Kurs for ansatte i offentlig sektor

Digital videreutdanning.

Vi har lang erfaring med å holde kurs for ansatte i offentlig sektor og tilbyr i dag over 140 ulike kurs. Qross Kurssenter er Adobe-sertifisert og vi er Microsoft-partner. Våre kursinstruktører er svært dyktige og kompetente innenfor sine fagfelt.

Hvorfor kurse de ansatte?

Dersom de ansatte blir kurset jevnlig, vil de yte mer og bli mer effektive i arbeidet. Det gir økt trivsel og de ansatte blir bedre rustet til å gjennomføre arbeidsoppgavene sine.

Kurs i Oslo og resten av landet

Vi arrangerer kurs for offentlig sektor og vi skreddersyr kurs etter ønsker og behov. Vi holder kurs i våre lokaler i Oslo og tilbyr også internkurs over hele landet.Noen av våre populære kurs for ansatte i offentlig sektor

"Bra og nyttig kurs, og ikke minst en veldig pedagogisk kursleder."

Adobe Illustrator Grunnkurs - Modul 1

"Jeg fikk godt utbytte av kurset. Jeg satte stor pris på at det var så få deltagere, noe som gjorde det lett å stille egne spørsmål og å be om informasjon mer spisset til den enkelte av oss. Det gjorde også at hver av oss fikk god veiledning når vi ønsket det under den delen av kurset der vi skulle ta bilder på egenhånd. Kurslederen hadde god oversikt over stoffet og la det frem på en behagelig og enkel måte - uten å gjøre det for enkelt eller repetitivt. Jeg kunne en god del av det tekniske fra før, men opplevde at jeg fikk mer konkret forståelse av kurset, og selv der det ble ren repetisjon, kjedet jeg meg ikke. Dersom jeg skulle ønsket meg noe mer, ville det vært mer mulighet til praktisk øvelse, men jeg ser at det ville blitt vanskelig innenfor tidsrammene. Da burde man i så fall ha gått ut; det er begrenset hvor gode muligheter det var til å fotografere og prøve ulike teknikker i og rundt kursrommet."

Fotokurs - digital fotografering

"Mange takk for et meget godt dagskurs i WordPress. Vi hadde satt opp en agenda i samarbeid med kursholder Hans Aamodt, og kom gjennom den og mere til. Hans klarte å få opplegget til å passe for alle, til tross for svært ulikt utgangspunkt. Jeg lærte veldig mye på kort tid, og føler meg klar til å gå løs på WordPress på egenhånd. Det var også en veldig hyggelig dag ispedd litt humor, og uansett hvor grunnleggende ting jeg spurte om, ble de tatt imot og besvart på en fin måte."

Kurs i WordPress

"Kurset WordPress og Dreamweaver var svært nyttig for meg, jeg lærte mye føler jeg! Vi var en relativ liten gruppe, noe som betød at lærer kunne gå rundt å hjelpe den enkelte - helt supert! Det var rom for spørsmål, og lærer forklarte på en forståelig måte. Likte spesielt godt at vi fikk utdelt et omfattende hefte der alt vi gjennomgikk på kurset står godt forklart - slik at vi kan ta det fram og repetere i etterkant. For det er mye lærdom pakket inn på to kursdager... ;o) God kaffe og deilig lunsj!"

Kurs i WordPress og Adobe Dreamweaver

"Jeg synes det var et nyttig kurs, med god refleksjon om tilgjengelighet."

Kurs i Office og Adobe AcrobatRammeavtale på kurs
Vi hjelper dere med digitaliseringen!

Planlegger din organisasjon et kompetanseløft?
Med en rammeavtale på kurs hos Qross Kurssenter kan du sikre dine medarbeidere opplæring over tid.

Bedriften får sin egen konto hvor dere har full kontroll over påmeldinger og gjennomførte kurs, kostnader etc.
Den enkelte deltaker får sin egen profil med tilsvarende oversikt over sine kurs, mulighet for å laste ned diplom og kursbevis m.m.

De ansatte kan enkelt bestille kurs her på qross.no. De får tilgang på over 140 ulike kurs og alle påmeldinger vil automatisk knyttes til bedriftens konto slik at dere til enhver tid har full oversikt.

Ta kontakt for en skreddersydd rammeavtale på kurs.

Jeg vil vite mer

Du kan også chatte med oss nederst på siden, eller ring oss på 22 07 00 90.Referanser

Vi har samlet hundrevis av tilbakemeldinger fra våre deltakere. Se hva andre sier om våre kurs og hvordan vi tilpasser kursene slik at alle skal få mest mulig kunnskap og forståelse.

Se våre referanser

Evalueringssnitt 4.8 av 5. LogoOnlinekurs

I tillegg til våre klasseromskurs som holdes i våre kurslokaler i Oslo, og internkurs vi tilbyr ute i bedrifter over hele landet, så tilbyr vi også nettundervisning / onlinekurs.

Med onlinekurs får du fortsatt de samme kvalitetskursene, men du slipper å reise. Ta et kurs fra hjemmekontoret eller arbeidsplassen, fra din egen PC. Kursene er instruktørledet og foregår live / i sanntid. Du har med andre ord mulighet til å ha en dialog med instruktør underveis og få svar på dine spørsmål.

Hvordan foregår onlinekurs? Onlinekurs - kursoversikt

×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.

Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs