Bestill kurset

Slik skriver du profesjonelle og kommuniserende tekster på engelsk

Løft dine engelske tekster, enten det er til nettsider, SoMe, e-post, forretningsbrev eller annet.


Et engelskkurs som skal lære deg skriveteknikkene som er praktiske og virkningsfulle, og som skal løfte opp dine engelske tekster (forretningsbrev og e-post, artikler, nettsidetekst, innlegg på sosiale medier) til et høyere nivå.

Kursdetaljer

Varighet: 1 dag Kl. 9.00—15.00
Sted: Qross Kurssenter AS, Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Inkludert: Lunsj, kursdokumentasjon, kursbevis og diplom.
Pris: kr 6 450,00
Betaling / faktura: Velg mellom faktura på e-post, EHF eller papirfaktura. Valget gjør du i handlevognen.
Dato: Finner du ingen kursdato som passer?
Kontakt oss på kurs@qross.no eller 22 07 00 90.
Last ned:

Kursinnhold

Undersøkelsene viser at nordmenn ikke klarer å skille mellom formell og uformell engelsk, og mangler kunnskap til å skrive engelsk på et profesjonelt nivå. Vi er ikke komfortable med engelsk på jobben, og kun halvparten av norske arbeidstagere mener de får gjort en like god jobb når de må kommunisere på engelsk på jobb. I tillegg har vi et relativt begrenset vokabular, og vi har en tendens til å overbruke enkle ord og uttrykk som «it's very nice», «that's interesting» i både skriftlige og muntlige kontekster. Vår skrivestil, som er mer direkte sammenlignet med briter og amerikanere, kan bli oppfattet som uhøflig, uprofesjonell eller arrogant.

 • Kunnskap om forskjellene mellom formell og uformell engelsk og hvordan du kan produsere innhold som egner seg i en forretningskontekst.
 • Et større og mer avansert vokabular. Istedenfor å ta i bruk de enkle og overbrukte «very nice», «very interesting», «very important», vil du lære å bruke ord og uttrykk som er langt mer sofistikerte og effektive.
 • Kunnskap og teknikk om å bruke dempende språk i korrespondanse på engelsk slik at du unngår å bli oppfattet som for direkte eller arrogant. Et godt og passende språkbruk kan være inngangsnøkkelen til en ny forretningsforbindelse, og det vil også hjelpe deg med å opprettholde et langvarig forhold med dine forretningspartner og kunder i utlandet.
 • Casestudies hvor vi analyserer engelske tekster publisert på nettsider og sosiale mediekanaler til norske bedrifter, museer og organisasjoner. Vi vil fokusere på feil ordvalg og grammatikk, ukorrekt setningsstruktur, forskjell mellom ordsammensetninger på engelsk og norsk, og problemer som oppstår under direkte oversettelse mellom norsk og engelsk. Gjennom denne prosessen lærer vi å unngå de typiske feilene, samt å produsere tekstinnhold som er grammatisk korrekt.
 • Casestudies hvor vi studerer og analyserer artikler fra BBC, samt Instagram-innlegg publisert på en rekke ledende britiske og amerikanske museer, nyhetsbyråer og organisasjoner. Du vil få en dypere innsikt i ordvalg, skrivestil, grammatikk og setningsstruktur i engelsk språk. Gjennom denne prosessen lærer du teknikkene som kan hjelpe deg til å produsere innhold som høres "mer engelsk" ut og som oppnår den type effekten du ønsker.
 • English Grammar in Use. Praktiske og nyttige tips om engelsk grammatikk som kan løfte opp dine tekster til et høyere nivå.
 • En grundig gjennomgang av engelskord og uttrykk som kan skape forvirring for folk som ikke har engelsk som morsmål.
 • Relevante eksempler vil bli brukt til å illustrere grammatiske og setningsstrukturer i engelsk, samt forskjellene mellom engelsk og norsk gjennom hele kurset.

Hvorfor velge dette skrivekurset?

 • Engelsk er det viktigste verdensspråket. Ikke bare er god skrivekompetanse i engelsk en nødvendighet i en globalisert verden, den gir også oss et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet.
 • Vi lever i et digitalisert samfunn, og det krever at vi kommuniserer med våre utenlandske forretningspartner, kolleger og kunder via e-post og sosiale medier, på engelsk.
 • Det er forskjellige skriveteknikker som vi kan benytte til å oppnå ulike kommunikative mål. Innlegg på sosiale medier som skal engasjere et internasjonalt publikum krever en annerledes skrivestil enn informative e-poster som vi sender til våre utenlandske kolleger. Vi går gjennom forskjellige skrivestiler og teknikker i kurset.

Se flere kurs i kategorien Digital markedsføring.


Bestill kurset — legg i handlevognen

Slik skriver du profesjonelle og kommuniserende tekster på engelsk

Velg kursdato

Vennligst velg dato
Obligatorisk
@
Obligatorisk Feil format
Obligatorisk Feil format

Velg plattformVennligst velg plattform

Vil du ta med din egen maskin på kurset?
Ditt valg! Du kan også låne av oss. Hvis du tar med egen maskin:

Ta med egen PC eller Mac. Ingen spesielle krav til programvare eller maskinvare.Hvem passer kurset for?

Et engelskkurs for alle som ønsker å lære seg skriveteknikkene som er praktiske og virkningsfulle.

Forkunnskaper

Ingen.

Våre kurslokaler er utstyrt med både Windows og Mac OS. Du velger ønsket plattform ved påmelding.

@
Obligatorisk Feil format
@
Obligatorisk Feil format


PS. Vi lagrer ingen av e-postadressene eller andre opplysninger forbundet med vår tips-funksjon.
Du vil derfor aldri motta annen e-post fra oss enn den du har bedt om selv eller som skyldes at andre tipser deg om våre kurs.Referanser

Les hva andre deltakere har uttalt om våre kurs.

Se referanser

×
Alle kurs 3D Animasjon og annonseproduksjon Digital markedsføring E-læring Foto og bildebehandling Grafisk design og produksjon Kontorverktøy Video og videoredigering Webdesign, utvikling og publisering
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 130 ulike kurs å velge mellom.

Eller klikk her for å se alle kurs...