Kurs for ansatte i helsesektoren

Klasseromskurs, onlinekurs og bedriftsinterne kurs over hele landet.

Våre kurs gir deg en god innføring i valgt tema og økt kompetanse, slik at du er bedre rustet til å takle utfordringer. Det er også i helsesektoren viktig med digitalisering og kunne ta i bruk ny teknologi. På den måten får man mer effektive tjenester og mer effektive ansatte.

Vi i Qross Kurssenter har lang erfaring med å holde kurs for ansatte i helsesektoren. Vårt fokus er å lære bort gode digitale verktøy og gjøre det enkelt og effektivt for brukeren.Noen av våre populære kurs for helsesektoren

"Jeg synes kurset var svært nyttig! 3 dager var passelig med tid til mye praktisk arbeid. Jeg sitter igjen med masse matnyttig kunnskap!"

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Jeg vil takke for et veldig bra introkurs i Adobe Illustrator. Dette var et veldig nyttig kurs for meg som i utgangspunktet hadde null erfaring med Illustrator. Helt grunnleggende intro på hvordan en skal bruke de ulike knappene samt manøvreringsteknikker, hurtigtaster etc. Meget dyktig og tolmodig kursinstruktør som hadde rom for mange spørsmål underveis i kurset. En liten gruppe med kursdeltagere er absolutt et pluss og også veldig bra at kurset inkluderer instruksjonsboken samt USB-stick med de oppgavene vi gjorde. Strålende!!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Var meget fornøyd med grunnkurset i Photoshop forrige uke - lærte masse og øver nå flittig :)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Takk for et veldig godt kurs! Som ganske "grønn" i faget, var dette et veldig godt tilpasset kursopplegg for meg. Det var mye stoff å jobbe med, men jeg fikk muligheten til både å spørre og få svar, slik at jeg forstod fortløpende. I tillegg var kursholder svært tålmodig, meget kunnskapsrik og dyktig og lot meg stille de "dumme" spørsmålene? Jeg ble svært motivert for å jobbe videre med Adobe Dreamweaver etter kurset."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 1Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs