Hva er Microsoft Teams?

«Hva er Microsoft Teams» er det mange som lurer på i disse dager. Svaret er at det rett og slett er den ultimate meldingsappen for organisasjonen din – et arbeidsområde der dere kan samarbeide og snakke sammen i sanntid, ha møter, dele filer og apper og kanskje til og med en emoji her og der! Alt på ett sted, synlig og tilgjengelig for alle.

Hva er Microsoft Teams’ fordeler?

Microsoft Teams er utformet med IT i tankene og samler administreringsfunksjoner for samarbeid, møter, samtaler og apper på ett sted og med enkel administrasjon.

  1. Innholdsrik chat med tekst, lyd, video og fildeling.
  2. Ha en privat chat for å utvikle en idé før du deler den med hele organisasjonen.
  3. Lagre alle filene, dokumentene og mye mer på ett sted.
  4. Integrer favorittappene dine – Planner, Trello, GitHub og mange flere.

Hvordan fungerer Microsoft Teams?

Et team er en gruppe personer som samles for å få noe gjort i organisasjonen din. Noen ganger er et team hele organisasjonen.

Team består av kanaler, som er samtalene du har med andre teammedlemmer. Hver kanal er dedikert til et bestemt emne, en bestemt avdeling eller et bestemt prosjekt.

Kanalene er der jobbingen skjer. Det er her tekst-, lyd- og videosamtaler for hele teamet skjer, det er her filer deles, og det er her apper legges til.

Kanalsamtaler er offentlige, mens chatter er bare mellom deg og en annen person (eller en gruppe). Du kan tenke på chat som direktemeldinger i Skype for Business eller andre meldingsapper.

Microsoft Partner

Qross Kurssenter er Microsoft Partner og ønsker selvsagt å kunne bidra til å at flest mulig kan få utbytte av Microsoft Teams. Hvis du følger linken her kan du lese mer om hvordan du kan få Microsoft Teams gratis.

Hvis du ønsker å få vite mer om hvordan du får tilgang kan du lese guiden her eller se nærmere på relaterte kurs nederst på siden 😀

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *