Åpne kurs vs internkurs – hva bør du velge?

Hos oss kan du få begge deler, både åpne kurs og internkurs. Men, hva bør du velge? Som med så mye annet så kommer det så klart an på hva du ønsker og hvilke behov du har. Men, vi skal nå gå igjennom forskjellen på kursene for å gi en best mulig oversikt.

Åpne kurs i Oslo

Så, hva er et åpent kurs?

Åpne kurs holdes i våre lokaler på Brynseng i Oslo. Det er et fast* kursopplegg som instruktøren går igjennom, med eksempler og case som kan relateres til den enkeltes arbeid.

Våre kurstider er hverdager fra 9-15. Deltakerne får lunsj i vår kantine, kaffe, te og forfriskninger i vår pauseavdeling, samt kursdokumentasjon, kursbevis og diplom etter endt kurs.

* Selv om kursopplegget er «fast» så lever alle kurs sitt eget liv og vi tilpasser alltid kursene etter deltakerne som er tilstede. På denne måten sikrer vi undervisning som gir målgruppen akkurat det de er ute etter.

Åpne kurs finner du i vår kurskalender. Her finner du kursdatoer som er berammet i månedene fremover. Finner du ikke en dato som passer for deg? Ta kontakt med oss.

åpne kurs eller interkurs. skjermbilde.
Åpne kurs vs internkurs

Internkurs over hele landet

Internkurs kan holdes der kunden ønsker, overalt i hele Norge, men også i våre lokaler hvis det er ønskelig.

Innholdet/tema kan skreddersys og tilpasses akkurat sånn som den enkelte har behov for. Vi kan også tilpasse innhold på tvers av programmer og temaer.

På internkurs er også tidspunktet og varighet fleksibelt og vi kan holde kurs både dag, ettermiddag, kveld og helg.

Relevante linker

Del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *