Microsoft Teams – Gratis

Det stemmer – Microsoft Teams helt gratis.

Det vil si kr 0,- i disse dugnadstider, til alle som ønsker det.

Teams er et on­li­ne samarbeidsmiljø der medlemmer av en or­ga­ni­sa­sjon kan ha samtaler i sann­tid, dele fi­ler og plan­leg­ge mø­ter gjen­nom vi­deo­chat.

Med stadig flere som velger hjemmekontor er det viktigere enn noensinne å kunne jobbe effektivt – kommunisere med ditt team og få ting gjort!

Qross Kurssenter er Microsoft Partner og ønsker selvsagt å kunne bidra til å at flest mulig kan få utbytte av Microsoft Teams.

Microsoft Partner Teams

Ønsker du å komme i gang med Teams følger du linken under.

De fles­te som bru­ker Mi­cro­soft Teams har blitt til­delt Of­fi­ce 365 gjen­nom sin ar­beids­gi­ver el­ler sitt stu­die­sted. I så fall vil noen i be­drif­tens IT el­ler HR av­de­ling gi deg og dine kol­le­ga­er til­gang til Teams kon­to­en.

Skaff deg Microsoft Teams gratis

Linken ovenfor fungerer bra for enkeltpersoner, men hvis du er IT-ansvarlig for din skole eller bedrift og ønsker å rulle ut Teams sentralt må du lese videre.

IT admin guide

Hvis du jobber innen utdanning og ønsker å sette opp løsninger for lærere, studenter og administratorer må du bruke Office 365 A1.

Få Office 365 gratis for hele skolen

Denne gratisversjonen av Office 365 er tilgjengelig for alle utdanningsinstitusjoner.

P.S. Hvis din bedrift ikke har lisens for Teams, så kan du i disse dager få et gratis Office 365 E1 tilbud for 6 måneder.

Slik får du tilgang til Microsoft Teams om du allerede har tilgang til Office 365.

Hvis du ønsker å lære mer om Microsoft Teams kan du lese videre her. I tillegg kan du lese mer om relaterte kurs nederst på siden 😀

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *