Trysil Magasin for iPad – laget av kursdeltaker hos Qross

Eggen Grafisk har vært på kurs hos Qross og lært om digital magasinproduksjon for iPad og andre nettbrett. Etter kurset har de nå publisert Trysil Magasin for iPad.

Du kan laste ned magasinet her: http://itunes.apple.com/us/app/trysil-magasin/id494842941?mt=8

Vår hensikt med kurset hos Qross var å lære oss å lage digitale magasiner siden vi lager magasiner for trykk. InDesign som vi benytter daglig kan jo benyttes til begge deler. Vi hadde litt kunnskaper om de digitale verktøyene fra før, og med et 2-dagers kurs hos Qross så fikk vi ytterligere forståelse for bruken. Kursleder var meget kunnskapsrik, også utover det selve kurset handlet om. Ting ble på den måten satt i sammenheng, og nye tips og triks ble snappet opp. Det var et stort pluss at vi fikk kursholders e-post slik at vi kunne ta kontakt hvis det var noe vi lurte på i ettertid.

Leikny Solheim, produksjonsleder, Eggen Grafisk

Certified Instructor DPSKurs i Adobe InDesign: digitale magasiner for nettbrett

Adobe InDesign: digitale magasiner for nettbrett er et kurs hvor du vil lære å bruke Adobe InDesign og Digital Publishing Suite (DPS) til å produsere publikasjoner for digitale nettbrett, som iPad og Android-baserte enheter. Adobe DPS er et gratis tillegg til InDesign som lar designere, forlag, bedrifter og organisasjoner lage, distribuere og selge interaktivt innhold for de fleste typer lesebrett. InDesign og DPS er tett integrert med de øvrige verktøyene i Creative Suite, slik at du får du kontroll over hele den kreative prosessen.

Trysil Magasin

Trysil Magasin for iPad byr på bilder, video og artikler fra Trysil – Norges største skisted. Papirversjonen av Trysil Magasin utgis en gang i året, og distribueres gratis til alle gjester som kommer til Trysil i løpet av vintersesongen. IPad- versjonen byr på et utdrag av papirmagasinet, men også noen unike artikler, bilder og videoer.
Kilde: http://itunes.apple.com/us/app/trysil-magasin/id494842941?mt=8

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *