Om oss — Qross Kurssenter

Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter

AATC. Logo.Vi tilbyr over 100 ulike kurs, over hele landet

Vi arrangerer kurs for både bedrifter, offentlige virksomheter og privatpersoner. Vi holder kurs i våre egne lokaler i Oslo og tilbyr også internkurs over hele landet.

Microsoft Partner. Logo.Vi bidrar til kortere vei til kunnskap via våre mange kurs

Investering i etterutdanning og økt kompetanse betaler seg i lengden. Det gir en mer effektiv og lønnsom bedrift, og bedre kvalitet på arbeidet du utfører.

Våre instruktører jobber til daglig med de temaene de underviser i og har hands-on erfaring med praktiske problemstillinger.

Adobe-sertifisert kurssenter

Vi er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter og tilbyr kurs i en rekke av Adobes programmer som Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Animate, Dreamweaver, Acrobat, Muse, Captivate, FrameMaker og LiveCycle. Sertifiseringen innebærer at våre instruktører kontinuerlig blir evaluert, og du som deltaker er sikret undervisning på høyt faglig nivå formidlet av gode pedagoger.

Over 100 kurs — bli klar for i morgen allerede i dag!

I tillegg har vi en rekke kurs innen HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, PHP, WordPress, responsiv webdesign, Sketchup (3D), 3D-printing, fargestyring, grafisk produksjon, digital fotografering, videoredigering, Microsoft Office, Visio, Project, Prezi, Keynote, e-postmarkedsføring med MailChimp, HTML5-annonser med Google Web Designer, CSS-animasjon, SEO (søkemotoroptimalisering), Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords, Facebook-annonsering, Firebase, digital markedsføring, universell utforming, GDPR m.m.

Kursene har begrenset antall deltakere, slik at du alltid vil få den hjelpen du har behov for av instruktøren!

Vil du se hva andre kursdeltakere har uttalt om våre kurs? Ta en titt på våre referanser.

Deltar du på kurs hos oss får du:

  • et kurs ledet av en høyt kvalifisert instruktør med lang erfaring.
  • USB minnepenn inkludert kursmateriell.
  • kursdokumentasjon som egner seg godt både som oppslagsverk og til repetisjon i etterkant av kurset.
  • kursbevis og diplom etter endt kurs.
  • lunsj i en kantine med et stort og variert utvalg.
  • Nespresso kvalitetskaffe.
  • te, friskt vann, kjeks og frukt i pauser.
  • mulighet til å kontakte oss i etterkant av kurset dersom du har spørsmål i forbindelse med det programmet du har vært på kurs i.