Ødelagt dattertema (Child Theme) i WordPress

Spørsmål:

Jeg får melding om ødelagt tema i WordPress. Jeg har laget et dattertema (Child Theme), men når jeg skal velge det i WordPress får jeg en melding om Ødelagt tema. Hva gjør jeg galt?

Ødelagt tema WordPress. Skjermbilde.
Som oftest er det feil med Template når du får beskjed om Ødelagt tema.

Svar:

Som oftest skyldes denne meldingen at WordPress ikke finner foreldertemaet, altså det teamet du baserer ditt dattertema på. Grunnen til dette er mest sannsynlig at du ikke har oppgitt hvilket foreldertema ditt dattertema skal bruke. Dette må oppgis i filen style.css på følgende måte:

Theme Name: Mitt tema
Template: twentynineteen

Merk: feilen mange gjør er at referansen på Template ikke er korrekt. Denne referansen er en referanse til mappenavnet til foreldertemaet. Mange legger her inn en referanse til navnet på foreldertemaet, og vil da få feil.

Oppsummert: husk Template og husk at referansen er til mappenavnet!

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *