Kursguide - vil du lære web og webdesign?

Vi hjelper grafiske designere og andre uten erfaring med web

Har du lite eller ingen webkompetanse i dag?

10 %
Din kompetanse i dag


Les videre for å se hvordan du kan øke din webkompetanse

Vi tilbyr kurs for grafiske designere og andre uten erfaring med web, som ønsker å komme igang med web og webdesign. Meld deg på kurs og øk din kompetanse!

 • Vi ufarliggjør overgangen fra grafisk til web
 • Kurs på flere nivåer
 • Er du i tvil om hva du bør lære, start med vårt spesialtilpassede kurs hvor du får en oversikt over ulike retninger
 • Velg deretter hvilken retning du ønsker å gå og hvilke kurs du bygger på med

Nedover siden får du presentert en rekke kurs som vil passe for deg. Hvor mye du bør lære avhenger av hva du skal jobbe med.

Nederst kan du bestille din kurspakke.

Illustrasjonsfoto.


Webdesign kurs for grafiske designere Spesialtilpasset kurs for deg som ønsker å lære om web og webdesign

Dette kurset gir deg en innføring i ulike retninger innen web: programvare for webdesign, publiseringsløsninger, ord og uttrykk, kodespråk, annonsering, sosiale medier, søkemotoroptimalisering, analyse m.m.

Etter fullført kurs har du en bedre forståelse av web og webdesign og det er enklere å vite hva du skal satse på videre.Kom igang med et av våre kurs og din webkompetanse vil øke:

25 %


Veien videre — programvare, koding, publiseringsløsning, annonseproduksjon, analyse, optimalisering m.m Vi hjelper deg med å velge riktig

Det å lære seg web og webdesign kan innebære mye forskjellig. For noen er det riktige valget å lære seg en programvare. For andre vil det være riktig å lære seg å kode, eller kanskje en publiseringsløsning. For noen vil det være fornuftig med alle disse tingene.

På toppen av produksjon av nettsider kommer en rekke andre arbeidsoppgaver som inkluderer en rekke verktøy og regler du i større eller mindre grad må forholde deg til, som for eksempel:

 • Digital markedsføring
 • Webanalyse
 • Annonsering
 • Søkeoptimalisering
 • Nyhetsbrev
 • Teknisk optimalisering m.m.

Disse temaene er enten egne kurs, eller en del av et kurs. Ønsker du å lære noe spesifikt, men er usikker på hvilket kurs det inngår i? Spør oss.

Klikk her for vår kursoversikt

Nedenfor finner du kurs som kan passe for deg, avhengig av hva og hvor mye du ønsker å lære:Din webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

35 %


Adobe Muse Lag nettsider, prototyper, wireframes og skisser uten å kode

Programmet retter seg mot designere som typisk jobber med InDesign, Photoshop og/eller Illustrator og som ønsker å produsere nettsider tilpasset desktop, nettbrett og mobil uten å kode.Din webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

45 %


Adobe Dreamweaver "Storebroren" til Muse

Lær moderne responsiv webdesign, med det markedsledende verktøyet fra Adobe. Dreamweaver byr på en rekke funksjoner og verktøy som gjør design og produksjon av moderne nettsider til en lek.Din webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

55 %


HTML og CSS Lær spåkene som danner grunnlaget for alle nettsider

HTML og CSS er språkene som danner grunnlaget for enhver nettside. Å lære seg disse språkene er nyttig uansett hvilket verktøy eller programvare du skal jobbe med. Disse kursene kan kombineres med alle andre kurs.Din webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

65 %


WordPress Verdens mest populære nettløsning

Med WordPress kan du lage moderne profesjonelle avanserte nettsider, nettbutikker og blogger. WordPress består av mange tusen utvidelser som gir deg funksjonalitet og design uten at du selv må lage det.Din webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

75 %


Kurs i digital markedsføring Bli synlig, tiltrekk deg kunder

Vi tilbyr en rekke kurs innen digital markedsføring som vil hjelpe deg å bli mer synlig på nett og tiltrekke deg flere kunder.

 • MailChimp
 • Søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Google Analytics
 • Google AdWords
 • Google Tag Manager
 • Facebook
 • Innholdspublisering
 • Foto og video med mobil
 • Videoreportasjer


Din webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

85 %


Animasjon. Logo.

Animasjon og annonseproduksjon med HTML5 og CSS Lær å kode eller velg en programvare

Hvordan du skal produsere animasjoner og annonser avhenger av hvor de skal publiseres. Riktig valg av kurs og verktøy vil derfor variere.

Mer om kurs i animasjonDin webkompetanse vil øke for hvert kurs du gjennomfører:

95 %


Bildebehandling Photoshop for profesjonell bildebehandling

Adobe Photoshop — det ledende bildebehandlingsprogrammet på markedet er vårt foretrukne valg når det kommer til redigering av bilder. Lær Photoshop for redigering og tilpasning av bilder til din nettside.Din webkompetanse etter fullførte kurs. Du er nå i stand til å produsere profesjonelle nettsider

100 %


Kurspakke. Illustrasjon.

Be om kurspakke Sett sammen din egen kurspakke

Vet du hva du vil? Sett sammen din egen kurspakke og send den til oss. Du vil motta tilbud på din kurspakke i løpet av kort tid.

Be om tilbud på kurspakke

Er du usikker på hvilken retning du skal gå? Start med kurset Webdesign for grafiske designere og vi kan garantere deg at det etter endt kurs vil være mye enklere å stake ut kursen videre.

Er du fortsatt usikker? Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg.

Om Qross Kurssenter Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter

Våre åpne kurs holdes i Østensjøveien 36 på Brynseng i Oslo. Vi tilbyr også internkurs, spesialkurs og en-til-en opplæring over hele landet.

Mer om oss


Adobe Authorised Training Partner. Logo.
×
Alle onlinekurs Alle kurs i Oslo Bedriftsinterne kurs
×

Din profil

Logg inn

Registrer deg gratis
×
Kart og veibeskrivelse Parkering Ofte stilte spørsmål Om oss Ansatte Referanser E-post: kurs@qross.no Tlf: 22 07 00 90 Messenger
×

Du har over 140 ulike kurs å velge mellom.


Klikk her for å se alle kurs i Oslo Klikk her for å se alle onlinekurs