Therese Frøystad Igesund – Ny kursinstruktør hos Qross Kurssenter

Vi har vært så heldige å få en ny kursinstruktør hos oss. Hun heter Therese Frøystad Igesund og er bosatt i Fosnavåg, en times kjøretur syd for Ålesund. Hun er spesialist på Microsoft og skal holde kurs innenfor dette feltet.

Kurs i Microsoft programmer

Therese er gift og har to barn. Hun er omgitt av fantastisk natur der hun bor, så hun er veldig glad i å gå turer i fjellet. Therese stortrives med å holde kurs for bedrifter og private, noe hun har gjort i en årrekke. Det er i hovedsak kurs i Microsoft plattformen, som Excel, Word, Powerpoint, Project og Outlook, for å nevne noen.

Therese Frøystad Igesund kursinstruktør Qross Kurssenter.foto.
Vår nye kursinstruktør – Therese Frøystad Igesund.

Opptatt av kvalitet

Therese er opptatt av å levere god kvalitet på kursene hun holder og hun skreddersyr kursopplegget til hver enkelt. Målet hennes er at kursdeltakerne skal ha godt utbytte av kurset og hun sier at det er mange som blir overrasket over hvor mye de lærer på kurs, og hvor mye mer effektivt og smart de kan jobbe i sitt daglige arbeid. Dette er noe av det som er mest givende med jobben som kursinstruktør, sier Therese.

Bakgrunn og utdanning

Therese har utdannelse som lærer med fordypning i IKT. Hun har lang fartstid som kursinstruktør og har holdt kurs siden 2003. Hun sier at hun er veldig glad i jobben sin og at hun trives veldig godt i rollen som instruktør.

Vi ønsker Therese velkommen til oss!

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *