Hvorfor Adobe Premiere Pro fremfor Avid, Resolve eller FCPX?

Spørsmål:

Jeg må velge meg et redigeringsprogram, og er usikker på hva jeg skal velge. Hvorfor bruker du Adobe Premiere Pro og ikke Avid, Resolve eller FCPX?

Svar:

Hovedgrunnen til at jeg har gått over til Adobe-pakka er integrasjonen mellom Adobe-programmene. Høyreklikk et klipp i Premiere Pro for å sende det til After Effects, gjør det du vil i After Effects, og gå tilbake til Premiere Pro, og klippet er oppdatert umiddelbart.

Ingen eksport, import, erstatte fil med ny versjon, passe på ulike versjoner eller andre tidstyver og feilkilder. Det bare virker! 

Vi kan også sende stillbilder til Photoshop og vektorgrafikk til Illustrator med bare et høyre-klikk i Premiere Pro. Endringene man lagrer blir umiddelbart oppdatert i tidslinja. 

Jeg kan også åpne en hel tidslinje fra Premiere Pro i Audition for å gjøre avansert lydmiksing etc. uten konvertering av noe slag. Alt jeg har gjort i Premiere Pro er helt intakt i Audition. 

Jeg kan starte et prosjekt i Premiere Rush på mobilen, redigere videre på en PC eller Mac, og til og med åpne Premiere Rush prosjekter i Premiere Pro for å gjøre mer avanserte ting enn man kan i Rush. Denne integrasjonen er helt essensiell for min arbeidsflyt, for den gjør at jeg sparer massevis av tid.

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *