Kurs og videreutdanning for lærere

Vi har kurset lærere i over 20 år!

Å holde seg oppdatert i den digitale verdenen og på det digitale skiftet som nå skjer, kan være en utfordring i en hektisk hverdag. Med våre kurs får du hjelp til å holde deg oppdatert og lære moderne metoder!

Vi tilbyr kurs i våre lokaler i Oslo, og reiser rundt over hele landet for skreddersydde kurs. Du kan velge mellom våre over 140 ulike kurs, eller vi kan skreddersy et kursopplegg som passer for deg eller din skole.

Vanskelig å holde seg oppdatert?

I en travel hverdag kan det å holde seg oppdatert i den digitale verdenen være svært utfordrende. Vi lever i en verden hvor ting endrer seg raskt og hvor du skal være svært dedikert og interessert for å klare å henge med. I en hverdag som allerede er travel kan det være vanskelig å henge med.

Med kurs fra Qross Kurssenter vil du få nøyaktig det du trenger, et kompetanseløft innenfor valgt fagområde.

Vil du ha besøk av en av våre dyktige instruktører?

Uansett hvor i landet du befinner deg, vi kan komme til din skole og gjennomføre kurs. Vi har reist land og strand rundt i over 20 år og holdt kurs på en rekke av landets skoler.Noen av våre populære kurs for skoler og lærere

"De to kursene jeg deltok på fungerte veldig bra som en kombinasjon. InDesign er mitt daglige arbeidsverktøy og det var interessant og gøy å se hvordan jeg kan ta InDesign videre. Med den tekniske innsikten jeg ble gitt og eksempler jeg fikk se er det blitt klarere for meg hvilke utfordringer som venter og hvilke hensyn som må tas i betraktning når jeg nå skal designe og tilrettelegge for kommunikasjon av rapporter/tidsskrift på elektroniske medier. Kursene var inspirerende og jeg gleder meg til nå også kunne produsere gjennom InDesign. Kurslederen kunne sakene sine og vi var heldige og fikk litt generelle tips også. Dessverre ble det ikke satt av mye tid til ebok/epub, dette er noe jeg gjerne skulle likt å bli enda bedre kjent med. "

Adobe InDesign: Digitale magasiner for nettbrett

"Bra kurs med flink kursholder. Blir nok å melde meg på flere kurs ved en seinere anledning."

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Takk for et intensivt og lærerikt kurs i Adobe Edge Animate med en dyktig og effektiv instruktør. Jeg hadde ingen forkunnskaper i dette programmet, bortsett fra at jeg har jobbet mye med Dreamweaver og CSS3 (også med god hjelp av kurs hos Qross). Nå har jeg fått et solid grunnlag for å jobbe videre med Edge Animate på egenhånd og forhåpentligvis begynne å bruke det sammen med egne elever. Dette er det sjette kurset mitt her. Jeg kan anbefale Qross på det varmeste."

Kurs i Adobe Edge Animate - animasjon med HTML5

"Takker for et fint kurs HTML5 og CSS3. En bra kombinasjon av temagjennomganger og oppgaveløsning. Sitter igjen med et godt grunnlag for å arbeide med stoffet på egenhånd videre slik at jeg kan bruke det i egen undervisning på en videregående skole."

Kurs i HTML5 og CSS3

"Jeg vil takke for et flott kurs i Edge! Det var lærerrikt og gøy å delta. Vi fikk prøvd ut mange ulike funksjonaliteter ved programmet og det gav inspirasjon til å lære mer. Kommer gjerne igjen. Tusen takk Nils!"

Kurs i Adobe Edge Animate - animasjon med HTML5Rammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs?

Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs