Kurs og videreutdanning for lærere

Vi har kurset lærere i over 20 år!

Å holde seg oppdatert i den digitale verdenen og på det digitale skiftet som nå skjer, kan være en utfordring i en hektisk hverdag. Med våre kurs får du hjelp til å holde deg oppdatert og lære moderne metoder!

Vi tilbyr kurs i våre lokaler i Oslo, og reiser rundt over hele landet for skreddersydde kurs. Du kan velge mellom våre over 140 ulike kurs, eller vi kan skreddersy et kursopplegg som passer for deg eller din skole.

Vanskelig å holde seg oppdatert?

I en travel hverdag kan det å holde seg oppdatert i den digitale verdenen være svært utfordrende. Vi lever i en verden hvor ting endrer seg raskt og hvor du skal være svært dedikert og interessert for å klare å henge med. I en hverdag som allerede er travel kan det være vanskelig å henge med.

Med kurs fra Qross Kurssenter vil du få nøyaktig det du trenger, et kompetanseløft innenfor valgt fagområde.

Vil du ha besøk av en av våre dyktige instruktører?

Uansett hvor i landet du befinner deg, vi kan komme til din skole og gjennomføre kurs. Vi har reist land og strand rundt i over 20 år og holdt kurs på en rekke av landets skoler.Noen av våre populære kurs for skoler og lærere

"Som vanlig er jeg svært fornøyd etter å ha vært på kurs hos Qross. Har lært utrolig mye nytt og kommet over en høy terskel i forståelsen av verktøyene. Kursinstruktøren er svært kunnskapsrik, profesjonell og behagelig. Utvalget fra læreboken var komprimert og relevant med gode eksempler og arbeidsoppgaver. Instruktøren tok seg også tid til å gå gjennom spesielle funksjoner utenom det som kanskje var planlagt, når det kom opp ønsker og spørsmål fra deltagerne. Terningkast 6!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Et spennende kurs som fyller ut de sorte hullene efter en tid med tutorials på nett. Jeg synes kurset hadde et godt tempo som var tilpasset mitt faglige nivå."

Adobe After Effects Grunnkurs - Modul 1

"Jeg er nå påmeldt til mitt fjerde kurs hos Qross, og det i seg selv sier vel noe om at jeg er veldig fornøyd med kursene de leverer! Kurslederne er veldig kunnskapsrike, entusiastiske og godt oppdaterte. Qross er dessuten veldig lydhøre i forhold til å sette opp nye kurs etter kundenes behov."

Adobe InDesign Grunnkurs - Modul 1

"Kurset i Illustrator for viderekommne sto absolut til forventningene. Det som var bra var at vi fikk det veldig tilpasset de som kom på kurs slik at problemer som det å sitte å føle at du har kommet på feil sted ikke oppstod. Når vi jobbet var instruktøren veldig tilpassningsdyktig så når vi ville "speede" opp tempoet gjorde vi det, og dermed satt vi igjen med et veldig godt grunnlag for det vi lærte.

Alle mine spørsmål ble besvart på en tilfredstillende måte og gjennomgangen var grundig. Det fristet til å melde meg på kurs i andre program fordi utbyttet ble stort. Veldig bra!"

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 2

"Kursene jeg har tatt hos Qross er svært profesjonelt lagt opp og veldig "up to date". Kursleder er kunnskapsrik og engasjert, og jeg tror knapt det er noe InDesign relatert han ikke kan svare på! Jeg har stort utbytte av kursene, og er ikke i tvil om at de øker effektiviteten min på jobb betraktelig! "

Adobe InDesign modul 2 for grafisk produksjonRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs