Kurs for deg som jobber innen IT og telekom

Henger du med på digitaliseringen?

Dagene fylles opp av prosjekter. Det er alltid en deadline og aldri tid til å oppdatere seg på nye trender og programvare. Kjenner du deg igjen?

Vi hjelper deg!

Vi hjelper deg med faglig påfyll i en ellers travel hverdag. Hos oss kan du velge mellom over 140 ulike kurs innen en rekke dagsaktuelle temaer. Vi tilbyr kurs innen webdesign, utvikling og publisering, video og videoredigering, grafisk design og produksjon, kontorverktøy, foto og bildebehandling, digital markedsføring, animasjon og annonseproduksjon, 3D og e-læring.Noen av våre populære kurs for deg som jobber innen IT og telekom

"Kjempe fornøyd! - har bare godt å si om Qross og opplevelsen jeg fikk når jeg besøkte de. Ekstremt høy kompetanse på instruktørene og med god pedagogikk så fikk jeg med meg veldig, veldig mye, og har utvidet min egne kompetanse, mer enn forventet. Når det er på tide for kurs igjen, så vil valget av selskap ikke lengre vare vanskelig."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Supert med instruktør som kan alt til fingerspissene, som setter seg inn i hver enkelt deltagers situasjon og som forklarer rolig, tålmodig og ordentlig samme hvor dumt man spør."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 2

"Veldig fornøyd både med det faglige og kursinstruktør. Hallvard er kjempeflink, og gjorde en super jobb :-)"

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1

"Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse av kurset hos dere. Jeg følte at kurset ble spesialtilpasset oss som var deltakere, og at vi fikk en grundig gjennomgang og repetisjon av det vi ønsket å lære. Jeg satte også stor pris på at det var en liten gruppe, som da gjorde det enklere for alle å bli involvert og hørt! Jeg kommer til å anbefale Qross Kurssenter til andre, og kommer gjerne på nytt kurs igjen ved en senere anledning!"

Adobe Flash Grunnkurs

"Et utrolig informativt kurs som gir deg "hands on" oppgaver underveis, lagt opp på en fin måte som gjør at du får tid til å prøve kunnskapen i praksis. Godt tilrettelagt kursmateriell i form av både bok, kurshefter og usb-stick med alt du trenger. Selv om jeg bruker Microsoft Visual Studios og ikke Adobe Dreamweaver til daglig, så jeg fort at dette var en fordel i å kunne lære enda en dimensjon innenfor temaet. Qross er utrolig flinke til å tilpasse kursplan og innhold underveis i kurset avhengig av kursdeltakerne slik at alle får det de skal. Lyse, trivelige lokaler sentralt i Oslo, kjempebra lunsj og trivelige ansatte. Anbefaler Qross til alle som driver med, eller har tenkt å starte med, nettsider og webpublisering."

Kurs i HTML5 og CSS3Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs