Kurs for ansatte i helsesektoren

Klasseromskurs, onlinekurs og bedriftsinterne kurs over hele landet.

Våre kurs gir deg en god innføring i valgt tema og økt kompetanse, slik at du er bedre rustet til å takle utfordringer. Det er også i helsesektoren viktig med digitalisering og kunne ta i bruk ny teknologi. På den måten får man mer effektive tjenester og mer effektive ansatte.

Vi i Qross Kurssenter har lang erfaring med å holde kurs for ansatte i helsesektoren. Vårt fokus er å lære bort gode digitale verktøy og gjøre det enkelt og effektivt for brukeren.Noen av våre populære kurs for helsesektoren

"Veldig dyktig og engasjert kursleder."

Kurs i Adobe Photoshop

"Veldig bra! Tilpasset innholdet underveis slik at vi alle hadde god nytte av kurset på tross av ulike utgangspunkt."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Jeg har tatt flere kurs hos Qross kurssenter (WordPress, kamera-og opptaksteknikk, videoreportasjer) og har vært kjempefornøyd hver gang. Kurslederne er veldig kompetente, brenner for faget sitt og er åpne for alle slags spørsmål rundt kurstemaet, til og med etter endt kurs. De har en egen evne til å inspirere og motivere til å prøve noe nytt. I tillegg er medarbeiderne og rådgiverne i Qross veldig hjelpsomme og imøtekommende, og har du vært på kurs der en gang, blir du hilst velkommen som en gammel bekjent neste gang. Jeg stortrives hos Qross og kommer sikkert tilbake."

Storytelling med video

"Jeg har bare positivt å si om kurset :-) Jeg er veldig fornøyd med kurset. Det var godt strukturert og profesjonelt gjennomført. I tillegg til å lære masse nye HTML5- og CSS3-tricks føler jeg har fått litt orden og struktur på mine selvlærte webkunnskaper. Hyggelig kursleder og fine lokaler. Melder meg gjerne på flere kurs :-)"

Kurs i HTML5 og CSS3

"Jeg er generelt veldig fornøyd med de to dagene jeg var med på. Kunnskapsrik instruktør og god lunsj. Fikk et tilpasset kurs, en til en, med en Dreamweaver instruktør. Lærte veldig mye om det grunnleggende som skjer i bakgrunnen for alle typer nettsider og nettlesere pluss andre smarte ting å huske på når man jobber med digitalt/web design. Det var også tid for egne spørsmål og problemstillinger. Spørsmål om alt fra andre Adobe programmer man benytter i hverdagen, og hvordan man kan kombinere kunnskapen om HTML og CSS når man lager apps eller hjemmesider i programmer som Adobe Muse, Adobe Edge og Indesign DPS som er mer kodefrie på overflaten. Har også fått hjelp i etterkant av kurset via mail når jeg har hatt et teknisk problem."

Innføringskurs i HTML og CSSRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs