Kurs til forbund, foreninger og klubber

Ønsker du å lære deg Photoshop, digital markedsføring, video og videoredigering, WordPress eller noen andre av våre over 140 ulike kurs? Vi kurser årlig mange deltakere som kommer fra ulike forbund, foreninger og klubber.

Våre kursinstruktører er dyktige og har lang og god erfaring innenfor sitt felt, dermed får du kurs av høy kvalitet med mulighet til å stille spørsmål underveis.

Vi tilbyr åpne kurs i Oslo, onlinekurs og internkurs over hele landet.Noen av våre populære kurs forbund, foreninger og klubber

"Kursholder Hans var grundig og pedagogisk. Vi var kun tre på kurset og dette ga oss mulighet til å tilpasse dagene etter våres behov og nivå. Jeg har vært på lignende kurs tidligere og følt at kursholder ofte går fort gjennom materialet. Hans var tålmodig og jeg følte at ingen av spørsmålene jeg stilte var for dumme. Dette kurset skal jeg anbefale videre!"

Innføringskurs i HTML og CSS

"Tålmodig og kunnskapsrik instruktør som kan sitt fag. Fikk tid til å prøve ut og spørre - og fikk svar på det jeg lurte på. Siden Photoshop er så omfattende er det lurt å forberede seg litt før kurset starter, om det er bestemte ting man vil lære. Anbefaler kurset til andre."

Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 2

"Et utrolig lærerikt kurs. Kurset gir et svært godt utgangspunkt til å benytte verktøyene i jobben man skal gjøre. Kursleder har svært god kompetanse og legger opp kurset trinn for trinn. Anbefaler gjerne dette kurset videre. Tusen takk til Qross. Profesjonelle, dyktige, seriøse og behjelpelige."

Kurs i Adobe for markedskonsulent og infomedarbeider

"Jeg var veldig godt fornøyd med kurset: mottakelse, kursleder, lokaler, servering. Det var mange brikker som falt på plass; nå er det bare opp til meg å komme videre. Fikk lyst til å lære mer!"

WordPress-kurs for nettredaktører

"For min del var kurset interessant og givende i den forstand at jeg fikk inspirasjon, kunnskap og kompetanse til å utvikle hjemmesidene jeg administrerer videre. Det var en bra fordeling mellom teori og praksis samt et fleksibilt kursopplegg som gjorde kurset bra. Også bra med få deltagere som gjør individuell oppfølging bra. Kunnskapsrik kursholder bidro til å gjøre kurset relevant opp imot ny tekologi og "nye" måter å jobbe på. Meget fornøyd!"

Kurs i HTML5 og CSS3Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs