Kurs for deg som jobber innen IT og telekom

Henger du med på digitaliseringen?

Dagene fylles opp av prosjekter. Det er alltid en deadline og aldri tid til å oppdatere seg på nye trender og programvare. Kjenner du deg igjen?

Vi hjelper deg!

Vi hjelper deg med faglig påfyll i en ellers travel hverdag. Hos oss kan du velge mellom over 130 ulike kurs innen en rekke dagsaktuelle temaer. Vi tilbyr kurs innen webdesign, utvikling og publisering, video og videoredigering, grafisk design og produksjon, kontorverktøy, foto og bildebehandling, digital markedsføring, animasjon og annonseproduksjon, 3D og e-læring.Noen av våre populære kurs for deg som jobber innen IT og telekom

"Eit flott og inspirerande kurs."

Kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator

"Vi hadde et dagskurs hos oss i Tønsberg. Offce 365. Er veldig fornøyd med kurset. Vi fant ut av ganske mye og kom inn på riktig vei videre."

Kurs i Office 365

"Jeg deltok på kurs i HTML og CSS i juni 2017. Jeg opplevde dette kurset som veldig nyttig og lærerikt. Jeg hadde prøvd meg litt på HTML og CSS på egenhånd, men hadde behov for å få mer oversikt og lære fra en som virkelig kan det. Kursinstruktør Hans Aamodt var veldig kunnskapsrik og inspirerende. Vi fikk jobbe med det vi lærte underveis, dermed fikk vi en bra "mal" som kan brukes i ettertid. Det var spesielt nyttig og artig å lære responsiv webdesign. Alle deltakerne ble fulgt opp godt underveis. Jeg anbefaler dette kurset på det varmeste."

Ukeskurs i HTML(5) og CSS(3)

"Kjempe fornøyd! - har bare godt å si om Qross og opplevelsen jeg fikk når jeg besøkte de. Ekstremt høy kompetanse på instruktørene og med god pedagogikk så fikk jeg med meg veldig, veldig mye, og har utvidet min egne kompetanse, mer enn forventet. Når det er på tide for kurs igjen, så vil valget av selskap ikke lengre vare vanskelig."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Supert med instruktør som kan alt til fingerspissene, som setter seg inn i hver enkelt deltagers situasjon og som forklarer rolig, tålmodig og ordentlig samme hvor dumt man spør."

Adobe Dreamweaver Grunnkurs - Modul 2Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 130 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. Logo
×
Alle kurs 3D Animasjon og annonseproduksjon Digital markedsføring E-læring Foto og bildebehandling Grafisk design og produksjon Kontorverktøy Video og videoredigering Webdesign, utvikling og publisering
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 130 ulike kurs å velge mellom.

Eller klikk her for å se alle kurs...