytte som en mal i vårt videre arbeid; utrolig bra å kunne produsere noe på et kurs som faktis er matnyttig også i etterkant! I tillegg må det nevnes at vi hadde en kjempeflink - og hyggelig - kursleder i Hallvard :-) Tusen takk for et supert kurs!"

Kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator

"Godt strukturert og lagt opp. Hallvard skaper et trygt miljø hvor ingen spørsmål er dumme."

Ukeskurs i Adobe Photoshop og InDesign

"Fantastisk kursinstruktør, er veldig opptatt av å hvite hva hver enkelt deltaker skal bruke kurset til i etterkant og fletter inn opplæringen etter dette. Meget fornøyd."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Meget fornøyd med faglig og pedagogisk innhold. Tusen takk for meg. "

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Har hatt et maratonløp hos Qross Kurssenter og gjennomført både Dreamweaver og WordPress-kurs i løpet av 14 dager. Fra og være helt blank på området så har Hans løftet meg opp på et nivå jeg ikke drømte om å oppnå. God atmosfære, engasjerende og tålmodig kursleder, det blir terningkast 6 fra meg."

Ukeskurs i WordPress

"Bra kurs med flink kursholder. Blir nok å melde meg på flere kurs ved en seinere anledning."

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Jeg er veldig godt fornøyd med grunnkurset i Adobe Captivate. Jeg likte spesielt den gode balansen mellom strukturert gjennomgang, praktiske øvelser og fokus på individuelle problemstillinger. Et gjennomtenkt og helprofesjonelt kursopplegg hvor man er garantert et godt utbytte. Dette kurset var en fornøyelig og lærerik opplevelse."

Adobe Captivate Grunnkurs

"Kurset var bra for oss nybegynnere. For min del kunne det vært litt mere intensivt, men jeg innser at det må passe alle. Fikk noen små aha-opplevelser og har nå et bedre grunnlag for å kunne begynne.

Når det gjelder selve programmet, så snakket vi på kurset om en wish-list. Det er ting som kan gjøres bedre og ting som kan få programmet opp på Adobe standard. Eksempelvis manøvrering med taster og mus (zoom og panorering som i Photoshop).

Alt i alt et bra kurs med mye god humor :-)"

Adobe Captivate Grunnkurs

"Tenk, alt jeg ikke visste for tre dager siden. Nå skal det bli orden i sakene - bare jeg ikke har glemt alt på mandag. Takk for gode og veldig innholdsrike dager!"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Takk for et flott kurs. Jeg var noe i tvil om jeg som privatperson skulle ta meg råd til et slikt kurs, men det ble veldig riktig for meg. Ved straks å ta i bruk de kunnskapene jeg fikk på kurset, er jeg nå godt oppe med min nye blogg."

WordPress kurs - en innføring

"Utrolig dyktig instruktør. Faglig sterk. God til å formidle. Behagelig."

Microsoft 365 - samarbeid og informasjonsflyt

"Flott og inspirerende kurs."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Bra innføring i muligheter. Gode tips til videre jobb i SketchUp og muligheter til å kombinere med andre programmer. Nyttig."

SketchUp kurs - tegning og design

"Jeg er strålende fornøyd med kurset og gir kursleder Hans Aamodt terningkast 6! Han kan Dreamweaver ut og inn, er utrolig tålmodig, flink til å lære bort og tilpasser seg nivået hos deltakerne. Etter 3 dager følte jeg at jeg hadde lært det jeg måtte for å kunne bruke programmet videre på egenhånd. I tillegg er det fine lokaler, god lunsj, behagelig atmosfære og man får super oppfølging i etterkant. Jeg anbefaler lett Qross Kurssenter videre."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Opplevde kurset som lærerikt med god grunnleggende innføring i HTML og CSS. Videreføringen av kurset som tok for seg HTML5 og CSS3 utgjorde en spennende videreføring av kode-språkene, som gjorde oss som deltakere ennå mer entusiastiske. Qross som kursholdere oppfatter jeg som meget profesjonelle. En hyggelig og fin "gjeng" som tar godt i mot deg som kursdeltager! Qross anbefales på det varmeste!"

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Effektivt og lærerikt!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Veldig lærerikt kurs! Mange gode tips som gjøre kvardagen mykje bedre. Fordel å være få, då fekk ein komme litt nærmare våre problemstillinger. Fantastisk med ein "lokal" kursholder :-)"

Kurs i presentasjon med Microsoft PowerPoint

"Kjempebra gjennomføring. Har lært mer enn jeg så for meg å lære."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd med 3 spennende og morsomme dager med introduksjon til HTML og CSS."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig bra kurs! Nyttig til annonser på SoMe, på egne nettsider og i nyhetsbrev."

Kurs - lær å lage animerte annonser

"Jeg liker at vi får mulighet og tid til å prøve selv mens vi fremdeles er i klasserommet, slik at man kan spørre spørsmål underveis."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg opplevde at jeg fikk god, oppdatert og nyttig kunnskap rundt bruk av HTML5 og CSS3. Takk til Hans for praktisk hjelp og svar på spørsmål hele tiden underveis på kurset. Bra at det ikke var for mange deltakere. En hyggelig opplevelse, morsomt, og veldig bra opplegg."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Jeg var veldig godt fornøyd med kurset: mottakelse, kursleder, lokaler, servering. Det var mange brikker som falt på plass; nå er det bare opp til meg å komme videre. Fikk lyst til å lære mer!"

WordPress-kurs for nettredaktører

"Jeg har akkurat gjennomført et aldeles utmerket kurs i InDesign modul 1. Instruktøren er en engasjerende og dyktig instruktør som lar det skinne gjennom at han virkelig liker faget sitt. Veldig bra."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Topp kurs :-)"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Dette kurset traff akkurat der det skulle og selv om det var et kort (men intensivt og effektivt), ga det meg akkurat det jeg manglet for å komme videre med effektiv bruk av CSS. Kurset ga meg et skikkelig kick oppover den bratte læringskurven. Jeg underviser i webdesign på Medier og kommunikasjon og dette kunnskapsløftet gjorde meg i stand til å formidle mer til elevene. Samtidig har det åpnet nye muligheter i egne prosjekter."

Kurs i CSS med Adobe Dreamweaver

"Veldig fornøyd! I tillegg er Qross imøtekommende og hyggelig!"

Microsoft Excel og Adobe Illustrator kurs: infografikk og diagrammer

"Veldig bra å få tips til verktøy :-)"

Innføringskurs i SEO - søkemotoroptimalisering

"Takk for bra kurs. Nyttig og lærerikt. Tar gjerne et kurs hos Qross igjen."

Kurs i WordPress: Hvordan lage egne temaer

"Har vært på et tredagers grunnkurs i Dreamweaver. Kurset var godt lagt opp og en grundig gjennomgang av det mest elementære i programmet. Flott med en liten gruppe som ga god oppfølging av en dyktig og usedvanlig tålmodig instruktør. Jeg skal helt klart melde meg på det videregående kurset bare jeg får praktisert det vi lærte på grunnkurset. Servicen hos Qross Kurssenter v/Hans Aamodt er upåklagelig - man er jo alltid spent når man melder seg på et kurs som koster noen kroner. Man får hva man betaler for hos denne kursarrangøren. Tusen takk for et vel gjennomført kurs, strålende oppfølging og den beste service...og deilig lunsj :-)... jeg kommer tilbake :-)"

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Veldig dyktig kursleder som hadde svar på alt, og ga en veldig bra innføring i Premiere Pro, og raske måter å jobbe på."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra kurs!! Bra presentering, bra tempo og veldig forståelig. Har lært veldig mye."

SketchUp kurs - tegning og design

"Mye nytte for både nye og de som kan noe fra før."

Foto og video med mobil

"Veldig bra kurs med dyktig instruktør. Har lært mange tips og triks :)"

Adobe InDesign modul 2 for grafisk og digital kommunikasjon

"Instruktøren Hallvard Hatlestad er drivende dyktig, og som utviste stor tålmodighet. Det at han engasjerte seg i hver eneste deltakers formål med dette kurset, gir en ekstra stjerne. Kursing i Sketchup er helt klart for enhver som ønsker å lære hvordan en best skal illustrere sine arbeidsprosesser med 3D tegninger, være det seg privatpersonen eller fagpersonen. Dette kurset overbeviste meg om at Qross Kurssenter lever opp til uttrykket om at dette er stedet for kompetansepåfyll."

SketchUp kurs - tegning og design

"Veldig bra kurs med flink og inspirerende instruktør. Gleder meg til å jobbe mer i Adobe Premiere Pro."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Mange takk for et meget godt dagskurs i WordPress. Vi hadde satt opp en agenda i samarbeid med kursholder Hans Aamodt, og kom gjennom den og mere til. Hans klarte å få opplegget til å passe for alle, til tross for svært ulikt utgangspunkt. Jeg lærte veldig mye på kort tid, og føler meg klar til å gå løs på WordPress på egenhånd. Det var også en veldig hyggelig dag ispedd litt humor, og uansett hvor grunnleggende ting jeg spurte om, ble de tatt imot og besvart på en fin måte."

Kurs i WordPress

"Et helt eget privat kurs, fikk gjort langt mer enn forventet. Helt perfekt! "

Google Ads kurs for deg som bruker byrå

"Veldig fornøyd! Hadde i utgangspunktet en del selvlært kunnskap om grunnleggende HTML og noe CSS. Hadde kun tenkt å benytte meg av kurset i HTML5 og CSS3, men tenkte at litt oppfriskning i det grunnleggende kan være en fordel. Det var det definitivt! Det er utrolig mye man bare gjør uten å egentlig vite hvorfor... men nå vet jeg det! Jeg fikk i tillegg rettet opp en del selvlærte "feil" og har nå en mye ryddigere måte å jobbe med HTML/CSS på! Dag 3 og tid for å gå over på HTML5 og CSS3... med de 2 foregående dagene friskt i minnet satt jeg klar uten spørsmål, noe jeg garanert ikke hadde gjort om jeg hoppet over det grunnleggende. Kursdeltakerne får alle beskrive hva de ønsker å oppnå etter kursuken, og avhengig av antall deltakere og hva som ønskes, skreddersys kurset på strak arm! Nå høres det ut som jeg jobber her, men det gjør jeg altså ikke ;) Vi var 2 stykker som begge hadde litt av de samme målene, kursleder justerte oppgavene noe og fokuserte på våre ønsker, og hvertfall jeg, fikk kjempeutbytte av dette! Tusen takk til kurs- og daglig leder, Hans Aamodt, for en motiverende og lærerik uke!"

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Fin kombinasjon mellom teori og praksis. Fokus på å lære praktiske oppgaver rettet mot aktuelle situasjoner."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Kurset oppfyller mine forventninger. Jeg har fått bedre forståelse og oversikt over muligheter innen webdesign. God start å lære mer. Veldig dyktig kursleder!"

Webdesign kurs for grafiske designere

"Jeg kunne ingenting om koding på forhånd og skal innrømme at jeg hadde gruet meg litt til dette kurset. Men fantastiske Hans Aamodt loset meg gjennom de fem dagene og klarte til og med å få meg til å syntes koding er gøy og spennende! Et stort pluss med få deltakere og stor takhøyde, så kan man stille alle spørsmålene man vil underveis uten å føle at man forstyrrer og forsinker undervisningen (for mye). Jeg mener bestemt at Hans er en av Norges mest kunnskapsrike instruktører og i tillegg er han en superdyktig pedagog. Derfor får han mine varmeste anbefalinger."

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Superbra! Jeg vil på flere kurs med video og redigering hos dere :-)"

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Kursholder Hans var grundig og pedagogisk. Vi var kun tre på kurset og dette ga oss mulighet til å tilpasse dagene etter våres behov og nivå. Jeg har vært på lignende kurs tidligere og følt at kursholder ofte går fort gjennom materialet. Hans var tålmodig og jeg følte at ingen av spørsmålene jeg stilte var for dumme. Dette kurset skal jeg anbefale videre!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Beste kurset jeg har gått. Kursholder hadde meget høy fagkunnskap og flink/blid. Jeg har lyst til å lære mer! Anbefales på det sterkeste."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Lærte mye på en dag, og tar med meg en større forståelse for hvordan man lett kan gjøre podcast-lyden mye bedre."

Adobe Audition kurs - lydredigering

"Spesielt bra siden jeg var alene, så jeg fikk spurt om ting jeg lurte på som var relevant for min jobb."

Photoshop-kurs: bildebehandling for web

"Veldig kjekt og nyttig kurs. Har lært veldig mykje!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Kurset var veldig nyttig og ga en god innføring i hvilke muligheter HTML5 og CSS3 gir."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Nyttig kurs! Meget kompetent og tålmodig kursleder! God pedagog! Takk for flott kurs :-)"

Ukeskurs i WordPress

"Fantastisk bra og lærerikt kurs. Dyktig kursleder som tilpasset kurset etter vårt behov."

Kurs i WordPress og WooCommerce

"Dette var nok et nyttig kurs å ta med seg på veien som Qross tilbyr. Foreleser ringte meg til og med før kurset, for å høre om det var noe spesielt som han ønsket at jeg ville at han skulle fokusere på. Det er bra service! Mye info kan jeg finne på nettet, men det er så kjekt å ha noen å spørre og få svar, samt bli vist direkte - det er så mye bedre!"

Photoshop-kurs: bildebehandling for web

"Til mitt ønske - 1:1 opplæring med mulighet for masse spørsmål så var dette midt i blinken :-)"

Adobe Audition kurs - lydredigering

"Veldig tålmodig, tydelig og flink foreleser."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Nyttig og lærerikt. Dette kommer til å effektivisere mange prosesser hos oss."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Det var kjempebra, lærerikt, flink lærer. Det overgikk mine forventninger."

MailChimp kurs - e-postmarkedsføring / nyhetsbrev

"Jeg har bare positive ting å si om Qross og kurslederne der. For det første er utvalget av kurs fantastisk bra. De har både aktuelle, spennende og nyttige kurs og de har kurs jeg ikke visste jeg trengte (men som jeg nå ikke kan leve uten)! Undervisningen er tilrettelagt slik at både de med litt erfaring og de uten føler de får max uttelling, og jeg beundrer kursledernes kunnskap, undervisningsteknikk og utholdenhet. Og i tillegg til gode undervisningsforhold, utmerket oppsatt timeplan og vel gjennomførte kurs, har de en oppfølging og kundeservice som er sjeldent god!"

Ukeskurs i WordPress

"Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor nyttig og lærerikt kurset var, til tross for at det bare varte tre dager. Kursinstruktøren forklarte alt på en pedagogisk og enkel måte, samt at han hadde veldig fokus på at vi skulle lære å sette opp websider på en riktig måte. Det var viktig for meg."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Veldig kjekt å få med boka! Fint lagt opp."

JavaScript kurs

"Veldig fornøyd!!"

Ukeskurs i video

"Veldig fornøyd med kurset "Innføringskurs i HTML og CSS". Hans Aamodt kan utrolig mye og er veldig flink til å lære bort. Bra flyt i kurset og vi forsto enkelt sammenhengen mellom alt vi lærte."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Veldig bra kurs, med et personlig preg siden vi bare var 6 påmeldte. Fikk god hjelp til å strukturere ting jeg har brukt alt for lang tid på tidligere."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Eg meldte meg på kurset fordi der var mykje nytt i HTML5 og CSS3. Eg hadde prøvd å lære meg dette sjølv, men følte eg ikkje hadde oversikt over alt som var mulig. Det var også veldig mykje å lære. Dette kurset var veldig nyttig for meg og mange brikkar falt på plass. Kursledaren hadde eit godt og oversiktleg opplegg. Han forklarte det veldig godt og var flink å lære frå seg. Eg vil gjerne anbefale dette kurset til andre."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Dette var et fantastisk kurs takket være kursleder. Han er en sann mester på Adobe Premiere Pro CS5 og hadde svarene på absolutt alle spørsmål. Han er også i særklasse med sitt gode humør og utrolige tålmodighet med deltakerne. Antallet deltakere var også perfekt."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Kursleder var humoristisk, trygg og superkompetent. Ingen spørsmål var for dumme og alt ble nøye besvart. Nå kan arbeidet begynne med god gli!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Flott med superkompetent kursholder!"

Rediger video som tekst med kunstig intelligens!

"Veldig bra kurs, gode kunnskaper hos instruktøren, veldig bra innhold i kurset. Tommel opp!"

JavaScript kurs

"Jeg hadde gledet meg til dette kurset og nok en gang ble forventningene innfridd. Vi var bare 4 kursdeltakere og det var helt perfekt, for da fikk vi svar på alle spørsmålene vi hadde og kursleder Hallvard Hatlestad tok seg tid til å hjelpe hver enkelt med akkurat det vi skal bruke Illustrator mest til. Hallvard har et imponerende kunnskapsnivå og er utrolig tålmodig og flink til å lære bort. Jeg kan absolutt anbefale alle som vil lære Illustrator å gjøre det på Qross Kurssenter, hos Hallvard."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Glimrende kurs, der instruktør Jarle la stor vekt på å dele ikke bare hvordan man bruker programmet, men like mye på hvorfor man bør gjøre det man bør gjøre. En dyktig fagmann som delte dyp know-how om filmredigering i tillegg til å gi opplæring i selve programvaren. For å bruke en analogi: hvis dette hadde vært et kurs på MS Word kunne det ha vært en instruktør som gikk gjennom funksjonene i programmet. I stedet kom det en forfatter og lærte bort programmet, og samtidig noe om skrivekunst. Det gjorde den store forskjellen for min del."

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd med kurset. Vi var kun to deltagere og fikk dermed veldig god oppfølging av kursleder."

Fotokurs - digital fotografering

"Helle er super! Jarle er så tålmodig, det er gull."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Selv med god kunnskap til Photoshop lærte jeg utrolig mye. Gode og luftige lokaler er også et stort pluss. Samt en god instruktør."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Veldig bra og lærerikt!"

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Strålende fornøyd med gjennomføring, innhold, instruktør og lokaler. Ekstra fornøyd med superblid, positiv, interessert og entusiastisk kursleder/instruktør :-)"

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Jarle er kunnskapsrik og trygg i rollen som instruktør. Pedagogisk dyktig og alltid åpen og villig til å besvare spørsmål."

Storytelling for SoMe-video og andre korte formater

"Eit flott og inspirerande kurs."

Kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator

"Jeg synes det var et nyttig kurs, med god refleksjon om tilgjengelighet."

Kurs i Office og Adobe Acrobat

"Jeg deltok på InDesign grunnkurs denne uka og det var veldig bra. Jeg må innrømme at det var utrolig krevende og intenst for en grønnskolling som meg, men jeg har lært så utrolig mye og føler meg godt rustet til å ta fatt på arbeidet. Jeg kommer til å anbefale kurset til andre og ønsker selv å delta på videregående kurs og/eller spesialkurs i framtida."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Meget bra kurs. Dyktig foreleser."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Veldig fornøyd med kurset! Fikk svar på alle mine spørsmål, og kurset ble spesialsydd mine behov. God kursleder som hadde svar på ALT! Og i tillegg så får jeg svar på spørsmål i etterkant av kurset. Det er utrolig ekstraservice!"

Ukeskurs i WordPress

"Veldig bra gjennomføring. Super instruktør! Vi sender flere folk! :-)"

Adobe Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er superfornøyd med kurset, eller skal jeg si gjennomgangen av de punktene jeg hadde satt opp. :) Et spesialtilpasset kurs er lurt å satse på, for da får man din fulle oppmerksomhet, og jeg er overbevist at man lærer mye mer i løpet av kurset da. I tillegg til å uttrykke deg på en meget forståelsesfull måte (for oss som ikke kan data så godt), hadde du en (sikkert til tider nødvendig) god tålmodighet. :) I tillegg til å lære mye nytt, fikk jeg gode tips om "Plugins/widgets" som passet til min blogg. Takk for et fint og lærerikt kurs :)"

WordPress-kurs for nettredaktører

"En tålmodig kursleder med god pedagogisk evne. Fint kurs som jeg fikk stort utbytte av. Kan absolutt anbefale Qross kurssenter i Norge. Jeg er veldig fornøyd med de to kursene jeg har gjennomført hos Qross...men man må huske at det også krever hjemmearbeid:)... Tusen takk til Hans Aamodt!"

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 2

"Meget bra kurs, og midt i blinken for oss som kunne litt men fikk masse ny læring og enklere måter å jobbe på. Arbeidsmetodikken var den største bøygen for oss, og her var det mye å ta tak i for kursholder. Han veldig flink og god kursholder og fortjener masse skryt - helt tipp topp!!"

Kurs i HTML5-annonser med Google Web Designer

"Veldig nyttig kurs og jeg fikk mange gode tips og råd. Kursholder var meget erfaren og kunne gi meg gode svar på alle mine spørsmål. Adobe har så mange ulike programmer, samt ulike app'er - så det var kjekt og få en liten oversikt, samt lære seg noen nye tips og snarveier. Supert å kunne jobbe på ulike plattformer og synkronisere bilder på tvers av plattform man jobber i fra. Anbefaler dette kurset til andre også!"

Fotokurs med mobiltelefon / smarttelefon

"Takk for et veldig godt kurs! Som ganske "grønn" i faget, var dette et veldig godt tilpasset kursopplegg for meg. Det var mye stoff å jobbe med, men jeg fikk muligheten til både å spørre og få svar, slik at jeg forstod fortløpende. I tillegg var kursholder svært tålmodig, meget kunnskapsrik og dyktig og lot meg stille de "dumme" spørsmålene? Jeg ble svært motivert for å jobbe videre med Adobe Dreamweaver etter kurset."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1

"Kjempebra kurs. Hallvard er ein superflink instruktør, som verkeleg kan det han snakkar om. Lett å spørje om småting som ikke nødvendigvis er en del av kurset."

Adobe InDesign kurs - Design, kreativitet og layout

"Veldig nøgd med dagen, lika godt at me ikkje var så mange deltakerar, då var det lettare å spørre. Lett å finne fram, då det var godt informert på mail. God mat og lunsjordning! Flink lærer som har god kontroll og mykje kunnskap."

Adobe Audition kurs - lydredigering

"Takk for et oversiktlig og meget lærerikt kurs. Jeg lærte mye på kort tid, og vi fikk tid til å prøve for oss selv. Instruktøren var veldig dyktig, og var veldig engasjert i hva vi skulle bruke Sketchup til. Dette kurset kommer til å være veldig nyttig når jeg skal illustrere til kundene våre, hvordan kontorlokalene deres kan se ut når de er ferdig dekorert."

SketchUp kurs - tegning og design

"Veldig hyggelig, inspirerende og inkluderende. Masse kunnskap."

Foto og video med mobil

"Veldig grundig og bra kurs. Fått god forståelse av innholdet uten å ha noe grunnlag fra før. Veldig god oppfølging. Kommer tilbake."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Takker for et godt gjennomført kurs, som ga masse inspirasjon til å jobbe videre med HTML5 og CSS3. Jeg syntes kurslederen Hans ga oss en god innføring i emnets funksjonalitet og ga oss gode rettningslinjer for bruk. Alt i alt er jeg meget fornøyd med gjennomføringen og kurset generelt. Anbefaler Qross som kurssted."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Supert med instruktør som kan alt til fingerspissene, som setter seg inn i hver enkelt deltagers situasjon og som forklarer rolig, tålmodig og ordentlig samme hvor dumt man spør."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 2

"Er svært fornøyd med at det var lave skuldre. Det gjorde det enklere å stille spørsmål underveis og få et mer tilpasset kurs."

Kurs i Adobe Xd

"Dyktig og hjelpsom kursholder, flink å forklare og gikk igjennom alle nødvendige steps for å lære bort programmet. Veldig hyggelig å være på kurs her, vil gjerne komme tilbake når jeg trenger å lære noe annet. Anbefales på det varmeste! :-) Takk, dette var helt supert! :-)"

Kurs i Adobe Animate CC

"Veldig fint kurs, ga god oversikt og forståelse. Godt grunnlag for å bygge videre selv."

Lær Expressions i Adobe After Effects

"Veldig nyttig. Var en atmosfære som tilsa at det var greit å også stille de dumme spørsmålene. Lærte masse."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Jeg synes at kurset i Lightroom var meget bra og utrolig innholdsrikt. Veldig kunnskapsrik kursholder samt at det var en god dynamikk i gruppa, og at det var plass til mange spørsmål underveis. Jeg personlig følte at jeg lærte masse og fikk mye igjen fra dette heldagskurset. Jeg skulle faktisk ønske at kurset gikk over 2 hele dager! Supert at det blir satt av tid til å spise (varm) lunch - samt at dette med bespisning er en del av kurspakken. Flott service og dette kurset er noe som jeg vil så absolutt anbefale til andre som også er interessert i foto og organisering av bilder."

Lightroom kurs - Effektiv bildebehandling med Camera Raw og Adobe Lightroom

"Veldig bra!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Atter en gang overbeviste kursholderen, at dette er et fagfelt han behersker til det fulle. Det er ikke en nødvendighet å kunne Adobes Indesign, for dette er et svært matnyttig kurs å delta på, da kunnskapen man tilegner seg på dette kurset kan benyttes videre, i uansett programvare man benytter. Instruktøren er en svært tålmodig og drivende dyktig kursholder. "

Adobe InDesign modul 2 for kreativ kommunikasjon og layout

"Kurset var kjempebra. Jeg lærte ekstremt mye. Det var utrolig bra at vi var få på kurset, og at kurslederen tilpasset det hele etter våre behov. Veldig fleksibelt og lærerikt. Jeg kommer garantert tilbake på kurs hos dere!"

WordPress kurs - en innføring

"Anbefales. Var helt ny på Illustrator, kurset og kursholder åpnet en ny verden. Gleder meg til modul 2 allerede. Anbefales på det sterkeste."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Artig kurs og veldig fleksibel instruktør."

Kurs i Microsoft Teams

"Nyttig kurs!"

Presentasjon med PowerPoint