Bestill kurset

Adobe Captivate workshop

For deg som ønsker en skreddersydd opplæring i Adobe Captivate.


Adobe Captivate workshop er en 1-dags workshop for deg som ønsker tilpasset opplæring i bruk av Adobe Captivate.

Kursdetaljer

Varighet: 1 dag Kl. 9.00—15.00
Sted: Qross Kurssenter AS, Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Inkludert: Lunsj og diplom.
Pris: kr 9 950,00
Betaling / faktura: Velg mellom faktura på e-post, EHF eller papirfaktura. Valget gjør du i handlevognen.
Dato: Finner du ingen kursdato som passer?
Kontakt oss på kurs@qross.no eller 22 07 00 90.
Last ned:

Kursinnhold

Denne workshopen har ikke noe fast kursinnhold. Dette spesialtilpasses for hver enkelt kunde avhengig av hva du har behov for. Et godt utgangspunkt vil imidlertid være kursinnholdet på Captivate grunnkurs.

Ta kontakt med oss på kurs@qross.no eller 22 07 00 90 for å avtale dato for kurs. Om ønskelig kan vi sette av to halve dager istedenfor en hel dag.

Se også vårt standardkurs Adobe Captivate Grunnkurs.


Hvorfor velge denne workshopen i Adobe Captivate?

  • Du ønsker en tilpasset opplæring i Adobe Captivate med fokus på nøyaktig de funksjoner du har behov for.
  • Du får en tilpasset opplæring med fokus på reelle produksjonsoppgaver knyttet mot de systemer/programmer du skal jobbe mot i det daglige.
  • Du vil lære å gjøre automatisk opptak av det som skjer på skjermen og lage interaktive filmer av dette.
  • Lær å redigere filmene etter opptak. Legge til tekst, lyd, bilder, animasjoner, video, interaktivitet, linker, rollovers, import fra Powerpoint m.m.
  • Du vil få tips om hva du bør tenke på før, under og etter opptak av opplæringsfilmer. Arbeidsflyt rett og slett!
  • Vi legger opp kursinnholdet direkte rettet opp mot det du faktisk skal bruke programmet til. Det betyr at du selv bestemmer hva vi skal ha fokus på og vi kan gjøre oppgaver knyttet direkte opp mot de programmene du selv skal gjøre opptak i (dersom de er tilgjengelig på internett, eller dersom du tar med egen PC med den aktuelle programvaren installert).
  • På denne måten vil du få en praktisk gjennomgang i bruk av Adobe Captivate knyttet direkte opp mot de problemstillingene du vil komme borti når du senere skal arbeide med programmet. Samtidig vil du selvfølgelig få påfyll av teori slik at du lærer å mestre de muligheter som ligger i Captivate, og du vil få utdelt en norsk dokumentasjon som gir deg god oversikt over programmet og som kan brukes som oppslagsverk i etterkant av kurset.

Se flere kurs i kategorien E-læring.Beklager, ingen berammede kurs med ledige plasser.

Kontakt oss på kurs@qross.no. Enten du ønsker å stå på venteliste, om du ønsker informasjon om internkurs eller du har andre ønsker skal vi hjelpe deg.

På forespørsel - ta kontaktHvem passer kurset for?

Kurset er rettet mot personer som har behov for å lage opplæringsvideoer av programvare/websider og som ønsker en tilpasset opplæring. På dette kurset tilpasses kursinnholdet etter dine behov. Vi ser på de funksjoner og muligheter du har behov for. Ta gjerne med deg konkrete prosjekter du jobber med, eller programvare du skal gjøre opptak i, slik at vi kan gjøre praktiske øvelser knyttet direkte opp mot det du skal bruke Captivate til i det daglige. Også personer som jobber med support vil ha stor nytte av kurset for å lage filmer til bruk i supportøyemed.

Forkunnskaper

Kurset krever ingen forkunnskaper utover alminnelig kjennskap til arbeid med Windows og bruk av f.eks Internet Explorer eller Firefox.

Kurset retter seg mot personer som ønsker å lage opplæringsvideoer (demonstrasjoner og/eller simulering av programvare), jobber med support og vil minimere henvendelser ved å tilby brukerne å se en video med løsning av problemet på nett eller lignende. Captivate kan også brukes til produksjon av presentasjoner (ala Powerpoint) som er mer egnet for nettpublisering.

Versjon: Valgfritt.

Våre kurslokaler er utstyrt med både Windows og Mac OS. Du velger ønsket plattform ved påmelding.

@
Obligatorisk Feil format
@
Obligatorisk Feil format


PS. Vi lagrer ingen av e-postadressene eller andre opplysninger forbundet med vår tips-funksjon.
Du vil derfor aldri motta annen e-post fra oss enn den du har bedt om selv eller som skyldes at andre tipser deg om våre kurs.
Se også disse kursene:
Referanser

Les hva andre deltakere har uttalt om våre kurs.

Se referanser

×
Alle kurs 3D Animasjon og annonseproduksjon Digital markedsføring E-læring Foto og bildebehandling Grafisk design og produksjon Kontorverktøy Video og videoredigering Webdesign, utvikling og publisering
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Søk etter kurs
Du har over 130 ulike kurs å velge mellom.

Eller klikk her for å se alle kurs...