Egenskaper / Properties panel i InDesign

Spørsmål:

Jeg har arbeidet en del i InDesign, og synes det er veldig gøy. Nå har jeg støtt på et litt tullete problem som jeg ikke finner tilbake til. Det automatiske «egenskaper» panelet som lå til høyre på siden min er borte..! Jeg skjønner ikke helt hva jeg har klikket ut/bort – kan du hjelpe meg?

Altså det som hele tiden gav meg «forslag» til hva jeg ville gjøre..

Properties-panel, InDesign. Skjermbilde.
Properties/Egenskaper-panelet ligger som standard til høyre i skjermbildet.

Svar

Alle paneler ligger på Vindu (Window)-menyen

Der kan du også lagre (eller gjenopprette) paneloppsettet ditt hvis du roter det til. 🙂

Panelet du savner heter Egenskaper i den norske versjonen, Properties i den engelske.

Alle paneler kan hentes opp via Window/Vindu-menyen.

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *