Hva er fordelen med å bruke Expressions i Adobe After Effects?

Spørsmål:

Jeg har brukt Adobe After Effects i flere år, men har ikke brukt Expressions. Jeg ser at dere tilbyr kurs i Expressions i After Effects. Hva er fordelen med å bruke Expressions?

Svar:

Det meste kan gjøres med keyframes i Adobe After Effects, men med Expressions kan du automatisere mange ting som ville tatt mye mer tid å gjøre med keyframes.

Expressions er ofte hundrevis av ganger så kjapt som keyframes. Expressions gjør dine animasjoner mer fleksible, raskere, og lettere å endre. 

Du kan for eksempel få et hjul på en animert bil til automatisk å rulle med helt perfekt antall runder i forhold til avstanden bilen flyttes, etc. Da trenger du bare keyframes på bilen, og ikke på alle hjulene. Du kan også få en tekstbakgrunn til å tilpasse seg lengden på teksten, få en buss til automatisk å riste mer når farten økes, eller få musikk til å styre et peak meter. Mulighetene er helt ubegrensede, for alle parametre på alle effekter på alle lag i alle compositions kan lenkes til alle andre parametre på alle andre effekter på alle andre lag i alle andre compositions.

Alt kan styres av alt annet. 😊

Relaterte kurs

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *