Adobe Photoshop Camera – Unike kameraeffekter

Adobe kommer stadig med nye funksjoner og apper. Nå har de lansert Adobe Photoshop Camera som er en app til mobil og som gjør at man kan legge filter på før man tar selve bildet.

Appen er full av kule effekter og filter og det er veldig lett å bytte dersom man ønsker noe annet. Her kan man finne sin egen stil og virkelig briljere i sosiale medier. For det er akkurat det denne appen er ment for, den skal brukes til å ta bilder til Instagram og andre sosiale delingsplattformer.

Kameraeffekter

Velg mellom mange ulike filter og kameraeffekter. Man kan velge å legge dem til før man tar bildet eller etter. Det er mulig å laste ned et stort antall filter og andre effekter fra biblioteket.

Sosiale medier

Bruk Photoshop-effekter fra kjente artister, kunstnere og influensene eller lag din egen helt unike stil. Her kan man enkelt legge bilder direkte ut i feeden fra Photoshop Camera.

AI drevne funksjoner

Appen inneholder AI drevne funksjoner, noe som gjør at bildene finjusteres med riktig lyssetting og foretar enkel redigering automatisk.

Fargekorrigering

Appen har flere funksjoner for fargekorrigering, samt en autokorreksjonsmulighet som enkelt redigerer og endrer farge som hvitbalanse, kontrast og metning.

Relevante kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *