Om oss — Qross Kurssenter

Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter

Vi tilbyr kurs i en rekke av Adobes programmer. Våre instruktører er sertifiserte av Adobe og har lang erfaring som instruktører og konsulenter innen de programmene de jobber med til daglig. Dette betyr at du som deltaker hos Qross Kurssenter er sikret en instruktør som vet hvordan praktiske problemstillinger skal løses og som faglig og pedagogisk til enhver tid er godkjent av Adobe.

Adobe Authorised Training Centre. Logo. Microsoft Partner. Logo.

Kurs over hele landet

Vi holder standardkurs i våre moderne kurslokaler i Oslo. Vi tilbyr også internkurs/spesialkurs over hele landet.

Et bredt utvalg av kurs

Vi tilbyr flere nivåer av kurs i bl.a. Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Animate, Dreamweaver, Muse, Acrobat, Captivate, After Effects, Premiere Pro, LiveCycle og FrameMaker.

I tillegg har vi flere kurs innen HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, PHP, WordPress, responsiv webdesign, Sketchup (3D), 3D-printing, fargestyring, grafisk produksjon, digital fotografering, videoredigering, Microsoft Office, Visio, Project, Prezi, Keynote, e-postmarkedsføring med MailChimp, HTML5-annonser med Google Web Designer, CSS-animasjon, SEO (søkemotoroptimalisering), Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords, Facebook-annonsering, Firebase m.m.

Kursene har begrenset antall deltakere, slik at du alltid vil få den hjelpen du har behov for av instruktøren!

Vil du se hva andre kursdeltakere har uttalt om våre kurs? Ta en titt på våre referanser.

Deltar du på kurs hos Qross Kurssenter får du:

  • et kurs ledet av en høyt kvalifisert Adobe-sertifisert instruktør med lang erfaring.
  • USB minnepenn inkludert kursmateriell.
  • kursdokumentasjon som egner seg godt både som oppslagsverk og til repetisjon i etterkant av kurset (på de fleste kurs er dette en kombinasjon av bøker og Qross Kurssenter sitt egenutviklede materiale).
  • kursbevis og diplom etter endt kurs.
  • lunsj i en kantine med et stort og variert utvalg.
  • Nespresso kvalitetskaffe.
  • te, friskt vann, kjeks og frukt i pauser.
  • mulighet til å kontakte oss i etterkant av kurset dersom du har spørsmål i forbindelse med det programmet du har vært på kurs i.