Kurs for ansatte i detaljhandelen

Digital kompetansebygging.

Vi hjelper deg med blant annet kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator slik at du enkelt kan lage dine egne brosjyrer, kampanjemateriell og kundemagasin med ditt eget design.

I Photoshop lærer du bilderedigering og hvordan du bruker verktøyet mest mulig effektivt. Med InDesign kan du produsere brosjyrer, flyere, visittkort eller for eksempel roll-ups, og med Illustrator har du full kontroll på logoproduksjon og andre illustrasjoner. Med våre kurs i digitale medier lærer du hva du kan gjøre for å øke synlighet, hvordan du kan bruke rapporter og analyse fra Google, samt hvordan du kan legge en god strategi for din bedrift.Noen av våre populære kurs for ansatte i detaljhandelen

"Vanskelig å finne noe å klage på her, så det skal jeg ikke. VELDIG BRA Jeg føler jeg sitter igjen med mer kunnskap enn hva jeg hadde forventet. Selve kurset ble holdt i rene, fine lokaler, vi fikk god lunsj og luftepauser underveis. Kursleder var UTROLIG dyktig pedagogisk. Hvis det var noe vi ikke forstod etter første eller andre forsøk, var det frem med kopper og lignende for å forklare det så enkelt som overhodet mulig. Instruktøren var veldig nøye på at alle måtte henge med hele veien, noe som også er bra. Det var veldig tydelig at instruktøren kjente det han snakket om inn og ut og jeg følte meg trygg på at jeg ville få svar på alt jeg lurte på i klasserommet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, det var verdt pengene og jeg kommer til å følge med på fremtidige kurs og melde meg på når det er noe mer som er interessant for min bransje!"

Ukeskurs i WordPress

"Motiverende og bra kurs!"

Innføringskurs i SEO - søkemotoroptimalisering

"David er helt super. Enkel og kommunisere med og meget kunnskapsrik. Anbefaler dette kurset til alle som ønsker å lære seg eller utvide sine kunnskaper innen WordPress og WooCommerce. Takk!"

Kurs i WordPress og WooCommerce

"Helt supert kurs. Flink og erfaren kursholder med masse kunnskap. Tar gjerne flere kurs her."

Innføringskurs i HTML og CSS

"Proff kursholder som kan det faglige både teoretisk og i praksis."

Ukeskurs i videoRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs?

Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs