Kurs for ansatte i detaljhandelen

Digital kompetansebygging.

Vi hjelper deg med blant annet kurs i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator slik at du enkelt kan lage dine egne brosjyrer, kampanjemateriell og kundemagasin med ditt eget design.

I Photoshop lærer du bilderedigering og hvordan du bruker verktøyet mest mulig effektivt. Med InDesign kan du produsere brosjyrer, flyere, visittkort eller for eksempel roll-ups, og med Illustrator har du full kontroll på logoproduksjon og andre illustrasjoner. Med våre kurs i digitale medier lærer du hva du kan gjøre for å øke synlighet, hvordan du kan bruke rapporter og analyse fra Google, samt hvordan du kan legge en god strategi for din bedrift.Noen av våre populære kurs for ansatte i detaljhandelen

"Super nyttig kurs med dyktig instruktør som presenterte kurset på en forståelig måte selv for meg som ikke hadde noen form for bakgrunnskunnskap. Jeg har tatt flere kurs hos Qross og er alltid like fornøyd, sekser på terningen! Gleder meg til å ta videregående kurs og anbefales på det sterkeste:)"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Supert kurs som gir god kunnskap om hvordan man lager spennende interaktive publiseringer! Kursholder Hallvard er utrolig dyktig, og man sitter igjen med tilleggskunnskap man ikke forventer å ha med seg hjem:) Er det noe den mannen ikke kan??"

Adobe InDesign modul 2 for digitale og interaktive flater

"Veldig bra kurs, skreddersydd for vårt behov. Flink og hyggelig kursholder som hadde satt seg inn i våre ønsker på forhånd og virket godt forberedt!"

Kurs i Adobe Acrobat

"Kurset på Qross var tydelig og enkelt gjennomført. Mestringsevnen ble godt ivaretatt, det gikk passelig fort slik at man ikke gir opp for tidlig. Er veldig fornøyd. Det var også ett pluss at det ikke var så mange deltakere. Har vore på kurs tidligere med 15-20 deltakere det er for mye for denne typen kurs..."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Engasjerende gjennomført kurs. Flink lærer som lytter og stiller gode spørsmål tilbake til elevene. Anbefales for alle som trenger den nødvendige innføringen i HTML; Enten som en oppfriskning, eller rett og slett som en god start."

Innføringskurs i HTML og CSSRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs