En skattekiste av en guide for deg som bruker Adobe Premiere Pro og After Effects

Vår kursleder i Adobe After Effects og Adobe Premiere Pro, Jarle Leirpoll, har jobbet med «Hollywood-teamet» til Adobe for å skrive en guide til de som skal redigere spillefilmer og serier i Premiere Pro.

Best Practices & Workflow Guide for Long Form and Episodic Post Production

Jarle skrev de fleste kapitlene, og gjorde også layout-jobben på den nesten 140 sider store Best Practices & Workflow Guide for Long Form and Episodic Post Production som ble sluppet i juli 2022. 

Best Practices & Workflow Adobe Premiere Pro og After Effects
Best Practices & Workflow Guide for Long Form and Episodic Post Production

Guiden er en skattkiste av kunnskap fra de som har erfaring med å redigere store prosjekter som spillefilmer og strømmeserier. Målgruppa er de som klipper filmer i Hollywood og andre steder, og de som jobber med serier til HBO, Netflix og andre strømmetjenester – men rådene og teknikkene er nyttige for alle brukere av Premiere Pro og After Effects.

«Det er en stor ære for meg å bli spurt om å være forfatter på et sånt prosjekt med en så «high-end» målgruppe» 

Jarle Leirpoll.

Om Jarle

Jarle Leirpoll. Portrettfoto.

Jarle har tidligere skrevet boka The Cool Stuff in Premiere Pro med avanserte teknikker og arbeidsflyt for redigering, og e-boka Making MOGRTs, en bok om å lage videografikk-maler (Motion Graphics Templates) i Adobe After Effects for bruk i Premiere Pro. I tillegg har han gitt ut den norske boka Video i Praksis, om de ulike aspektene av videoproduksjon.

Relaterte kurs:

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *