Videoredigering med Adobe Premiere Rush CC

Et enkelt og kraftig redigeringsprogram for video. Publiser til YouTube, Facebook, Instagram, nettside m.m.

Bestill kurset

En 2-dagers innføring i Adobe Premiere Rush CC - et enkelt og likevel kraftig redigeringsprogram for video. Rush fungerer på alle de vanligste plattformene: iOS, Windows og MacOS - og Android versjon kommer snart.

Kursdetaljer

Varighet: 2 påfølgende dager KL. 9.00—15.00
Sted: Qross Kurssenter AS, Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Inkludert: Lunsj, USB minnepenn, kursbevis og diplom.
Pris: kr 9 990,00
Betaling / faktura: Velg mellom faktura på e-post, EHF eller papirfaktura. Valget gjør du i handlevognen.
Last ned:

Kursinnhold

Du lærer å redigere i Adobe Premiere Rush CC på mobilen og på laptopen. Vi går gjennom hele prosessen, fra opptak og import av stoffet, via redigering, fargekorrigering, lydmiks og grafikk/tekster, til eksport til sosiale medier.

Ta gjerne med egne videoopptak du vil redigere. Hvis du ikke har eget stoff, så får du stoff på kurset som du kan bruke.

  • Import av stoffet.
  • Redigeringsprinsipper og -teknikker.
  • Manuell lydmiks.
  • Automatisk lydmiks.
  • Fargekorrigering.
  • Grafikk og tekster.
  • Bruk av Motion Graphics Templates.
  • Lagre den ferdige filmen på din maskin eller telefon.
  • Publisere til YouTube, Facebook og Instagram.
  • Åpne Rush prosjekter i Premiere Pro.
Adobe Premiere Rush CC. Skjermbildeillustrasjon.
Bilde fra Adobe.

Om Adobe Premiere Rush CC

Adobe Premiere Rush CC er et enkelt og likevel kraftig redigeringsprogram for video. Det fungerer på alle de vanligste plattformene: iOS, Android, Windows og MacOS. Det betyr at du kan gjøre opptak med mobilen, starte redigering på mobilen, og fortsette å redigere på laptopen når du kommer hjem. Eller du kan gjøre alt ferdig med mobilen - det er helt opp til deg.

Premiere Rush er perfekt for deg som skal lage enkle videohistorier med videoopptak, stillbilder, musikk og grafikk - men ikke trenger alle de avanserte funksjonene i Adobe Premiere Pro. Brukergrensesnittet i Rush er utrolig rent og enkelt, så du kan konsentrere deg om innholdet.

I tillegg kan du bytte mellom widescreen, vertikal video og kvadratisk video bare ved et enkelt knappetrykk, og lagre en film lokalt, eller publisere direkte til YouTube, Facebook og Instagram! Premiere Rush er bygd med tanke på deg som leverer innhold til nettsider, blogger og sosiale medier.

Selv om Premiere Rush er veldig enkelt å bruke, så inneholder det avanserte funksjoner fra andre Adobe-programmer: avspillingsmotor og forenklet fargekorrigering fra Premiere Pro, automatisert lydbearbeiding fra Audition etc. Adobe har rett og slett tatt det beste fra sine proffe programmer og gjort brukergrensesnittet enklere ved å fjerne all visuell støy.

Adobe Premiere Rush CC. Skjermbildeillustrasjon.
Bilde fra Adobe.

Kombiner med Adobe Stock og Adobe Premiere Pro

Når du vil legge på grafikk og tekst kan du bruke massevis av Motion Graphics Templates fra Adobe Stock. Mange er gratis, og noen må du betale for. Du kan også lage, eller få laget, spesiallagde maler for dine behov ved hjelp av Premiere Pro.

Skulle du trenge mer avanserte verktøy kan du åpne et Premiere Rush prosjekt i Premiere Pro og jobbe videre med stoffet med alle mulighetene du har der. Men de fleste vil klare seg lenge med de mulighetene som ligger i Rush.

Adobe Premiere Rush CC ble lansert 15. oktober 2018. Du kan lese mer om programmet på Adobe sin nettside (åpnes i ny fane).


Se flere kurs i kategorien Video og videoredigering.
Bestill kurset — legg i handlevognen

Velg mellom faktura på e-post, EHF eller papirfaktura. Valget gjør du i handlevognen.

Velg kursdato

Vennligst velg dato

Ingen kursdato som passer? Kontakt oss på kurs@qross.no eller 22 07 00 90.

Obligatorisk
@
Obligatorisk Feil format
Obligatorisk Feil format

Velg plattformVennligst velg plattform


Du må ta med egen maskin/utstyr på dette kurset. Velg plattform du kommer til å benytte på kurset ovenfor.

Sørg for å ha nyeste versjon av Adobe Premiere Rush installert på din laptop, og evt. på din smarttelefon. https://www.adobe.com/products/premiere-rush.htmlHvem passer kurset for?

Premiere Rush CC er for deg som skal lage enkle videohistorier med videoopptak, stillbilder, musikk og grafikk ? men ikke trenger alle de avanserte funksjonene i Adobe Premiere Pro. Rush er bygd med tanke på deg som leverer innhold til nettsider, blogger og sosiale medier.

Forkunnskaper

Det forutsettes at kursdeltakerne har god kjennskap til data generelt. Det vil si at de må beherske sitt operativsystem (Mac OS eller Windows) godt, og være vant til å finne fram i vinduer, menyer etc. Det er en forutsetning at deltakerne kjenner til gode arbeidsmetoder og tastatursnarveier for sitt operativsystem, som Ctrl+C for å kopiere, Ctrl+V for å lime inn etc.

Versjon: Creative Cloud (CC).

Sørg for å ha nyeste versjon av Adobe Premiere Rush installert på din laptop, og evt. på din smarttelefon. https://www.adobe.com/products/premiere-rush.html

@
Obligatorisk Feil format
@
Obligatorisk Feil format


PS. Vi lagrer ingen av e-postadressene eller andre opplysninger forbundet med vår tips-funksjon.
Du vil derfor aldri motta annen e-post fra oss enn den du har bedt om selv eller som skyldes at andre tipser deg om våre kurs.Referanser

Les hva andre deltakere har uttalt om våre kurs.

Se referanser